Плутон Написано Децембар 29, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2015 Andrija Milosevic prestane biti duhovit. Почело је. Deja Vu је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlaja Написано Децембар 29, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2015 Današnji magazin Oko, o veronauci kreće od petnaestog minuta. Pancakes, Јелена011, Ignjatije and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Децембар 29, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2015 Sto je faca nas Aca . Simpatican je i ovaj 'protivnik' . Aco, drago mi je da nisi pominjao 'umna crvenila' Данче*, Nebojš.a, Paradoksologija and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Децембар 29, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2015 Почело је. Ne znam za tebe meni je Andrija bas komican lik. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 29, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2015 Sto je faca nas Aca . Simpatican je i ovaj 'protivnik' . Не ваља ово ништа. Где је крљање, где је кавга? Спремах кокице ни за шта. sqny, Ignjatije, Драшко and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Децембар 29, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2015 Ја мислио да сте ви Земунци Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Децембар 29, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2015 Moguce i da ga je neko iz Crkve preporucio kao veroucitelja na zadatu temu, po principu "e kad si znao da srocis ima sad i da pricas bolje ti no ja" Ali je sjajno ispalo i super je prilog Драгана Милошевић, Volim_Sina_Bozjeg and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 3 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Децембар 29, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2015 Ocekivao sam da ce biti i Verbic, kad ovo samo neko obicno izgledanje pih. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Децембар 29, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2015 онај филозоф изгледа нека шушумига. Kad prica gleda u kameru, to ne treba da radi, al dobro ne zna covek ko nas Aca. Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Децембар 29, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2015 Добар је био, само је много брзо прич'о, ваљда цајтнот, стиска са временом, ко у скупштини. Него мене интересује како је уопште доспео у емисију, мора да је неко од надлежних са јавног сервиса гвирнуо на Поуке па се умно зацрвенео од стида. Чуло се, чуло се Протомајстор, Човек Жоја, Aquilius Cratus and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Децембар 29, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2015 После видех како су насловивли емисију - Јеретички предлог министра Вербића Драгана Милошевић, Плутон, Aquilius Cratus and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dzo ni Написано Децембар 29, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2015 Sto je faca nas Aca . Simpatican je i ovaj 'protivnik' . слабо. РТСов лош избор саговорника. требало је да буде гост и неко ко уме да објасни зашто та два предмета не треба да буду у свих 12 разреда, тј да не буду уопште у држ.школама. нема везе.... и онако Србија има већих проблема. прогноза: за 5-6 година се веронаука смањује на 4 год у осн.школама. за 20так година - престаје да се предаје. у међувремену: приватни часови постају хит! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Децембар 29, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2015 Mnogo mi je zao sto nisam pogledala emisiju ... Da li ce biti snimak ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Децембар 29, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2015 Mnogo mi je zao sto nisam pogledala emisiju ... Da li ce biti snimak ? Постављен ти је на претходној страници ове теме. Arsenija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Децембар 29, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2015 Odlicno je bilo samo nisam mogao da ne primetim genericka (na internetu precesto postavljena) pitanja koje je voditelj postavljao. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука