Jump to content

Прави, права... ОЖЕЊЕНИ И УДАТЕ СТОП! (важи и за уреднике, много бре, зановетате)

Оцени ову тему

21 члановâ је гласало

1. 1. Пејџ или Непејџ, питање је сад!

• Само Пејџ и нико више!
    • Па... може и нека друга, љубав ће доћи.
    • Ма ко ће чека "Пејџ"! Давај квантитет, Србија се опоравити мора!
      0
    • Не постоји само једна једина Пејџ, на пример.
    • Није живот једна Пејџана, што си главо замишљенааа...

Препоручена порука

Imam jednog poznanika/drugara koji isto to radi. Bocka ljude u cilju ispravljanja gresaka koje je on uocio kod njih. Za svakog ima po jednu zaoku koju ce da iskoristi. Samo sto ima sve manje drugara cineci to.

Iritantno.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

To si ti napisao. Ne ja. Ne primaj se na ono što su mi pojedini pripisivali i ne koristi to kao priliku za ponižavanje. To nema nikakve veze sa mojim gledištem.

Stvarno ne znam jesi li trol, ali svi koji su ti se ovde obratili (rekao bih iskreno) su isto tako shvatili ovo tvoje kukanje. Ali izgleda imas viska vremena pa zezas narod ovde.

Подели на овим сајтовима

Duže vreme navraćam na ovu temu jer ne znam šta da napišem... Pročešljah malko po komentarima na videu (koji stvarno nagoni na raznišljanje) i neko kaže da ne postoje srodne duše. Ta devojka je posebna, oni su jedno za drugo posebni upravo zato što su se zavoleli. Valjda je Dostojevski rekao: "Ličnost sam kad volim i kad me vole"... Zaljubljenost mu dođe kao neki početni momenat koji (valjda) Bog daje da se krene. Ostalo je na nama (ta radimo na tome da to raste)... Sad, i ja slabo radim na tome što sam rekao... Uglavnom, neko moje razmišljanje, ne mora da bude tačno...

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

Imam jednog poznanika/drugara koji isto to radi. Bocka ljude u cilju ispravljanja gresaka koje je on uocio kod njih. Za svakog ima po jednu zaoku koju ce da iskoristi. Samo sto ima sve manje drugara cineci to. 

Ово боцкање овде нема везе са тим, иако би она волела да верује да има. Ово боцкање овде је просто иритантно, бескорисно, и само себи циљ.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Obično lepe žene imaju uzak pogled na svet. 

Potpuno neutemeljena teza, cak bih rekao i zlonamjerna. Ovo kao da govoris iz nekog ocaja, jer lijepa zena je van tvog domasaja ili sta vec. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Potpuno neutemeljena teza, cak bih rekao i zlonamjerna. Ovo kao da govoris iz nekog ocaja, jer lijepa zena je van tvog domasaja ili sta vec. 

Ma ne bre.Muva je.Jes ono da imaš uzak pogled i ne shvataš širinu i dubinu mojih misli al to je obično odlika  lepih žena. :D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Јел могуће да у то стварно верујеш? Јел могуће да не постоји начин да ти се стави до знања да није тако? Апсолутно никога не тераш на размишљање ил било шта друго корисно. И то што радиш не радиш због других, него искључиво због себе, јер не будиш ништа позитивно у другима када се тако понашаш.

Па наравно да не ............

Постоји............да осетим да ме са љубављу исправљате , тешете и клешете.

Парадоксологију терам..........жена бар признаје да сам енигма.............

Некада ефекти корисности нису одмах видљиви.......

Да због своје несавршености, палости, гордости............радим због себе.

У праву си ништа позитивно не будим код других /  јер ја као - и ви као +  увек је резултат - зато праштајте / и помените у молитви......

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

У праву си ништа позитивно не будим код других

Престани са том пасивном агресијом. Не будиш ништа позитивно код других кад их "боцкаш", како ти кажеш, односно кад их прозиваш, само на покварен начин, и кад се после правиш луда кад те прозову због тога што радиш.

Престани то радиш и неће бити никаквих проблема. 

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Brate pa realno 99 % tvojih postova govori o tome kako nema ljubavi,kako su žene materijalisti i da vole samo pare i sex i da ti pošto nemaš pare ne mož nikako da se uklopiš u taj devijatni svet.To ti nije niko pripisivao,sam si to u mnogo navrata izrazio,kao svoje mišljnje i svetonadzor.

znas kako, cim nema Vasilija na forumu, meni odma nesto sumnjivo

Подели на овим сајтовима

Престани са том пасивном агресијом. Не будиш ништа позитивно код других кад их "боцкаш", како ти кажеш, односно кад их прозиваш, само на покварен начин, и кад се после правиш луда кад те прозову због тога што радиш.

Престани то радиш и неће бити никаквих проблема. 

О Риле па нисам зла

ни покварена ја

онако баш, баш 

скроз сва .

Онако можда 

мало и јесам 

покварише ме 

други људи 

и то све неки 

наизглед 

фини и мудри.

Праштај брате 

овако на даљину

Рапси ти шаље 

пусу на брзину. :mahmah:

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

Obično lepe žene imaju uzak pogled na svet. 

Ово може да каже само човек који никада није студирао.  

Подели на овим сајтовима

покварише ме други људи и то све неки наизглед фини и мудри.

Рапсодијо, имаш 45 година, не криви друге за своја с... или ако ти је "поетичније" ..."ја сам човек који је себе највише пута у животу зај...." како рече чика Буковски :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Рапсодијо, имаш 45 година, не криви друге за своја с... или ако ти је "поетичније" ..."ја сам човек који је себе највише пута у животу зај...." како рече чика Буковски :)

Ти имаш 45 ја још 44.....огромна разлика. :smeh2: .............чика Буковски много тога паметног рече  и утече......... :)

Подели на овим сајтовима

Ти имаш 45 ја још 44.....огромна разлика. :smeh2: .............чика Буковски много тога паметног рече  и утече......... :)

ако ћемо право ја имам 46 ...

зар не знаш Рапсодијо, пре неки дан си ми честитала рођендан? :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...