ВИЛМА Написано Јануар 8, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 8, 2016 (bas si car,al to pst,nisam rekla,samo bacam kamenje sa gnevom ) Mislim realno ako te niko ne mrzi,sigurno radis nesto pogresno,pa bolje mi hriscani nego ovi pagani Veliki poz!Nadam se da sam odgovorila na temu,ovi svi dosli na kafu niko ni da se potrudi Vala si se potrudila,svaka čast ! Pogotovo za ovo sitno kucano, ne vidim da dešifrujem. Taman posla da me svi vole, pu-pu, to bre nije normalno ni prirodno Za ovaj trud da popijemo po pivce Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јануар 8, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2016 Vala si se potrudila,svaka čast ! Pogotovo za ovo sitno kucano, ne vidim da dešifrujem. Taman posla da me svi vole, pu-pu, to bre nije normalno ni prirodno Za ovaj trud da popijemo po pivce Moze pivce ziveli! Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 8, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2016 Baš zato mi je važno da vidim kako me percipiraju drugi. to bi svi voleli da znaju, i ja, ali to obicno ne saznamo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јануар 8, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 8, 2016 Ljudi se ustručavaju, ali dobro čine kada iznose kritike, naravno, ne mislim na neke koje su potpnuo neosnovane. Kad se ponekad sporečkam sa mamom, osetim se slobodnije da joj kažem ono što me muči npr.mesecima. Vidim, i ona isto tako. Onda lepo jedna drugu izgrdimo i ispeglamo velike neravnine u međusobnom odnosu. Bude posle mir u kući dugo,dugo. Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 8, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2016 Ljudi se ustručavaju, ali dobro čine kada iznose kritike, naravno, ne mislim na neke koje su potpnuo neosnovane. Kad se ponekad sporečkam sa mamom, osetim se slobodnije da joj kažem ono što me muči npr.mesecima. Vidim, i ona isto tako. Onda lepo jedna drugu izgrdimo i ispeglamo velike neravnine u međusobnom odnosu. Bude posle mir u kući dugo,dugo. tako je, sve sto se gura pod tepih, povredjuje odnos, polako, ali sigurno, ,,tiha voda breg roni" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јануар 8, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2016 Ljudi ne vole da kritikuju niti da budu kritikovani, to nije odnos, jer mi tako analiziramo drugo bice, a pitanje je koliko prava na to imamo... Mozemo da podelimo sopstveno iskustvo i slicno, ali bez analize drugog... Kod kritike, mislim da je to super stvar sa porodicom, bliskim prijateljima koji nas ipak poznaju bolje nego forumasi, ne sad "ajde udri raspali", nego recimo pitanje: - Mi smo prijatelji vec drugo, dopisujemo se na ovom forumu vec dugo recimo, i ja sam imala razne faze kada sam se ponasala drugacije. Sada bih volela da cujem vase misljenje o meni, eto ako mozete da izdvojite jednu stvar koju biste voleli da vidite kod mene da promenim i jednu stvar koju dobro radim... Npr: Mislim da si duhovita i svoja, ali volela bih da ako mozes ubuduce da uradis to i to, ili da se ponasas malo vise ovako ili malo manje onako... Tako ni kritika nece biti ono - pucaj pa ko ziv ko mrtav Kritika da ne bi bilo onog udahni jako i cekaj da se ispucaju, bi trebalo da sadrzi pohvalu makar jednu tvoje licnosti, i predlog buduceg ponasanja bez kritike tipa "ti uvek radis ovo ili nikad ne kazes ono..." Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јануар 8, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 8, 2016 Tako ni kritika nece biti ono - pucaj pa ko ziv ko mrtav Kritika da ne bi bilo onog udahni jako i cekaj da se ispucaju, bi trebalo da sadrzi pohvalu makar jednu tvoje licnosti, i predlog buduceg ponasanja bez kritike tipa "ti uvek radis ovo ili nikad ne kazes ono..." Ali upravo to sam očekivala Nekako osećam da mi neki forumaši . . . to . . .duguju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 8, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2016 Kad se ponekad sporečkam sa mamom, osetim se slobodnije da joj kažem ono što me muči npr.mesecima. то мени недостаје са мојим јединим живим родитељем.....накупило се....пар пута сам експлодирао!!! па се се ствари промениле....увек се бојим те линије поштовања родитеља...стално имам грижу савести дал сам је прекорачио........а понекад је притисак великиофтопик сори "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јануар 8, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 8, 2016 Drale,nisi OT, znaš valjad da mi je struka da slušam tuđe patnje. Ai na podforumu smo "Moj dnevnik". Kad neće da me kamenuju,daj da bar pomognem profesionalno,koliko može. Dakle,Drale - shvatiš da smo mi sada nosioci svega, da su naši roditelji sada u drugom planu. Nismo mala deca više. Sada mi preuzimamo brigu o roditeljima. Sada je naše vreme da kažemo šta mislimo, i da odlučujemo o sebi svojom vlastitom glavom. Naše je samo da roditelje ne povredimo i ne uvredimo. Ali,ipak, sada smo svoji. Лапис Лазули and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јануар 8, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2016 Drale,nisi OT, znaš valjad da mi je struka da slušam tuđe patnje. Struka da slusas tudje patnje? Da nisi i ti neki psihijatar ko Danka? Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Јануар 8, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2016 Meni si bas simpaticna...a i ne bacam kamenje... ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 8, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2016 Evo, ja da bacim prvi kamen. sama cinjenica da si otvorila temu sa ovakvim naslovom, govori da si napredovala i da si na dobrom putu.... osvescivanje svojih slabosti i rad na sebi - velika je stvar....i velika hrabrost....a to je vrlina vredna postovanja... ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јануар 9, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 9, 2016 @@Лапис лазули, Nisam, ja sam socijalni radnik. Slušam tuđe viđenje problema, i pokušavamo zajedno da ih rešimo raspoloživim resursima. Po potrebi uključimo i psihologe i pravnike, kao i druge institucije - zdravstvene, policiju,opštinu, nevladine organizacije... Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јануар 9, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 9, 2016 @@JESSY, tražim se, još uvek. Negde sam između. Prešla sam do sada vrlo krivudav put, od agnostika,do ateiste, do kvazi vernika, opet do ateiste, pa verskog fanatika, do agnostika. Ne znam više gde sam. Imam potrebu da verujem, a ne mogu, tj. ne onako kako religija nalaže. Osećam da mi nedostaje jedna slagalica u Puzzli da bi slika (unutrašnje celine) bila kompletna. Zaglavljena - da,to je prava reč. Negde u toj zaglavljenosti klackam se od zloće do dobrice, čas sam zatvorena i mrzovoljna, čas sam prepuna ljubavi prema drugima. Tu je i svest da "tamna strana" naravno ne može da se skroz "odstrani" i da mora postojati, Negiranje toga je bežanje od realnosti. Zbog svega toga ,a najviše zbog želje da budem dobra osoba svojoj deci i majci ponajviše, je ono što me goni na stalno traženje te slagalice, na traženje onoga što će me ispuniti u tom nedostajućem delu, otopiti me i otvoriti za veću bliskost od postojeće. Izfilosofirah sad, ali shvatićete. Иван ♪♫, Драшко, milijan75 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јануар 9, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2016 @@Лапис лазули, Nisam, ja sam socijalni radnik. Slušam tuđe viđenje problema, i pokušavamo zajedno da ih rešimo raspoloživim resursima. Po potrebi uključimo i psihologe i pravnike, kao i druge institucije - zdravstvene, policiju,opštinu, nevladine organizacije... Divim se.Socijalnim radnicima ,psiholozima i psihijatrima generalno ljudima koji se bave ljudima. ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука