Jump to content

Прави, права... ОЖЕЊЕНИ И УДАТЕ СТОП! (важи и за уреднике, много бре, зановетате)

Оцени ову тему

21 члановâ је гласало

1. 1. Пејџ или Непејџ, питање је сад!

• Само Пејџ и нико више!
    • Па... може и нека друга, љубав ће доћи.
    • Ма ко ће чека "Пејџ"! Давај квантитет, Србија се опоравити мора!
      0
    • Не постоји само једна једина Пејџ, на пример.
    • Није живот једна Пејџана, што си главо замишљенааа...

Препоручена порука

Eto Nikoli odgovor na pitanje:

Pejdž je ostavljena jer je Nejtan verovao u "Pejdž".

Kako da znaš da li je Pejdž sa kojom si zaista "Pejdž"?

Ne postoji "Pejdž". Postoji Pejdž. Ne postoji idealna srodna duša, postoji po neka osoba sa kojom dođeš u kontakt a sa kojom ti je zaista dobro i koju možeš da izgubiš tražeći onu idealnu. Ali isto tako možeš da uđeš u loš kompromis sa osobom koja je daleko od idealne, sa kojom ti nije ni zaista dobro.

Не збуњуј ме, феминисто!

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Не збуњуј ме, феминисто!

Ali piše mi u feminističkoj agendi da moram stalno da zbunjujem muškarce! Zar ti to nisu rekli na sastanku teoretičara zavere i nosača šešira od aluminijumske folije?

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Da, sad kad razmišljam, čini mi se da ga je uhvatio-too good to be true-sindrom.

Uplašio se, otišao i na kraju video da je Pejdž bila "Pejdž", samo nije imao hrabrosti da to zadrži.

Teško je imati nešto jako dobro i raditi na tome da ga zadržiš.

Подели на овим сајтовима

Da, sad kad razmišljam, čini mi se da ga je uhvatio-too good to be true-sindrom.

Uplašio se, otišao i na kraju video da je Pejdž bila "Pejdž", samo nije imao hrabrosti da to zadrži.

Teško je imati nešto jako dobro i raditi na tome da ga zadržiš.

Али неее! Нисте у праву, ни ти, ни Парадоксика, 

Он у тренутку када му Бог покаже Пејџ са њим, он је видно потрешен и онда када наставе да говоре, види се да је њему тешко... нешто се ту десило... није само несигурност. Нешто велико. 

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Али неее! Нисте у праву, ни ти, ни Парадоксика, 

Он у тренутку када му Бог покаже Пејџ са њим, он је видно потрешен и онда када наставе да говоре, види се да је њему тешко... нешто се ту десило... није само несигурност. Нешто велико. 

Pomiri se sa tim :), ljudi se uplaše, dešava se.

Подели на овим сајтовима

Pomiri se sa tim :), ljudi se uplaše, dešava se.

Ма нешто ту није чисто... у сваком случају, он је болан. Али ја мислим да је био мало мајмун. 

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Ма нешто ту није чисто... у сваком случају, он је болан. Али ја мислим да је био мало мајмун. 

Bolan, ali sad je kasno.

Bio majmun, uplašen muškarac pred "idealnom" ženom. Samo je trebalo da prizna da je ona ta...ništa više  :smeh1:

Подели на овим сајтовима

много ви то смело тумачите... нећу да се играм. 

Подели на овим сајтовима

To je onaj comfort zone, nije loš(a), možemo da funkcionišemo, ali znaš da nije to ta(j) i to te ubija u pojam sve više.

Iako se donekle slazem sa tim da ako nesto ne stima bolje raskinuti, nesto razmisljam zar nije poenta zapravo te stvari sto ne stimaju ukloniti tj. promeniti stav prema njima?

To sto ne stima je obicno nesto sto smeta kod drugog, a moze biti bizarno tipa sve je super ali on/ona hrce nocu. Ili on/ona voli da pusti narodnjake a ti metalac koji ne mozes bas nikako da podneses (ovo nije moj slucaj da se zna :smeh1:  ) Ili znas da je on/ona super, ali ti smeta njena/njegova dobrota, neznost, briga, dosadan/dosadna je, ti bi nekog energicnijeg, iako znas da su svi ostali goveda koja ne postuju nikoga, ali sa njima nije dosadno. Npr. pada mi na pamet.  

A to sto smeta kod drugog je pakao u nama, makar bila sitnica. A to se prevazilazi, mada na duze staze. 

Ali svakako ako ne moze da se pretrpi, bolje ne muciti sebe nego gud baj. 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Iako se donekle slazem sa tim da ako nesto ne stima bolje raskinuti, nesto razmisljam zar nije poenta zapravo te stvari sto ne stimaju ukloniti tj. promeniti stav prema njima?

To sto ne stima je obicno nesto sto smeta kod drugog, a moze biti bizarno tipa sve je super ali on/ona hrce nocu. Ili on/ona voli da pusti narodnjake a ti metalac koji ne mozes bas nikako da podneses (ovo nije moj slucaj da se zna :smeh1:  ) Ili znas da je on/ona super, ali ti smeta njena/njegova dobrota, neznost, briga, dosadan/dosadna je, ti bi nekog energicnijeg, iako znas da su svi ostali goveda koja ne postuju nikoga, ali sa njima nije dosadno. Npr. pada mi na pamet.  

A to sto smeta kod drugog je pakao u nama, makar bila sitnica. A to se prevazilazi, mada na duze staze. 

Ali svakako ako ne moze da se pretrpi, bolje ne muciti sebe nego gud baj. 

Ne, pogrešno si me razumeo. nije poenta u postupcima, nego u talasnoj dužini između dve osobe.

Dvoje se nađu i prihvate i vrline i mane i imaju problema i svađaju se i mire se...sve kao i ostali parovi, ali se oseti da su tu jedno za drugo, bez obzira na falinke ili iritantne postupke tipa hrkanje.

Dvoje takodje mogu da funkcionišu, ali znaju da nisu jedno za drugo, nešto ti žulja iako se slažu.

Подели на овим сајтовима

Пејџ и Нејтан? Љовисна и Ориноко. Касандра и Луис Давид. Роса салвахе и Рикардо. Есмералда и Хосе Армандо. Мариа Гваделупе и Николас

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...