Jump to content

Let's stone Vilma :)

Препоручена порука

• Одговори 58
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Ja nisam stekla takav utisak. Naprotiv.
Jedina promjena je nik...mada mi je i prethodni bio simpatičan.
Tvoji komentari su topli, a opet objektivni...kada je inicirano, reaguješ spontano ali vrlo simpatično. Ne nasijedaš na provokacije, i odmjerena si.

Da...dopadaju mi se tvoji postovi.

Toliko primijetih  :coolio:

Подели на овим сајтовима

Rekoh videla sam.

Videla sam ti oci :)

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Evo, ja da bacim prvi kamen.

Postala sam hladna, prazna, čangrizava, nezadovoljna. To itekako primećujem kod sebe.

Zanima me šta primećuju drugi.

ja to uopste nisam primetio, samo mozda nervozu ponekad, kad si malo ,,nepufnasta" (podsecanje na prethodni forumski nadimak), ali to nije nista

hladna sigurno nisi, to se vidi iz aviona, a ni prazna, ali ako si nezadovoljna, onda cemo pokusati da pomognemo, mi forumasi

Подели на овим сајтовима

Ја тек сада сконтах да је Вилма Госпођа Пуфна  joooj 
О, Коштунице...

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

Имаш м..а

своја си

не увлачиш се

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Имала си ти и "блиставијих" момената, сад си мала маца :)

Ја те не познајем, али разлика је очигледна у корист ВИЛМЕ :D

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Utisak cesto i vara, odlicno je prepoznavati svoje nedostatke i raditi na sebi, ali nikako gaziti sebe u pojam

Znaš da izgleda ubadaš metu. Najsurovija sam prema sebi. Baš zato mi je važno da vidim kako me percipiraju drugi.

Подели на овим сајтовима

Ljudi bre totalno ste neozbiljni!Ajde ovi muski...da i ne komentarisem ..nego zene sta je bre ovo??Zar cemo da sedimo skrstenih ruku?! :0120_angryy:

Ovako se kamenuje,pazi vamo sFun_bat :

Evo ti jedno dva tri kamena sto si tako kreativna u skoro svim postovima!!Na!Evo ti!!

Jedan posebno veliki je za ovu temu!!  (bas si car,al to pst,nisam rekla,samo bacam kamenje sa gnevom ;) )

Evo ti jos nekolko,sto si duhovita i svoja!!kakav je bre to nacin,pitam ja?!Previse si se opustila!

A sad ono glavno!

Evo ti citav dzak za lepotu!!Ovde si dosla da se reklamiras je li??E pa evo ti,na i jos!!!

Ima tu jos sto sta,nego ne mogu sad da se setim!Al i za to ti evo nekoliko kamena da ne zafali!!

Mislim realno ako te niko ne mrzi,sigurno radis nesto pogresno,pa bolje mi hriscani nego ovi pagani :D;)

Veliki poz!Nadam se da sam odgovorila na temu,ovi svi dosli na kafu niko ni da se potrudi :))):mahmah:  :D

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...