Jump to content

El rincón de Juan

Препоручена порука

• Одговори 1.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 9 часа, Juanito рече

@Natasa.

Деградирање... :) 

Nije degradiranje već kulturološko obeležje. Postoji razlika kad je "provokativan" ples kulturološko obeležje jednog društva i kad služi za sexualnu objektivizaciju. It's the motive that matters.

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Natasa. рече

Nije degradiranje već kulturološko obeležje. Postoji razlika kad je "provokativan" ples kulturološko obeležje jednog društva i kad služi za sexualnu objektivizaciju. It's the motive that matters.

Мотив и једног и другог је да мушкарци воле да гледају цице које мешају. А и у једном и у другом случају цице мешају добровољно, само у оном комерцијалном за то примају и паре. Остало су нијансе. 

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Juanito рече

Мотив и једног и другог је да мушкарци воле да гледају цице које мешају.

Što jes' jes'.

пре 17 минута, Juanito рече

А и у једном и у другом случају цице мешају добровољно, само у оном комерцијалном за то примају и паре. Остало су нијансе. 

Cica u vezi i cica ispod plavog mosta imaju sex dobrovoljno, samo što ga je ova ispod plavog mosta komercijalizovala i za to prima pare.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Natasa. рече

Cica u vezi i cica ispod plavog mosta imaju sex dobrovoljno, samo što ga je ova ispod plavog mosta komercijalizovala i za to prima pare.

Тачно, али то није нужно деградација (у конкретном случају вероватно јесте). Као што примање пара за музицирање није деградација музичара. 

Ако је натерана, то је онда злочин. Ако је добровољно, то је њена ствар. Треба легализовати, па да не мора да се крије испод моста и буде потпуно незаштићена пред законом јер не сме никоме да се жали. 

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, Juanito рече

Треба легализовати, па да не мора да се крије испод моста и буде потпуно незаштићена пред законом јер не сме никоме да се жали.

Ovde se slažem.

Da li ste za legalizaciju prostitucije?

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Natasa. рече

Da li ste za legalizaciju prostitucije?

Ja jesam, najbolji model po meni je na Novom Zelandu:

https://nzpcweb.wordpress.com/the-new-zealand-model/

Подели на овим сајтовима

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Juanito рече

@Avocado

gUZdUz0.jpg

Која је логика овог уоквиреног?

Pojma nemam.

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Avocado рече

Pojma nemam.

Ето. Какав си ти адвокат. Ја бре имам сто тих твојих факултета! (срче доообар гутљај)

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Avocado рече

Pojma nemam.

SchrodingerandHeisenberg.jpg

http://www.timdub.com/wp-content/uploads/SchrodingerandHeisenberg.jpg

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

Мене подсети на оно кад су код нас увели закон да сваки фризерски салон, продавница, кафић... мора да плати ауторска права јер пушта музику.

Капирам да је неко узимање пара у питању.  ne_shvata

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Lady Godiva рече

Мене подсети на оно кад су код нас увели закон да сваки фризерски салон, продавница, кафић... мора да плати ауторска права јер пушта музику.

Капирам да је неко узимање пара у питању.  ne_shvata

Скоро сам сигуран да смо имали расправу о томе на форуму где је Авокадо бранио закон, а ја обесправљене фризерке. :smeh1:

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...