obi-wan Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Pa da me muz prevari sa nekom zenom, mozda bih to i pregazila Da bi tek tako presla preko toga - tesko... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Al ste uozbiljili diskusiju, auuu ... salim se malo. Ovako bih presla Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 23, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Al ste uozbiljili diskusiju, auuu pa situacija je veoma slozena i komplikovana.. .nije ovo razbibriga..... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 @@obi-wan, Да се објасним...када кажем да је прељуба равна убиству, мислим на степен величине греха, зато се ваљда и допушта развод црквеног брака, јер је прељубу опростити тешко као и убиство. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 a koja budala ide kod psihologa, zar je vjerniku potreban psiholog? Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 a koja budala ide kod psihologa, zar je vjerniku potreban psiholog? taj sam jeste potreban Лапис Лазули, Kaludjerovic Sreten, Anika and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 taj sam jeste potreban a ja brate sebe ne mogu zamisliti kod psihologa nikako, sta cu ja tamo, zar da mik on uceruje zivotnu filozofiju u glavu, ja zivim moj zivot ne bi htjeo njegov ni neciji tudji, ako me razumijes sta hocu da kazem, ja sam sam sebi psiholog i drugima, recimo mladjoj sestri, kad je lose volje ona se meni obrati, obicno budem na poslu, toliko me iznervira da je ja posljem u tri pm i svasta joj kazem i onda ona kasnije javi da dodjem na veceru, eto ti srpske ercegovacke psihoterapije... ja svoju muku nosim sam, ne lelujam, Bog me cuva... Kaludjerovic Sreten and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 zar da mik on uceruje zivotnu filozofiju u glavu Pa nije psiholog lifecoach, mada ima i takvih na zalost. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 a ja brate sebe ne mogu zamisliti kod psihologa nikako, sta cu ja tamo, zar da mik on uceruje zivotnu filozofiju u glavu, ja zivim moj zivot ne bi htjeo njegov ni neciji tudji, ovo prvo, nema veze sa psihologijom, psiholozima itd..... ako me razumijes sta hocu da kazem, ja sam sam sebi psiholog i drugima, recimo mladjoj sestri, kad je lose volje ona se meni obrati, obicno budem na poslu, toliko me iznervira da je ja posljem u tri pm i svasta joj kazem i onda ona kasnije javi da dodjem na veceru, eto ti srpske ercegovacke psihoterapije ovo mi je vec razumljivo i ima istine u ovome od 3 psihologa, koliko sam ih imao, NIJEDAN nije ucerivao ni filozofiju niti me terao/la da zivim njegov-njen ili tudji zivot psiholozi imaju, izmedju ostalog, zadatak da ljudima predoce njihove licne odgovornosti a ne da ih tese, uceruju, vec da pomognu da se stvari prikazu kakve jesu... Данче*, kordun, JESSY and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Da li je preljuba ako se partneri dogovore da je skroz ok da jedno drugo s vremena na vreme prevare, izadju sa nekim i povaljaju se po duseku? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 ovo prvo, nema veze sa psihologijom, psiholozima itd..... ovo mi je vec razumljivo i ima istine u ovome od 3 psihologa, koliko sam ih imao, NIJEDAN nije ucerivao ni filozofiju niti me terao/la da zivim njegov-njen ili tudji zivot psiholozi imaju, izmedju ostalog, zadatak da ljudima predoce njihove licne odgovornosti a ne da ih tese, uceruju, vec da pomognu da se stvari prikazu kakve jesu... onda ja ne znam sta je psiholog, nisam se nikad interesovao za to, znam sta je pedagogica, to kad razbijes nekom nos, pa te onda vode kod direktora skole, pa on kod pedagogice koja drzi djozduke na pola nosa, uzas zivi Kaludjerovic Sreten and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Hahaha,evo ga ubica mekog srca Ima i psihologa vernika, a i psiholozi i duhovnici ne rade isti poso... Sto se teme tice, nacelno se slazem sa Obijem, uz ogradu, da je bolje da o tome pricaju oni koji to nisu osetili na svojoj kozi, jer kad te neko prevari tako moze da deluje mnogo strasno napisano i mnogo tesko za prevazici. A da ponovim, prevazici tako nesto zahteva i trud i svasta nesto, nisam mislila da se to baca pod tepih i da se satro oprosti. Ko kaze da na keca oprasta prevaru to je znak da ima problem sa samim sobom, unutrasnji koji je za rad na sebi idealan. Oprostaj dolazi na kraju, prvo ide famoznih 4 - negacija, ocaj(tuga), ljutnja, mir, e kad dodjemo do mira onda mozemo razmotriti oprostaj. Ali ne po kljucu - koja prevara, nista se nije desilo. Za mene je sve osim smrti resivo, kad postoji volja, al to sto je nesto oprostivo i resivo ne znaci da ce takav biti i rezultat. Svako odlucuje i nosi odgovornost za sopstveni zivot. Oprostiti nekom prevaru a da on\a nastave po starom jer eto ne mogu protiv sebe je bahatostte osobe a s takvima nema posla Zato kazem, ako postoji volja, obostrana volja i resenost za trud. A rezultati mogu doci za par meseci, godina il decenija obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Da li je preljuba ako se partneri dogovore da je skroz ok da jedno drugo s vremena na vreme prevare, izadju sa nekim i povaljaju se po duseku? није то прељуба...то је кретенизам Kaludjerovic Sreten and Јелена011 је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 geenralno izdaja je nesto najstrasnije poslje ubistva, prevara i spada u izdaju kako je obi lijepo objasnjavao al ii druge izdaje bez prevare znaju biti strasne, neko vjesto izbjegne formalno da izvrsi prevaru tako sto otkaci partnera jer mu vise nije interesantan pa onda krene sa drugim partnerom, negdje sam citao da su psiholozi vrsili neka istrazivanja stresa kod osoba, neki specifican hormon se oslobadja kod stresa pa su radili istrazivanja , osobe koje su sutirane od voljene osobe prezivljavaju stres veci od robijasa kad im u sudnici izgovore visedecenijsku robiju obi-wan, feeble and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 није то прељуба...то је кретенизам Sto? Kazu recimo da takve veze traju duze od ovih obicnih i da se parterni vise vole i postuju, sto je donekle tacno bez obzira sto to najcesce pisu Kosmopoliteni, Bljuc Zene i ostali, jer se radi o vidu konvencije i saradnje izmedju dve osobe gde se uvazavaju zelje drugog i tolerisu iste. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука