Milan Nikolic Написано Фебруар 13, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2016 Која је сад теорија наместо етера? На крају не рече ли неко овде да је ипак и у вакууму иако незнатно присутна енергија? Постоји Хигсов бозон уместо етра, такозвани Хигсов океан. Етар је био другачије разумеван. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Фебруар 13, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2016 Која је сад теорија наместо етера? На крају не рече ли неко овде да је ипак и у вакууму иако незнатно присутна енергија? Ovu su zadnji statisticki podaci GeniusAtWork and drvce је реаговао/ла на ово 2 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 13, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2016 Ovu su zadnji statisticki podaci хахаха какав шит! Тамна енергија и материја дакле чине највећи проценат овог космоса. Опћи каос! Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 13, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2016 Постоји Хигсов бозон уместо етра, такозвани Хигсов океан. Етар је био другачије разумеван. Објасни ми Хисов бозон. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 13, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2016 хахаха какав шит! Тамна енергија и материја дакле чине највећи проценат овог космоса. Опћи каос! Последњи пут кад сам нешто читао о тамној материји је било да се претпоставља да она постоји али да је вероватно у малим процентима и много далеко од нама видљивог дела космоса. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Фебруар 13, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2016 Тачније њено величанство математичарка Милева Марић. dje si ti cuo da cavka more biti dobar matematicar Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 13, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2016 dje si ti cuo da cavka more biti dobar matematicar У Каћу ! У Каћу иначе кружи легенда да је заправо све те прорачуне сочинила Милева а да је Алберт дао теорију. Мада има и неких екстремних Каћана који тврде да је то све Милевино а да је Алберт обична лопурда. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Фебруар 13, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2016 хахаха какав шит! Тамна енергија и материја дакле чине највећи проценат овог космоса. Опћи каос! A zamisli ovo kada bi izbacio sav vakum izmedju subatomskih cestica i sve sto ostane od elektrona, protona i neutrona skupio na jednu gomilu, Zeljko Injac ne bi bio veci od kocke secera, sto se stavi u kafu ujutro Tako da najveci procenat mene i tebe cini vakuum, praznina. A mozda je i ona ispunjenja nekom tamnom materijom. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 13, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2016 A zamisli ovo kada bi izbacio sav vakum izmedju subatomskih cestica i sve sto ostane od elektrona, protona i neutrona skupio na jednu gomilu, Zeljko Injac ne bi bio veci od kocke secera, sto je stavi sebi u kafu ujutro Tako da najveci procenat mene i tebe cini vakuum, praznina. A mozda je i ona ispunjenja nekom tamnom materijom. Добро бре стварно потцењујете моје знање. Па ово сам знао као клинац. Приде не пијем кафу са шећером, то ми гадно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Фебруар 13, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2016 Добро бре стварно потцењујете моје знање. Па ово сам знао као клинац. Приде не пијем кафу са шећером, то ми гадно. E moj si tip za kafu Nisam te htjeo potcjeniti. Izgledalo mi da se cudis onoj statistici, pa sam samo htjeo da pokazem da se to sve ponavlja kako na malom tako i na velikom nivou. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 13, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2016 E moj si tip za kafu Nisam te htjeo potcjeniti. Izgledalo mi da se cudis onoj statistici, pa sam samo htjeo da pokazem da se to sve ponavlja kako na malom tako i na velikom nivou. Па донекле микро и макро космос бивају слични. Не знам од куд вам ове предрасуде о мени. Јел то зато што сам националиста? Стварно не капирам. Ал није ни битно. Мени је ова тема занимљива да сазнам оно што сам пропустио у међувремену. Почео сам од недавно поново да пратим колико стигнем. Но мање више све је то на инглишком. А немам појма где се налазе такви сајтови на нашком. Јербо кад у претрази куцаш астрономија добијеш све врсте хороскопа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 13, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2016 Zeljko Injac ne bi bio veci od kocke secera, sto se stavi u kafu ujutro Si lud? U takvom scenariju planeta zemlja bi bila velicine oraha. Zeljko Injac bi bio velicine molekula Баба and Justin Waters је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Фебруар 13, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2016 A zamisli ovo kada bi izbacio sav vakum izmedju subatomskih cestica i sve sto ostane od elektrona, protona i neutrona skupio na jednu gomilu, Zeljko Injac ne bi bio veci od kocke secera, sto je stavi sebi u kafu ujutro Tako da najveci procenat mene i tebe cini vakuum, praznina. A mozda je i ona ispunjenja nekom tamnom materijom. zapravo si jako pogresio... ako hoces da se materija stisne sve do pulijevog principa iskljucenja onda bi ta kockica secera bila teska nekoliko milijardi tona, a ovaj nas medjed zeljko nema jos ni 100 kg, sto dokazuje moju teoriju da ti nemas pojma o ovom Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 13, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2016 Si lud? U takvom scenariju planeta zemlja bi bila velicine oraha. Zeljko Injac bi bio velicine molekula У таквом сценарију све му дође на исто и нико не би ни приметио да се тај сценарио десио. cloudking је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 13, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2016 zapravo si jako pogresio... ako hoces da se materija stisne sve do pulijevog principa iskljucenja onda bi ta kockica secera bila teska nekoliko milijardi tona, a ovaj nas medjed zeljko nema jos ni 100 kg, sto dokazuje moju teoriju da ti nemas pojma o ovom А зашто би коцка била толико тешка? Пардон, капирам. Мислиш те величине колика је коцка шећера, после истискивања вакуума би имала ту тежину. Јест хеби га ја немам толику тонажу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука