Anika Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Jelena, samo jos ovo i odoh sa ove teme. Forum je pravoslavni, trebalo bi da znas da ima i onih koji se sablaznjavaju. Sto su oni manje bitni od jadnih, zalutalih dusa o kojima pricas? I aman, gde toliko gori, pa ne moze da se izdrzi par dana dok ne prodje Bozic? Stvarno vas ne razumem... "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Nego, da se vratimo na pitanja: puno je ovde pisano uglavnom o gejevima i to, ali opet se žene izvukle. Dakle: osećate li (uopšte, ponekad, malčice, itd.) privlačnost prema istom polu? Ne. Imam drugarice koje su lezbejke ili bi, od detinjstva znam za tu opciju, zene izgleda imaju fluidniju seksualnost, i opet ne. Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jura Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 — Оче, да ли је истина да је секс без љубави — то је грех? — Да, да ви сви навалио на овом секса! Све што је без љубави — грех! -Владимир-, Драшко, javor and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Осторожно! Неофит! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Dakle: osećate li (uopšte, ponekad, malčice, itd.) privlačnost prema istom polu? Ne...seksualnu privlacnost ne. Valjda iz razloga sto mi nije nista nepoznato ili misticno na zenskom telu, zenskom umu itd. Moze zaista da mi se svidi izgled neke zene, njeno telo ili um, ali nikada ne osetim seksualnu privlacnost. Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Nego, da se vratimo na pitanja: puno je ovde pisano uglavnom o gejevima i to, ali opet se žene izvukle. Dakle: osećate li (uopšte, ponekad, malčice, itd.) privlačnost prema istom polu? Ne ja ne.Ma koliko da mislim da je boginja po lepoti nista se ne desava.Al sam u fazonu kako ovo jadni muskarci(mislim pravoslavni)izdrzavaju kako privlacnih zena ima.Bukvalno mi je to prva misao,jadni oni koji hoce cisto da zive u danasnje vreme Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 A na ukupnoj populaciji korisnika internata situacija je verovatno takodje daleko od puritanske. Znam da imaju moju adresu ... hehehe ...(ja to samo u antropoloćke svrhe, naravno!) Опрости се са темом. Čekaj, videćemo, ne predajem se! odoh sa ove teme Nemoj Anika, čekaj, stani! Oslata si mi dužna opisa onog druženja sa sestrama ... daj baci nešto na tu temu Juanito, Плутон and drvce је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Nego sto ste vi muski toliko opcinjeni lezbejkama? Pa znaš ono: želja za sasvim drugim i te stvari ... čisto akademski Јелена011 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Nego sto ste vi muski toliko opcinjeni lezbejkama? Sto su lezbejke ok, a pederi nisu? Естет'ка. Плутон, Лазар Нешић, drvce and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 — Оче, да ли је истина да је секс без љубави — то је грех? — Да, да ви сви навалио на овом секса! Све што је без љубави — грех! а без љубави је исто што и без Бога Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Al sam u fazonu kako ovo jadni muskarci(mislim pravoslavni)izdrzavaju kako privlacnih zena ima.Bukvalno mi je to prva misao,jadni oni koji hoce cisto da zive u danasnje vreme silom prilika, jer ste teško dostupne Neša_ and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Da, a onda prave dame odu i abortiraju decu i njihova deca abortiraju decu jer je mama dama i decu donele rode... Inace se deca ne radjaju 9 meseci posle posta nikada, mi smo juce doneseni s venere i sve je fino i krasno. A ovo citaju razni ljudi i razne zene kojima mozda nije sve tako jasno kao nama. Ja sam prva pomenula dame , ne misleci ni o kome nista ruzno , jer isto se odnosi i na muskarce . Ne mislim da je bilo kome primereno da javno govori o svom seksualnom zivotu , ne iz neke umisljene kulture , morala , vec iz ljubavi prema partneru . Ono sto se desava medju nama , to medju nama i ostaje .Ako zelim nesto da ispovedim , naci cu svestenika , ne zelim da nekoga povredim , jer za mene bi bilo ponizavajuce kada bi moj partner o nasim odnosima govorio svima . Ne znam , mozda sam ja samo tako vaspitana , ili sam previse osetljiva na ta pitanja , ili jednostavno nisam normalna . Sta god da je u pitanju , to je isuvise licno da bi to mogao svako da prokomentarise . Јелена011, Рапсоди, Neša_ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 silom prilika, jer ste teško dostupne vi budite cestiti dovoljno pa ce vam Bog dati a ne svi bi i Bogu i djavolu da sluze pa im posle nije jasno sto ostaju sami. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 vi budite cestiti dovoljno pa ce vam Bog dati a ne svi bi i Bogu i djavolu da sluze pa im posle nije jasno sto ostaju sami. ? Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 ? Жене су анђели, мушкарци покварена стока. Само увијено у псеудо-православни речник да звучи лепше. feeble, Плутон, Лазар Нешић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Жене су женствене. Плутон and javor је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука