Ignjatije Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 Хвала организаторима овог дивана, а најпре оцу Арсенију на дивном предавању и одговорима. Дај Боже да буде још ЖРУ дивана са њим. Пратимо емисију Острошки светионик. Одлична је, али овакав вид предавања и разговора уживо је нешто посебно што свакоко треба одржавати. ines, JESSY, Рапсоди and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 3, 2016 Гости Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 Хвала Богу и о. Арсенију. Ја сам одушевљен! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 I meni je bilo prijatno slusati o. Arsenija. Obicno ga ne gotivim posto je suvise fanatik za mene, ali veceras je bilo dobro od trenutka kad je zavrsio sa pentagramom Плутон је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 I meni je bilo prijatno slusati o. Arsenija. Obicno ga ne gotivim posto je suvise fanatik za mene, ali veceras je bilo dobro od trenutka kad je zavrsio sa pentagramom Послушај ти накнадно његов говор о пентаграму. Не желим да спамујем тему, може се о томе посебна отворити. Мени се свиђа због тога што није ни фанатик ни либерал. Веруејм да иде златном средином која је баш православна. Олимп and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 I meni je bilo prijatno slusati o. Arsenija. Obicno ga ne gotivim posto je suvise fanatik za mene, ali veceras je bilo dobro od trenutka kad je zavrsio sa pentagramom Није фанатик већ тако наступа, са жаром, говори оштро, одсечно, без неке нарочите задршке, а врућ је за веру, и онда ако почне нешто мало о политици људи одмах помисле ео га фанатик. А јок море, није то, какав фанатик, он се баш труди да балансира причу и да буде нацентриран. А то му ваљда дође исто што и бити православан. Војвода7, Ignjatije and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 Kakav bi tek bio divan kad bi doveli zajedno njega i avvu, to bi bio pun pogodak Плутон је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 Није фанатик већ тако наступа, са жаром, говори оштро, одсечно, без неке нарочите задршке, а врућ је за веру, и онда ако почне нешто мало о политици људи одмах помисле ео га фанатик. А јок море, није то, какав фанатик, он се баш труди да балансира причу и да буде нацентриран. А то му ваљда дође исто што и бити православан. Ја баш зато и волим његова предавања, што беседи са жаром, није ни млак ни хладан...........но врућ....... Брате човек стоји иза онога што прича.Није фолирант...........осети се одмах......... Олимп, Човек Жоја and Војвода7 је реаговао/ла на ово 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 Није фолирант. Па кажем, православан, фајтер. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 Ovaj čovek redovno oštri oštricu svog veroispovedanja postom i molitvom - u zajednici sa Živim Bogom. Mogu da se ne složim sa ponekim njegovim stavomali takodje mogu to neslaganje da ćutim jer u isto vreme kradem njegova oduševljenja i otkrivenja. Рапсоди, Ignjatije, Човек Жоја and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 pitanje za o.Arsenija / kada ce se opet pojaviti za pevnicom u crkvi sv Jovana Vladimira u Bgd.... Gde to zivis Dzes ...? Mogu i ja da doletim na roze trotinetu ... P.s. Pogledacu predavanje posle Bozica ... Iznenadjena sam kako lepo peva Monah Arsenije ... Sve pohvale . Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 ...odličan razgovora sa ocem Arsenijem! Volim njegova izlaganja! Рапсоди and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Сада сам беседу одслушао од почетка са великим уживањем. Ово је права ствар. Рапсоди and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марио Токовић Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Predavanje sliči predavanjima Vlade Dimitrijevića. Potpun promašaj! Autogol za POUKE. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Ovaj čovek redovno oštri oštricu svog veroispovedanja postom i molitvom - u zajednici sa Živim Bogom. Mogu da se ne složim sa ponekim njegovim stavom ali takodje mogu to neslaganje da ćutim jer u isto vreme kradem njegova oduševljenja i otkrivenja. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Јеси вид'о каквог све цвећа има у Божијој башти. Е сад што није у твоју винклу и под лењир онако како си ти то себи представио и нацрт'о, шта да се ради. Некако сам увек веровао таквима као што је о. Арсеније, који искрено и из срца без увијања бребну шта им је на души. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука