Jump to content

Који аутомобил вам се свиђа?

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

• 2 weeks later...

Već neko vrijeme ovaj automobil mi privlači pažnju.Pošto će mi sigurno za neko skorije vrijeme trebati auto,šta mislite o ovom modelu.Da li neko ima iskustva sa Merecedes Benz W123 klasom?

123280e04771103072814wi.jpg

mercedesbenzw123front20.jpg

mercedesbenzw123tmodell.jpg

mercedesw12319804d.jpg

91636d1152764751whohasw.jpg

Ima tu još jedan model,malo stariji,ali njega bih teško našao :

3543314148_acb0b99747.jpg

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

al je zato najbolji

po cemu je najbolji? Po meni je recimo nissan gtr duplo bolji. A i troduplo jeftiniji. Ima bolji grip i bolje ponasanje u voznji jedino ne moze da razvije brzinu koliku i vejron al ono... tu brzinu niko ne moze da razvijer jer nema uslova cak ni na pistama.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Već neko vrijeme ovaj automobil mi privlači pažnju.Pošto će mi sigurno za neko skorije vrijeme trebati auto,šta mislite o ovom modelu.Da li neko ima iskustva sa Merecedes Benz W123 klasom?

Nemam lichnog iskustva ali ti stari auti generalno imaju manu sto te ceka kvar na svakoj krivini. Medjtuim jeftini su za odrzavanje a i racuna se kao oldtimer pa mu cena ide od 500 evra do ko zna koliko za neke sredjene modele.

Ako uziams tako stari auto uzimaj Benzinca i vidi uzmi nekog benzica kom mozes da ushaltas motor od drugog auta. Sve ostalo moze da se sredi al ako ti kojim sluchajem motor ode bolje da mozes da ugradis neki od drugog auta koji je imao zadnju vucu.

Inace auto je pravi smekerski.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Fiat Multipla

8b2bfae6.jpg

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

featured_phoenix.png

мени се овако нешта свиђа

stadaradim

Skupi delovi...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...