Jump to content

Прави, права... ОЖЕЊЕНИ И УДАТЕ СТОП! (важи и за уреднике, много бре, зановетате)

Оцени ову тему

21 члановâ је гласало

1. 1. Пејџ или Непејџ, питање је сад!

• Само Пејџ и нико више!
    • Па... може и нека друга, љубав ће доћи.
    • Ма ко ће чека "Пејџ"! Давај квантитет, Србија се опоравити мора!
      0
    • Не постоји само једна једина Пејџ, на пример.
    • Није живот једна Пејџана, што си главо замишљенааа...

Препоручена порука

Ljubav izmedju dvije osobe?

Pa osobe koje se vole iskreno uživaju jedna u drugoj,upotpunjavaju jedna drugu.Zadovoljsvo se oseća kad si u društvu takve osobe a ne neko razapinjanje i mučenje.

• Волим 1

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Pa osobe koje se vole iskreno uživaju jedna u drugoj,upotpunjavaju jedna drugu.Zadovoljsvo se oseća kad si u društvu takve osobe a ne neko razapinjanje i mučenje.

Pa nije ni ovde mucenje, nego ti tumacis odredjene rijeci na taj nacin, djeluju ti kao mucenje. Ako drugu osobu stavljas ispred sebe to nije nikakvo mucenje.

Подели на овим сајтовима

Али само да вам кажем... статистике кажу да ми у дубини верујемо да постоји неко савршен само за нас, тако да... :tongue:Just_Cuz_19

statistike? sta znaci savrsen?

bice zato jer ljubav ima mitski smisao za nas, dpada mi se kako je o tome pisao Lesek Kolakovski, u "prisutnosti mita" ( mitski smisao ljubavi),

Slično kao u slučaju prethodnih kvaliteta, mit­

ski smisao ljubavi određen je dvojako: ljubav uvek

zajednički sadrži težnju usmerenu ka mitski kon-

struisanoj realnosti i, obrnuto, svaka energija okre­

nuta ka mitskom svetu, unosi erotski razmah.

S te tačke gledišta važne su ove odredbe Erosa:

totalnost težnje, doživljaj početnosti, nepogreši­

vost, odsustvo ovlašćenja i zahteva, pokušaj zaus­

tavljanja vremena, primarnost celine u odnosu pre­

ma delu.

Prvo: ljubav je glas savršenog prevladavanja

distance naspram onoga što se voli, to znači glad za

savršenim sjedinjenjem. Sadrži, dakle, iskustvo

nesnosne podeljenosti, nadu u ukidanje podeljenos-

ti i potrebu za žrtvovanjem sebe, sve do rasplinja­

vanja. To iskustvo, ta nada i ta potreba mogu da

se odnose samo na mitsku oblast; ma šta bilo sre­

dište koje prikuplja razmah ljubavne volje, ono se

uvek nalazi van svoga empirijskog smeštaja: to je

Bog za mističara koji želi da se poistoveti sa izvo­

rom bivstvovanja; to je ideja čovečanstva za onoga

ko bi hteo da tu ideju ispuni u stvarnoj istoriji; to

je drugo lice za oči pogođene ljubavnom zasleplje-

nošću; to je čak i Istina za nespokojni um, gladan sigurnosti....

za dalje pogledati: https://www.scribd.com/book/133111951

str.63

Sent from my iPad using Tapatalk

Подели на овим сајтовима

Ne postoji opcija za glasanje "Ne postoji jedna jedina Pejdž".

Изменили су. Сад смо јачи! ;) И ја сам изабрао праву опцију.  :aplauz:  

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

To i nije ples. Pre će biti da je ovo latentni egzibicionizam. Situaciju koju si pretpostavio (u mojoj sobi) vrlo rado i bez dvoumljenja bih zamenio za jedan iskren zagrljaj pun ljubavi, sa voljenom osobom, pa makar trajao jednu sekundu.

Bez zelje da se mesam u tvoj zivot i tvoje zivotne odluke i/ili eticke principe ali te najdobronamernije savetujem da se batalis takvih fantazija pa makar ne ostvario nikakve veze ili vezice jer jedno je osecati odbojnost prema otvorenoj seksulanosti (latentnom egzibicionizmu) a drugo je zavaraveti se svakavim halucinogenim fantazmagorijama koja kad/ako puknu mogu da ostave daleko veca ostecenja na dusi u duhu nego sva "bludnicenja" i bludnicenja ovog sveta.

Подели на овим сајтовима

Али само да вам кажем... статистике кажу да ми у дубини верујемо да постоји неко савршен само за нас, тако да...   :tongue:  Just_Cuz_19

Postoji dragi Nidzojle samo ga treba prepoznati

Подели на овим сајтовима

Situaciju koju si pretpostavio (u mojoj sobi) vrlo rado i bez dvoumljenja bih zamenio za jedan iskren zagrljaj pun ljubavi, sa voljenom osobom, pa makar trajao jednu sekundu.

Зашто мислиш да ова девојка не би могла да ти пружи искрен загрљај пун љубави? Бразилке су поред свих атрибуда веома емотивне. 

Подели на овим сајтовима

Ne privlače me žene koje imaju potrebu za takvim egzibicionizmom u javnosti.

То ти у Бразилу брате мој уопште није егзибиционизам. У Србији би био али тамо не. Скроз је ствар културе. Банализоваћу али ти плесови тамо дођу као коло код нас. 

Подели на овим сајтовима

One njihove gace, pa one dodju kao kod nasih suknja, pa kecelja, pa kosulja, pa jelece, vunene carape, kanica, opancici i one trake sto se vezuje kosulja/pletenica... Vis' kako smo mi neki cudan narod :D

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

О Пејџи, Пејџи,

Моја цицо савршена

Где ли си се сакрила,

Да ми дођеш са јелеком

И да ми носиш опанчићи! :D

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

One njihove gace, pa one dodju dodju kao kod nasih suknja, pa kecelja, pa kosulja, pa jelece, vunene carape, kanica, opancici i one trake sto se vezuje kosulja/pletenica... Vis' kako smo mi neki cudan narod :D

:))

Па живе људи на плажи, шта ће?  :D

Подели на овим сајтовима

Их, да сам неког тражила у колу, ко зна на каквог џибера бих налетела...  :smeh1:  А капирам да их свугде има, само се другачије облаче. Лоши су вам ови предлози.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Их, да сам неког тражила у колу, ко зна на каквог џибера бих налетела... :smeh1: А капирам да их свугде има, само се другачије облаче. Лоши су вам ови предлози.

Дилбера, драга, Дилбера! :D

Е да, ја сам једном освојио друго место за најдилбера на неком сусрету села. Онај што освојио прво место био тада у Звездама гранда... Замисли! А добро сам се котирао. Него шта ћеш... Е судбо клета! Ја ти кажем, пошаљи ми Пејџ, неће да ми смета :D

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

:))

Па живе људи на плажи, шта ће? :D

Јес, јес, па крене она румба/сумба/лудило, пa кад се сви довате на плажи, снајке и фрајери само сикћу! :D

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...