ВИЛМА Написано Јануар 8, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 8, 2016 @@Danijela, Daco, jel stvarno takav utisak imaš ? Mislim,drago mi je. Dobro,ja nisam ista ovde i u RL. Ovde sam nekako . . . zločestija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 8, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2016 Ja nisam stekla takav utisak. Naprotiv.Jedina promjena je nik...mada mi je i prethodni bio simpatičan.Tvoji komentari su topli, a opet objektivni...kada je inicirano, reaguješ spontano ali vrlo simpatično. Ne nasijedaš na provokacije, i odmjerena si. Da...dopadaju mi se tvoji postovi. Toliko primijetih ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јануар 8, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 8, 2016 O,pa...hvala. Zbunjena sam. Sama sebi delujem mnogo oštro, očekujem drugačije komentare. Hvala Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 8, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2016 Rekoh videla sam. Videla sam ti oci Ayla and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јануар 8, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 8, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 8, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2016 Evo, ja da bacim prvi kamen. Postala sam hladna, prazna, čangrizava, nezadovoljna. To itekako primećujem kod sebe. Zanima me šta primećuju drugi. ja to uopste nisam primetio, samo mozda nervozu ponekad, kad si malo ,,nepufnasta" (podsecanje na prethodni forumski nadimak), ali to nije nista hladna sigurno nisi, to se vidi iz aviona, a ni prazna, ali ako si nezadovoljna, onda cemo pokusati da pomognemo, mi forumasi ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Јануар 8, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2016 Ја тек сада сконтах да је Вилма Госпођа Пуфна О, Коштунице... Adelaida, ВИЛМА and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 3 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 8, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2016 Имаш м..а своја си не увлачиш се Danijela, Јелена011, Лапис Лазули and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 8, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2016 Имала си ти и "блиставијих" момената, сад си мала маца Ја те не познајем, али разлика је очигледна у корист ВИЛМЕ Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јануар 8, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 8, 2016 Možda nas i ime obeležava ? Svakako ga biramo po nekom unutrašnjem "vajbu". Ipak imam utisak da grešite Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 8, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2016 Ipak imam utisak da grešite Utisak cesto i vara, odlicno je prepoznavati svoje nedostatke i raditi na sebi, ali nikako gaziti sebe u pojam Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јануар 8, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2016 Jel moramo bas da te kamenujemo,a? Cek, cek da smislim nesto.... Ma plavusa si mora d'ima nesto Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јануар 8, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 8, 2016 Utisak cesto i vara, odlicno je prepoznavati svoje nedostatke i raditi na sebi, ali nikako gaziti sebe u pojam Znaš da izgleda ubadaš metu. Najsurovija sam prema sebi. Baš zato mi je važno da vidim kako me percipiraju drugi. Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јануар 8, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 8, 2016 @@Јелена011, Jelo, draga, ti si od skoro ovde,nisi videla moje razne faze Nekako očekujem od starijih članova (po stažu) da me pročiste kroz oganj kritike. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јануар 8, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2016 Ljudi bre totalno ste neozbiljni!Ajde ovi muski...da i ne komentarisem ..nego zene sta je bre ovo??Zar cemo da sedimo skrstenih ruku?! Ovako se kamenuje,pazi vamo : Evo ti jedno dva tri kamena sto si tako kreativna u skoro svim postovima!!Na!Evo ti!! Jedan posebno veliki je za ovu temu!! (bas si car,al to pst,nisam rekla,samo bacam kamenje sa gnevom ) Evo ti jos nekolko,sto si duhovita i svoja!!kakav je bre to nacin,pitam ja?!Previse si se opustila! A sad ono glavno! Evo ti citav dzak za lepotu!!Ovde si dosla da se reklamiras je li??E pa evo ti,na i jos!!! Ima tu jos sto sta,nego ne mogu sad da se setim!Al i za to ti evo nekoliko kamena da ne zafali!! Mislim realno ako te niko ne mrzi,sigurno radis nesto pogresno,pa bolje mi hriscani nego ovi pagani Veliki poz!Nadam se da sam odgovorila na temu,ovi svi dosli na kafu niko ni da se potrudi ВИЛМА and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука