Иван ♪♫ Написано Децембар 9, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2015 . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Децембар 9, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2015 koje samo ti znaš i ljubomorno čuvaš i nikome nećeš reći Brate ti imas strah od robota u smislu toga da ce povrediti coveka, da nece znati da se zaustave, da nece osetiti bol kod ljudi. Ali sustinski sve se resava programom. Ja se u robotiku ic ne razumem ali kontam da robot moze da se programira da odreaguje na pacijentovu naredbu tj molbu da ga boli ili slicno. Ljudi "osecaju" pa zato imamo toliko nesavesnih, toliko bola, toliko smrti prouzrokovanih nehatom... Oslanjati se na moral ljudi je mnogo problematicnije jer podrazumevamo da ce slobodan izbor coveka uvek biti "dobar" iako nas citava istorija pa i licno iskustvo demantuju u tome. Stvari ne mogu da se resavaju osvetom ili odlaskom, jer nemaju svi iste mogucnosti i mora se obezbediti i da onaj koji nema novaca da sebi obezbedi taj minimum "ljudskosti" dobije negu koja je dostojna coveka. Roboti u potencijalu mogu zameniti med sestre u tim rutinskim stvarima i naravno samo govorimo o potencijalu za sada, strahu tu nema mesta. Strah blokira coveka da uradi nesto kreativno. Ako mislimo da ce u nekim operacijama da se javi problem, onda anticipiramo to i pokusamo da nadjemo resenje. Kao neko ko je i bio pacijent i ko je mama, mogu da potpisem misljenje Dzumandzi i Paradoksologije, ne mozes porediti odnos majke i deteta i odnos pacijent - lekar tj sestra. Naravno da nece roboti nikada moci da zamene coveka u mnogim odnosima, ali strahom od njih i stvaranjem atmosfere takmicenja dovodimo se u situaciju da mozda ne uradimo nesto mnogo bolje nego sto je sada. Nije rec o ratu izmedju coveka i robota, nego o saradnji, ne mora biti ili\ili nego moze biti i\i samim tim sto to vodi covek, on je taj koji to moze osmisliti svojom Bogom danom kreativnoscu. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Децембар 9, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2015 Jel' ti mene zezaš ili šta? Ili je samo poenta u tome da mi kontriraš? U vezi robota u bolnicama sam rekao šta sam imao. A tvoj prethodni komentar je implicirao da je citiram ,,neuporedivo bolje" da decu kupaju roboti, i o čemu ti onda ovde? "Neuporedivo" - ja tumačim da je Juan mislio da se te situacije ne mogu porediti. To je u skladu sa svime što je pre i posle napisao. Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Децембар 9, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2015 "Neuporedivo" - ja tumačim da je Juan mislio da se te situacije ne mogu porediti. To je u skladu sa svime što je pre i posle napisao. pročitaj opet I nemam više strpljenja. Sve naopako shvatate. Napišem prostu stvar, a vi je izvrnete, nakalemite još par svojih asocijacija, i ja još blesav sedim ovde potpuno umoran i iscrpljen posle posla i objašnjavam prostu stvar koju sam rekao, pokušavajući da se sporazumem kroz raznorazne lične ,,prizme" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Децембар 9, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2015 "Neuporedivo" - ja tumačim da je Juan mislio da se te situacije ne mogu porediti. To je u skladu sa svime što je pre i posle napisao. e da, i pusti gospodina važnog da sam odgovori ako hoće, kao što neće, ali naravno uvek ima sasvim dovoljno vremena da izjavi kako nisi u pravu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Децембар 9, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2015 Jel gledao neko ovaj video od odlicnog CGPGray-a? Prilicno je pesimistican, a tesko mi je da mu nadjem manu... ako neko moze da pomogne drvce, Јелена011 and Плутон је реаговао/ла на ово 3 The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 9, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2015 Jel' ti mene zezaš ili šta? Ili je samo poenta u tome da mi kontriraš? U vezi robota u bolnicama sam rekao šta sam imao. A tvoj prethodni komentar je implicirao da je citiram ,,neuporedivo bolje" da decu kupaju roboti, i o čemu ti onda ovde? Не бих да настављам, очигледно је да си превише изнервиран и да ово не води никуд. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Децембар 9, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2015 Не бих да настављам, очигледно је да си превише изнервиран и да ово не води никуд. opa čitala se popularna psihologija, potiskuju se impulsi, prosto ne mogu da te prepoznam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Децембар 9, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2015 ...a drugu polovinu će popuniti ljudi-roboti... Kaludjerovic Sreten, kordun and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Децембар 9, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2015 Ne, nego prosto ne prihvatam izjavu da su svi medicinski radnici zli Necu ni da citam dalje, samo cu ti reci da ne odgovaras tako da me citiras, a da pritom veze sa onim sto sam pisala (cak ni implicirala) nema. Cuj, "zli", da covek svasta pomisli... "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 9, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2015 Jer tamo imam moć u obliku novca koji držim u rukama, i koji uopšte ne moram da potrošim kod njih ako su kreteni. Али замисли, твој новац на робота нема никакав утицај, зар то није сјајно. Јелена011 and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 9, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2015 Али замисли, твој новац на робота нема никакав утицај, зар то није сјајно. Вештачка интелигенција је то, кад тад ће научити о корупцији. А какве смо среће, роботи у Србији ће постати први међу корумпиранима и запошљаваће једни друге преко везе. Аурор, Плутон and Снежана је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Децембар 9, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2015 Zašto, jer čovek kad vidi da pravi štetu pacijentu on će se zaustaviti. comme ci comme ça http://crimeblog.dallasnews.com/2015/07/former-north-texas-surgeon-accused-of-botched-spine-surgeries-arrested.html/ Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Децембар 9, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2015 Вештачка интелигенција је то, кад тад ће научити о корупцији. А какве смо среће, роботи у Србији ће постати први међу корумпиранима и запошљаваће једни друге преко везе. I imace svoje armije meatbag-ova! Aquilius Cratus and Juanito је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 9, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2015 Вештачка интелигенција је то, кад тад ће научити о корупцији. А какве смо среће, роботи у Србији ће постати први међу корумпиранима и запошљаваће једни друге преко везе. Какве смо среће, Вучић ће да увезе конзерве из Кине и да нам их представи као роботе. Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука