Grizzly Adams Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 Па знаш како, Руси су показали велики средњи прст НАТО-у кад су улетели са упозорењем од сат времена и рекли "шта нам можете". Ови су изгледа само чекали тренутак да им врате истом мером и кажу "шта ви нама сад можете". А цео свет дрхти од будала јер и једни и други могу да направе пакао на планети... Што не иду да мере чији је већи у школском клозету ко сви нормални тинејџери. Будале инфантилне. ВИЛМА and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 20:48 - Масовни протести испред зграде турске амбасаде у центру Москве. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 Што не иду да мере чији је већи у школском клозету ко сви нормални тинејџери. Будале инфантилне. Боље на месецу, марсу. Тамо нека се испуцају, побацају нуклеарке, после нека мере ко је већу штету направио. Пусте жеље... људи смо, такви какви јесмо, глупи за лекције из прошлости. А ови силни светски моћници као да ће живети милион година. Тако се понашају, не мисле ни на своје потомке на каквој планети ће живети. Битно је да се они покажу шта могу а циљ оправдава средства. Сатански дух влада њима. Juanito, Dijasporka, Џуманџи and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 1. da odgovore jasno na isti nacin,niko normalan im ne bi ni rec prigovorio niti bi mogao,ovo je konkretan napad na Rusiju. 2.da spasi svet i ne odgovori na isti nacin,i da mu mi obicni ljudi budemo zahvalni i da ga svakodnevno pominjemo u molitvama. Rusi neće odgovoriti, što znači da će Turska da se osili, Boga pitaj šta će posle toga da napravi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 Braco nasa, piloti, molim se za vas zivot molimoli Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 Ni smo na strateški jakom položaju, al sa Turskom ne možemo da se poredimo, tamo ako izbije sukob svaka velika sila će tražiti svoje mesto pod suncem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 Па знаш како, Руси су показали велики средњи прст НАТО-у кад су улетели са упозорењем од сат времена и рекли "шта нам можете". Ови су изгледа само чекали тренутак да им врате истом мером и кажу "шта ви нама сад можете". А цео свет дрхти од будала јер и једни и други могу да направе пакао на планети... Што не иду да мере чији је већи у школском клозету ко сви нормални тинејџери. Будале инфантилне. Мислиш на то што су улетели у Сирију? Па у суштини они себи и не могу да дозволе да се другачије понашају ако желе да одрже статус некакве силе. Руско историјско искуство је такво да када год су били слаби неко је то искористио да их нападне, а са друге стране као и све империје вероватно имају неки потребу за демонстрацијом силе. Има ту можда и неких унутрашњих политичких поена које треба прикупити на тој страни, с обзиром да је економска ситуација све гора... Не знам да ли је у питању то што имамо такве људе као што ти кажеш, инафатилне, на позицијама одлучивања, или је просто тај систем такав, тај свет у коме се крећу... 24/7 политика, стратегија, калкулације, утицаји, па она оне приче "ако ми сад попустимо, они ће то искористити, они су зли" итд... Чини ми се да је то просто начин на који свет функционише... Мој другар, историчар, има занимљиву тезу да је садашња ситауција у Европи невероватно слична оној из 19. века, борба за превласт у Малој Азији, Русија која је конфронтирана са Западном Европом кроз безброј ситнијих конфликата и опште атмосфера сукоба... Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 Нисам могао да одолим. Шалу на страну, али ово јесте био отворени турски удар на Русију. Турска ће морати да сноси последице тога. Dugo se nismo porafali s Turkama, zato su se tako raspomamili, Imamo i mi s njima nekih starih računa, htjelo bi to dovest u red. https://youtu.be/QCdM7Th7I2I https://youtu.be/0hV1m1oJXl4 https://youtu.be/LisZCnpaPfc https://youtu.be/AsIAX0xkhRo https://youtu.be/RnJU8FESRDQ Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 Naravno da stvari nisu tako jednostavne, da su Rusi dosli tu da pokazu zube ili da su velesila. Ovo kaze ambasador Rusije u Srbiji Александар Чепурин: Ако Исламску државну не уништимо у Сирији, доћи ће на Балкан, Кавказ и остале делове света где живе муслимани среда, 18. новембар 2015. Амбасадор Русије у Београду Александар Чепурин изјавио је да џихадистичка Исламска држава мора бити уништена у Сирији јер ће у супротном доћи на Балкан, Кавказ и све делове света где живе муслимани. Он је на скупу "Легална акција Русије у Сирији и њен геополитички утицај на Балкан" упозорио да ће, уколико се не успостави антитерористичка коалиција, Исламска држава постати реалност свих. http://www.nspm.rs/hronika/aleksandar-cepurin-ako-islamsku-drzavnu-ne-unistimo-u-siriji-doci-ce-na-balkan-kavkaz-i-ostale-delove-sveta-gde-zive-muslimani.html Drugi razlog bi mogao biti izgradnja gasovoda iz Katara preko Sirije, gde bi Rusija mogla biti izbacena sa EU trzista. Вилијам Енгдал: Енергетска позадина рата у Сирији Вилијем Енгдал, један од најреспектабилнијих светских геополитичких аналитичара, говори за Геополитику Ради се и о томе да Катар постане главни снабдевач Европске уније гасом и да то не буду Иран или Сирија који имају огромне резерве гаса и гасоводни споразум са Ираком који директно угрожава катарску стратегију. http://www.geopolitika.rs/index.php/sr/intervju/476-2012-12-01-18-07-32 Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 Александар Чепурин: Ако Исламску државну не уништимо у Сирији, доћи ће на Балкан, Кавказ и остале делове света где живе муслимани Али ако не буде ИД биће нека друга организација, невероватно ми је да њ.е. Чепурин, као ни други политичари, не схвата да се тероризам не може победити силом, јер није физичка већ ментална појава. Тероризам ће нестати када не буде довољно људи којима је живот толико лош да су спремни да се боре и гину за неку идеју, а то се неће постићи бомбардовањем било кога, па ни ИД. Мени је вероватније да Русија не сме да допусти да буде окружена са свих страна НАТО савезницима, и да изгуби једино упоруиште на Блиском Истоку и базу на Средоземном мору. feeble, Wu and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 3 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 Исту причу причају и Амери - "fight them there, so we don't need to fight them here"... Што је total bullshit. Dijasporka је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 када не буде довољно људи којима је живот толико лош да су спремни да се боре и гину за неку идеју, Ne bih se složio, mnogo imućnih ljudi je otišlo u teroriste.Problem terorizma nije siromaštvo ili nedostatak intelekta. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 Али ако не буде ИД биће нека друга организација, невероватно ми је да њ.е. Чепурин, као ни други политичари, не схвата да се тероризам не може победити силом, јер није физичка већ ментална појава. Тероризам ће нестати када не буде довољно људи којима је живот толико лош да су спремни да се боре и гину за неку идеју, а то се неће постићи бомбардовањем било кога, па ни ИД. Мени је вероватније да Русија не сме да допусти да буде окружена са свих страна НАТО савезницима, и да изгуби једино упоруиште на Блиском Истоку и базу на Средоземном мору. Pa to se svodi na to. Sirija im je saveznik, a ako ovi pobede eto im belaja i odozdo. Dalje bi se verovatno islo i na Iran. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 Гризли?! Плутон and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 СВЕТ НА ИВИЦИ РАТА: Шојгу потврдио да је авион руски, Турска тражи хитан састанак НАТО Руски Министар одбране Сергеј Шојгу оптужио је Турску да лаже да је авион који је оборен упао у турски ваздушни простор. Шојгу је рекао да је реч о авиону Су- 24 и да је субина пилота неизвесна. Шојгу је рекао да се авион све време налазио у сиријском ваздушном простору и да Турска нема доказе да је нарушио њен ваздушни простор. Турска је након инцидента одмах затражила хитан састанак НАТО пакта. Снимак и слике обарања авиона можете видети ОВДЕ. Извор: Правда Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука