Снежана Написано Јануар 9, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2016 Не знам како је код вас, али мени су увек били дражи они који су спремни и камен да баце на тебе, од оних који ти прашину у очи сипају. ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јануар 9, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 9, 2016 On 9. 1. 2016. at 10:15, Лапис лазули рече Divim se.Socijalnim radnicima Mnogi nas ne vole, al vole da nas pljuju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јануар 9, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2016 On 9. 1. 2016. at 10:28, ВИЛМА рече Mnogi nas ne vole, al vole da nas pljuju Pa sto ne probaju oni?Samo zamislim da od 8-16 slusam tudje probleme 5 dana u nedelji ...pa vec treci dan bih bila na skupstini uz Allahu ekber!BUM! Tako da bili losi,srednji ili dobri u tome imate moj ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 9, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2016 On 9. 1. 2016. at 8:18, ВИЛМА рече shvatićete. i te kako...svi mi mozemo da se pronadjemo negde u tvojim recima.... Драшко and ВИЛМА је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Јануар 9, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2016 Ето ти моја критика у локацији ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јануар 9, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2016 ВИЛМА and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јануар 9, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 9, 2016 Bači ga, Vlado, možeš ti to ! -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јануар 9, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 9, 2016 @@Фидер, DA, to me je osvestilo gde se nalazim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Јануар 9, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2016 On 9. 1. 2016. at 11:08, ВИЛМА рече @@Фидер, DA, to me je osvestilo gde se nalazim У јеее, толико су јаке Фидеркритике!? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јануар 9, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 9, 2016 ma jok, nego ja to onako, da se ne naljutiš Иван ♪♫ and Фидер је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Јануар 9, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2016 On 9. 1. 2016. at 11:27, ВИЛМА рече ma jok, nego ja to onako, da se ne naljutiš пих... таман сам хтео да оснујем мисионарски центар - Часни Фидер. Злоћо Лапис Лазули and ВИЛМА је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јануар 9, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 9, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 9, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2016 Како сте се провели/е? Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јануар 9, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 9, 2016 Meni je bilo super ! Adelaida I Jelena011 su bas spontane,opustene I srdacne zene ! Nadam se da ce nas sledeci put biti vise Sent from my HUAWEI Y550-L01 using Tapatalk Јелена011 and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука