Jump to content

МОБИНГ У СПЦ: Владика понижавао свештеника

Оцени ову тему

Препоручена порука

Срећом па се Вучић фолира оно за протестантску радну етику, иначе бисмо га угасили.

Brat moj ti baš znaš da pokreneš depresiju u nama :)

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Brat moj ti baš znaš da pokreneš depresiju u nama :)

Ма јок, само повезујем ствари.

До 20 века су нас јахали ови Зајронови и Манолисови а од ХХI je изгледа дошао ред на Николине.

Подели на овим сајтовима

Него све је ово спам.

Није реч у теми о Николи већ о попу који је тужибабио владику а на општу радост свих попова( а видим и протестаната) добио спор.

Ево баш данас диваним са поповима а њима се брк смеши. Кажу: Нек је неко први кренуо, сада ће бити лакше.

Е сад шта ће то бити лакше, нисам баш сигуран.

Подели на овим сајтовима

Ево баш данас диваним са поповима а њима се брк смеши. Кажу: Нек је неко први кренуо, сада ће бити лакше. Е сад шта ће то бити лакше, нисам баш сигуран.

Ман'те се попови ћорава посла: са' ће  владике на обуку из асертивне комуникације.  :)))

Подели на овим сајтовима

Него шта мислите ви какве ће то последице( или да кажем консеквенце да се мало фолирам као неки интелектуалац) ова пресуда у корист попа ( и других попова)донети за убудуће и да ли ће се и остали попови који се осећају подјармљени усудити да крену овим путем?

Иначе, само да обавестим цењену публику. Овај поп који је тужио владику није баш омиљен међу самим поповима.

Не због ове тужбе, као што рекох попови углавном тихо ликују( илити тихују и ликују).

Него знају га људи, веле није он под либелу, али нису очекивали ни да ће баш да гони владику на суд.

То је оно што неко рече овде на теми: Нисмо чули другу страну.

Е па изгледа ће сами попови и то не из банатске, него из бачске која је конфронтирана банаЦкој епартији оповргнути свог колезу попескуа у његови намеренијима  и изнети ту другу страну.

Подели на овим сајтовима

тихују и ликују

Тихуликују!

Жалосно је што је до овога уопште дошло. Свештеници којима је на првом месту Христос и Литургија вероватно се неће бавити тужбама, већ ће бити по принципу: и ако ме нервира владика, и онако ће отићи к'о што је и дош'о, у неку другу парохију.

Али ако је то нешто стално, што се не може избећи, онда без обзира да са чије стране долази малтретирање, мора се прекинути, па макар и на суд, јер уништава здравље жртве. Мобинг, иживљавање, ми хришћани, нарочито што смо хришћани, не смемо да дозволимо!

Подели на овим сајтовима

Лепо те питам. Још једаред, на српском језику. Пази сад! Слово по слово! Д А Л И С И С Л У Ш А О Д О Г М А Т И К У Н А П Б Ф, О Д Н О С Н О, Д А Л И С И Н А Б И Л О К А К А В Н А -Ч И Н У П О З Н А Т С А Н А С Т А В Н И М П Л А Н О М И П Р О Г Р А М О М Н А К А Т Е Д Р И Д О Г М А Т С К О Г Б О Г О С Л О В Љ А?

Ево овако ћемо!

Од твог одговора зависи твој опстанак на овом Форуму!

Молим Вас будите мало писменији и поштујте свој језик и кад мрзите.

Послато са Vodafone Smart Tab III 10 уз помоћ Тапатока

Подели на овим сајтовима

До 20 века су нас јахали ови Зајронови и Манолисови а од ХХI je изгледа дошао ред на Николине.

Ako te čuju Turci, ima Vojvodina ponovo da opusti. 

Подели на овим сајтовима

Voli bliznjeg svog KAO SAMOG SEBE, Golgota ne znaci samoponizavanje i samomrznju...

Hriscani ne traze podvig sami, niti izigravaju mucenike tek tako.

Ne znam za ovaj slucaj, ali svestenik nije samo pastir, nego i otac porodice, muz, otac...ako on trpi izivljavanje jer eto resio da trazi leba preko pogace pa oce neki mucenicki venac, nema pravo taj venac da natura zeni, deci i parohijanima.

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

... а шта нам рече Христос да радимо, да би ишли за Њим... :)

Nije ti rekao da uzmes Njegov krst, nego svoj, znas onaj, od drveta, najmanji...

Ne da pomislis da je tvoje da spasavas svet i sve u njemu.

Mnogo veci podviznici i visedecenijski trpeljivci raznih stradanja, pa nisu tako jurisali na podvig mucenistva...

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

Ako te čuju Turci, ima Vojvodina ponovo da opusti. 

Њих сам намерно изоставио из расистичких разлога.

Не знам како се каже верски расиста,ако случајно нађем ту дефиницију онда ћу се сам себе етикетирати до тада ништа.

Подели на овим сајтовима

... а шта нам рече Христос да радимо, да би ишли за Њим... што урадише многи твоји, захваљујући чему дишеш... :)

šta ti u ovom slučaju podrazumevaš pod krstom?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...