Jump to content

Pederastija i iscelenje

Препоручена порука

Vrlo kratko ću ovog puta na ovu temu.

Pre neki dan sam debatirao sa nekim prijateljima..dakle:

Da li ste ikada čuli da se neko rešio homoseksualnih nagona

a da je pre toga dugo bio u tome. Pogotovu me zanima da li se to ikada nekome desilo

preko crkve. Čuli smo za sva ta razna isceljenja raznih bolesti, ja iskreno, za iscelenje od

ove opake navike još nisam čuo.

Poznajem silom prilika jednu zensku osobu koja je eksperimentisala neke 2 godine sa tim i

naprosto nije joj "leglo" pa se vratila na prirodniji put. Nije vernica i ne ide u crkvu.

Подели на овим сајтовима

Moze da se iscjeli, treba samo da se izvrsi cin egzorcizma. Sve bi ja to i peskire i ljevicare, ove ljevoruke sve pod krst. Zna se da je desno simbol spasenja, a lijevo simbol propasti nema tu mnogo filozofije. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Jasna stvar, kad se liječe hemeroidi, kile, hexenšus

(ono kad vas ušćakne u ledjima), itd. što ne bi i oni:

Malo ofanzivnija i agresivnija, oštrija metoda

hirurška ali zato nikakva recidiva, čist posao:

https://goo.gl/Z2ClJJ

Iscjeliteljski tretman - to se tek uvidi,

možda ono to upali a možda i ne upali:

https://goo.gl/nzQWqP

Подели на овим сајтовима

Moze da se iscjeli, treba samo da se izvrsi cin egzorcizma. Sve bi ja to i peskire i ljevicare, ove ljevoruke sve pod krst. Zna se da je desno simbol spasenja, a lijevo simbol propasti nema tu mnogo filozofije. 

Nemoj tako, moju mamu izlečili od levorukosti na silu u školi - doduše, nije se nikad našao neko ko je umeo da pročita njen rukopis :D

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Poznajem silom prilika jednu zensku osobu koja je eksperimentisala neke 2 godine sa tim i naprosto nije joj "leglo" pa se vratila na prirodniji put.

Eto...ta zenska.

Jedna moja drugarica je na fakultetu postala homo, a do tad je bila hetero.. 

Ova druga je biseksualna, vazda bila... ni jedna ni druga nisu vernice. 

Mislim da je kod muskaraca to mozda teze...ne znam. Neko se jednostavno rodi sa homoseksualnim sklonostima ( moje misljenje) i onda je tesko, veoma tesko ici protiv svoje prirode, a neko eksperimentise iz radoznalosti, sa svojom seksualnoscu, pa se odluci ze jednu ili drugu stranu...ili za obe..

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

On sam je potreban liječenja i/ili exorcizma i to ne

od homosexualnostti već od mnogo ozbiljnijih stvari

o njemu se već ovdje govorilo, momak nije pri sebi,

njegove metode su šarlatanske i daleko gore od te

homeopatije, ta je za ovo dječiji vrtić, prosto bolesnik,

osim toga je dokazano da je u odnose s muškarcima

tim mišljeno tjelesne, fizičke, sexualne stupao i dalje

ali mrsko mi je to ponovo sve to tražit, treba naći neki

drugi, bolji primjer, on sam je antipropaganda toga

i biilo kakve ideje liječenja, svuda po internetu o tome

imate svašta napisano na engleskom i masu članaka i videa

o toj njegovoj u suštini šarlatanskoj "konverznoj terapiji",

u svakom slučaju njega bolje ne spominjat, preskočit i zaobić u velikom luku

u priči o bilo kakvom liječenju i terapijama, on je živa antireklama toga,

ja sam se čudio odakle mi je to ime poznato al brzo sam se sjetio potom

što sam vidio na internetu da se radi o toj njegovoj komedijanstkoj terapiji:

http://www.studentpoint.cz/366-zajimavosti/18224-gay-terapie/#.VsZJeT9uPrc

https://goo.gl/lN2GNC

Подели на овим сајтовима

a da je pre toga dugo bio u tome. Pogotovu me zanima da li se to ikada nekome desilo

preko crkve. Čuli smo za sva ta razna isceljenja raznih bolesti, ja iskreno, za iscelenje od

Poznajem silom prilika jednu zensku osobu koja je eksperimentisala neke 2 godine sa tim i

naprosto nije joj "leglo" pa se vratila na prirodniji put. Nije vernica i ne ide u crkvu.

Познат, јавно признао - нпр Серафим Роуз.

Непознати - много њих, незнани монаси.

Ако питаш у свету - Саша је навео помало сумњив пример, али је тешко, људи остају преблизу искушења (мада ће неко рећи да су манастири  добро место за искушење јер су све мушкарци , само то су мушкарци углавном стрејт оријентације, па још са заветом на девство).

И пази, то је као код тешког алкохолизма или наркоманије, можда и још теже у неким случајевима - нема потпуног излечења, само вечна апстиненција јер се има нешто веће као циљ, а то веће је жива заједница са Богом. Не умишљање или глумљење побожости већ живљење Христом. 

• Волим 1
"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Ако питаш у свету - Саша је навео помало сумњив пример, али је тешко, људи остају преблизу искушења (мада ће неко рећи да су манастири  добро место за искушење јер су све мушкарци , само то су мушкарци углавном стрејт оријентације, па још са заветом на девство).

И пази, то је као код тешког алкохолизма или наркоманије, можда и још теже у неким случајевима - нема потпуног излечења, само вечна апстиненција јер се има нешто веће као циљ, а то веће је жива заједница са Богом. Не умишљање или глумљење побожости већ живљење Христом.

Monahe ne mozes racunati. Oni su potisnuli svoju seksualnost, umrtvili postali aseksualni, nisu je "izlijecili" i postali heteroseksualni.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Kako ono bese Lepo rekao Lepi na nekoj temi...po tudjim ledjima sve je izlecivo :)))

Da bi bilo izvrsno truditi se, naraFski, ali...

Davno rece jos apostol dobro koje zelim da cinim ne cinim, a zlo koje ne zelim cinim.

Nije bas sve to tako cvetici leptirici, pitanje je i odakle nekome ko ne nosi takav krst pravo da se mesa i ima iskljucive stavove prema onima koji taj ogroman krst nose.

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

Monahe ne mozes racunati. Oni su potisnuli svoju seksualnost, umrtvili postali aseksualni, nisu je "izlijecili" i postali heteroseksualni.

Није ми јасно. Да поново себе цитирам?

Подели на овим сајтовима

Ja sam čuo da je Miroljub Petrović Dr demonolgije iscelio neke.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Ja sam čuo da je Miroljub Petrović Dr demonolgije iscelio neke.

Тај лечи од свега, а најпре од живота.  :)))

Подели на овим сајтовима

Није ми јасно. Да поново себе цитирам?

Ako je ovo upuceno meni, mislim da nisam bila dovoljno jasna

Mi, ozenjeni, udate, neudate, neozenjeni, strejt ili kako god se nazivali, koji imamo mogucnost izbora, nemamo bas nikakvo "pravo" da se mesamo iskljucivoscu u tudje zivote.

Jer sve i da je tako, nismo svi istog libida, nije svima taj krst uopste moguc. Uydrzanje je nekada bilo pretesko i monasima, strejt ljudima koji su izgarali od ljubavi za Boga, a to prepisati kao andol obicnim ljudima u obicnom zivotu sada, malo je preoptimisticno.

Ko je bez greha neka baci prvi kamen.

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...