Jump to content

Који аутомобил вам се свиђа?

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

јесте, да. извини што сам ти гурнуо прст у око ...

имам два реторичка питања:

1. који ти ауто возиш?

2. који горепоменута госпођа ауто вози?

иначе поента поседовања кола је да му се не ишчупа мењач, не отпадне седиште, не одломи ручна, мотор да је малтене вечан, пали зими и лети подједнако, има грејаче мотора и еркондишн. и ништа мање од тога.

укратко да се не распада. живци ипак више коштају него сами делови, да не причамо о летњим или зимским условима вожње.

молим те.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Kako mislis 'gurnuo prst u oko'? Nisam razumela......uopste.

Takodje ne razumem ova pitanja ali odgovoricu ti:

1. Trenutno me drugi voze.......pre toga vozila vise modela.

2. gospodja ima nekoliko automobila

A sto se tice tih nebuloza koje si naveo pre ce se desiti u polovnom autu nego novom Jugicu.

Подели на овим сајтовима

ја ти наведох разлоге које сам ја или моји пријатељи или родбина доживљавали, а ти их називаш небулозама.

реторичко питање је ту да сама себи одговориш да ли је неко од вас две имао југа и која су лична искуства са таквим кршом.

иначе, видим да сам изазвао емотивну реакцију а не разумну, па се због тога извиних.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Opusteno.....jedno vreme sam vozila Jugica i nisam imala probleme kao ti. Isla sam logikom koliko para toliko muzike a i odrzavan je redovno. Takodje, vlasnica pomenutog casopisa je vozila Jugica, mislim da ne postoji nijedno auto na svetu koje ona nije probala.....mislim zar ima neko ko nije vozio Yuga?

Подели на овим сајтовима

Ја исто гласам за Југа. 0104_cheesyМени ауто служи да се превезем од места А до места Б. Марка аута је апсолутно неважна.А пошто сам ја локалпатриота не видим зашто бих финансирала туђу аутомобилску индустрију кад постоји наша. А најважније од свега је: можеш да се паркираш где хоћеш. joooj:cmizdrenje:

"Ако Христос није дошао ради праведника, онда ја своју праведност одбацујем као грех који ме одваја од Христа и у томе што сам грешан проналазим другу праведност, небеску, која ми пружа средство да приступим Христу и будем са Њим".

Подели на овим сајтовима

ina?e vozim.....

Постављена слика

i to baš u ovoj boji....

Pa i ja ne bi odbila Mercedes a dok to ne bude vozim istu boju,doduše juga... 0914_sport.gif' class='bbc_emoticon' alt='0231_newspaper' />

"Ако Христос није дошао ради праведника, онда ја своју праведност одбацујем као грех који ме одваја од Христа и у томе што сам грешан проналазим другу праведност, небеску, која ми пружа средство да приступим Христу и будем са Њим".

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

Ево,да мало обновим ову тему  0104_cheesy

Seat Ibiza је по мом мишљењу веома добар аутомобил,тј. одличан однос цене и квалитета,симпатичан ми је и  Renault Clio,али да има петора врата,и ту је супер Renault Megan,само што је прескуп за одржавање.

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

Пре неки дан угледах на ауто путу ауто од позади,

и баш ми се свидео.

У питању је Hyundai Sonata.

Постављена слика

Постављена слика

Не знам какав је за одржавање,

али изгледа лепо...

Видим кошта од 3 до око 9 иљдарке полован.

http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila-26.php?categoryId=26&search-page=0&tags=W10%3D&tagsMulti=W10%3D&showonlypicture_pt=false&shownoprice_pt=true&showuserads_pt=false&showdealerads_pt=false&datelimit=0&search-advertiser=0&brand=116&model=1373&price_from=&price_to=&tag_218_from=0&tag_218_to=0&tag_142=0&tag_36=0&region=0&country=0&=Tra%C5%BEi

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...