Jump to content

Који аутомобил вам се свиђа?

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

mozes koji oces, samo je potrebno da imas jaku zelju

... i naravno da radis na tome confused1

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

нико није ни питао који можемо да приуштимо  greengrin confused1

Kaко бре није, Медо?  greengrin

Svidjaju mi se samo oni automobili za koje postoji sansa da budu moji...

Ostali vlazni automobilski snovi se ne racunaju  greengrin

Мене прилично смара да говорим о супер-спејс-шатл аутомобилима.

Ти аутомобили за мене не постоје, јер их никада не могу приуштити.

Стварни аутомобили су ми само они за које постоји шанса да се упишем као власник у саобраћајној...

Остало ме не занима :bla:

Данас сам први пут сео у једну Либру и одушевио се како је квалитетан аутомобил.

Унутрашњост је врх!

Класа!

АЛИИИИИИИИИИИИИИииииииии!

Мали ми је ауто!!!!

Не могу да верујем!

Повучем предње седиште до краја и опет нисам скроз комотан напред.

Пређем на задње седиште иза возача, а колена ми у грлу. Једноставно, немам места!

Више места има у мом Пунту мк1!!!

Баш сам се сморио.

А могао сам да за 2,500 еврића квалитетно решим питање породичног аутомобила за наредних бар 10 година..

Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23)

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Постављена слика

Pre mi se bas svidjao ovaj mercedes A klase, a u poslednje vreme sve vise Chrysler cruiser... bas deluje nekako starinski, a opet savremeno... podseca me na automobile koje su vozili Nemci...  bighugbighug

Vidjam stalno jednog takvog po gradu...

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

posaljisvojuporuku.png

"Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?"

Подели на овим сајтовима

НИсам чуо похвалне ствари о Крузеру....

И мени је леп онако рустичан...

Али егзотика је то...

Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23)

Подели на овим сајтовима

MK4  klapklap

Постављена слика

Екстра удобан ауто! klapklap

Возио сам се у Мондеу Мк3 из Загреба до Београда, нон-стоп 150+km/h, не осећа пут.... Као да плива...

Подели на овим сајтовима

Слажем се. Само, овај службени којим сам се ја возио имао је нешто више од две године и 250.000 км за собом.  :cheesy2: klapklap :(

МОгу мислити колико иза себе могу имати неки који се нуде а стари су 7-10 година... 1000000001010

Него ја у априлу чекам једну понуду за Ланчиу Либру са оригиналних 80.000 км... Караван, дизел 1.9 ЈТД

Вода ми иде уста кад видим Либру... У Либри се не вози, у њој се ужива...

А видећу да избунарим и фину понуду са Фиат Мултиплу, са редизајнираном маском, исти мотор... Мултипла је скроз луд ауто... Покретна соба..

Подели на овим сајтовима

Али егзотика је то...

Хехе... ја нисам чула ни позитивне ни негативне ствари о њему... избио је на врх моје листе симпатичних аутомобила само на основу спољашњости... с обзиром да нисам баш неки стручњак за аутомобиле (тачније једино што знам о њима јесте механизам рада акумулатора...  ;)) допадљивост ми је тренутно једини критеријум при разврставању аутомобила на пожељне и оне који то нису...  4chsmu1

Хм... док читам ово што пишем, закључујем да би можда требало мало да проширим своје видике у погледу оцењивања четвороточкаша... greengrin

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Али егзотика је то...

Хехе... ја нисам чула ни позитивне ни негативне ствари о њему... избио је на врх моје листе симпатичних аутомобила само на основу спољашњости... с обзиром да нисам баш неки стручњак за аутомобиле (тачније једино што знам о њима јесте механизам рада акумулатора...   dance67890) допадљивост ми је тренутно једини критеријум при разврставању аутомобила на пожељне и оне који то нису...  facenew22222222

То врло лако може да те одведе ка Пежоу dance67890

Још једна ствар за Крузера коју сам чуо. Не само што је као половљак се показао веома кварљивим него и скупим за сервисирање... Можда је неко још нешто чуо...

Хм... док читам ово што пишем, закључујем да би можда требало мало да проширим своје видике у погледу оцењивања четвороточкаша... 0442_feel

И ја сам аутомобиле раније разликовао само према боји и облику  0442_feel

Сада ми је битно, нарочито код половњака:

- Цена

- Генерално слабе тачке

- Приступачност сервиса

- Доступност рез.делова

- Потрошња

- Удобност

- Пртљажни простор.

Кад све то саберем и уведем расположиви буџет добијем решење: Либра или Мултипла  0442_feel

Подели на овим сајтовима

Али егзотика је то...

Хехе... ја нисам чула ни позитивне ни негативне ствари о њему... избио је на врх моје листе симпатичних аутомобила само на основу спољашњости... с обзиром да нисам баш неки стручњак за аутомобиле (тачније једино што знам о њима јесте механизам рада акумулатора...   joooj) допадљивост ми је тренутно једини критеријум при разврставању аутомобила на пожељне и оне који то нису...  smej.gif

То врло лако може да те одведе ка Пежоу smej.gif

Још једна ствар за Крузера коју сам чуо. Не само што је као половљак се показао веома кварљивим него и скупим за сервисирање... Можда је неко још нешто чуо...

Хм... док читам ово што пишем, закључујем да би можда требало мало да проширим своје видике у погледу оцењивања четвороточкаша... smej.gif

И ја сам аутомобиле раније разликовао само према боји и облику  :cheesy:

Сада ми је битно, нарочито код половњака:

- Цена

- Генерално слабе тачке

- Приступачност сервиса

- Доступност рез.делова

- Потрошња

- Удобност

- Пртљажни простор.

Кад све то саберем и уведем расположиви буџет добијем решење: Либра или Мултипла  smej.gif

То је моју маму одвело ка Пежоу 206... ја се још увек не дааам, хехех

Дође ми под руку некад онај часопис Сат... чини ми се да се тако зове... па повремено оплеменим своју (не)упућеност у саобраћај и возила... не верујем да ћемо ускоро купити неки ауто али зато барем у мислима правим селекцију...  confused

Утешно је ово за почетке интересовања за аутомобилизам, хех... а и побројани критеријуми су приступачни за процену и упоређивање од стране оваквих "стручњака" као што је моја маленкост, хехех... корисни оријентири за брзу тријажу :bla:

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Lancia Lybra

Пазите какве су биле рекламе за њу. Тај ауто 2001-2003. годиште се код нас може наћи за 3000-4500 ојра

Врхунски италијански ауто!!!

Lancia-Lybra_Executive_2002_800x600_wallpaper_01.jpg

Lancia-Lybra_Intensa_2002_800x600_wallpaper_03.jpg

Lancia-Lybra_Intensa_2002_800x600_wallpaper_01.jpg

Lancia-Lybra_Executive_2002_800x600_wallpaper_06.jpg

Lancia-Lybra_Executive_2002_800x600_wallpaper_05.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...