Grizzly Adams Написано Јун 22, 2017 Пријави Подели Написано Јун 22, 2017 Управо сада, Ћириличар рече Zar se ono ti nisi nedavno rijesio brade? Imas li nam nesto priznati? А не, само косу сам скратио. Браду не дајем! Paradoksologija, Ћириличар and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 22, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јун 22, 2017 Па је л' реално? АлександраВ and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јун 22, 2017 Пријави Подели Написано Јун 22, 2017 пре 5 минута, Juanito рече Па је л' реално? Svalera se sa Drakulom Lady Godiva and Juanito је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 22, 2017 Пријави Подели Написано Јун 22, 2017 Подсети ме на поглед из апартмана у швицарским Алпима пре неколико година: Аурор and Juanito је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 22, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јун 22, 2017 @florenntina florenntina and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Јун 22, 2017 Пријави Подели Написано Јун 22, 2017 Ono kad ne znas je li parodija ili istina... Sad ti je jasno zasto su crnohumorni komentari Kanadjana na teroristicki napad u Londonu bili..." a da im posaljemo malo naseg T2 da zagrli i utesi teroriste"... Аурор је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Јун 23, 2017 Пријави Подели Написано Јун 23, 2017 Inace, u isto vreme u Kanadi je pukao balon nekretnina u Torontu, uskoro ce i u Vankuveru (iako je ovde pik bio proslog proleca) a oko 40% BDP se generise iz tog vestackog rasta. Porezi rastu, biznisi se zatvaraju. Izgleda da je Sears objavio bankrot (oko 3000 radnika bez posla) a i jedna od 5 najvecih banaka RBC pocela otpustanje... Mislim, mi smo snimili situaciju na vreme tako da ne ocekujemo bilo kakve potrese, ali zaista mi je zao gledati kako ce ljudi koji su vredno radili celi zivot ostati bez kuca, penzija... dok se T2 grli po svetu i organizuje nekakve feministicke skupove. Tuzno Juanito and Аурор је реаговао/ла на ово 2 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 23, 2017 Пријави Подели Написано Јун 23, 2017 Ако сам добро израчунао, на ЈуТубу има око 90,000 година садржаја...Шта ће радимо после!?Sent from my iPhone using Tapatalk ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 23, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2017 Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 23, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2017 пре 3 часа, Grizzly Adams рече Ако сам добро израчунао, на ЈуТубу има око 90,000 година садржаја... Шта ће радимо после!? Sent from my iPhone using Tapatalk Поставиће људи милионе нових сати до тада, нема бриге. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 23, 2017 Пријави Подели Написано Јун 23, 2017 Упознах сад у кафићу неке клинце, видим гитару па почесмо причу. Свируцкају ту около, зезају се. Два момка и цура, подсетише ме на моју екипу из студентских дана. Тачно ми је дошло да бацим овај лаптоп у канту и кренем са њима. И наравно, један од њих згодни црни младић... Дејвид, баш лепо име... Paradoksologija and Juanito је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 23, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2017 1 hour ago, Grizzly Adams рече Свируцкају ту около, зезају се. Два момка и цура, подсетише ме на моју екипу из студентских дана. Тачно ми је дошло да бацим овај лаптоп у канту и кренем са њима. Сеци ома ту носталгију и емоције! Lady Godiva and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 23, 2017 Пријави Подели Написано Јун 23, 2017 Управо сада, Juanito рече Сеци ома ту носталгију и емоције! Сеци ти, да видиш ову Кореанку што седи испред мене... Где се нацрта баш право преко пута брате мили. Не могу поштени људи да раде на миру. Изгледа да ипак нисам геј, сори Дејвид... Paradoksologija, Juanito and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 23, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2017 Управо сада, Grizzly Adams рече Сеци ти, да видиш ову Кореанку што седи испред мене... Где се нацрта баш право преко пута брате мили. Не могу поштени људи да раде на миру. Изгледа да ипак нисам геј, сори Дејвид... Треба то држава да изрегулише некако, стварно је превише дистракције. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 23, 2017 Пријави Подели Написано Јун 23, 2017 Управо сада, Juanito рече Треба то држава да изрегулише некако, стварно је превише дистракције. Па стварно, омета привредни развој... Juanito је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука