Juanito Написано Мај 23, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 23, 2017 пре 3 минута, RYLAH рече Шта је твоја дефиниција среће? Немам дефиницију, свако је за себе "дефинише". Имам лично неколико великих и гомилу малих ствари које су ми важне, а другима можда уопште нису или јесу и то је ОК. Оно што ме смртно плаши је када су 5 милиона Данаца или 20 милиона Холанђана сви "срећни" на потпуно исти начин, без икаквих минималних разлика. Ама нема теоријске шансе да бар неколико људи не би волели да изађу и попију кафу у 19:15 рецимо или да не иду на тај обавезни корпоративни доручак који је сурогат истинског дружења. Нек пале бабу, секташи једни најобичнији. Уопште не знам на коју фору се ово створило на планети, мистерија ми је велика. RYLAH, Justin Waters and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 23, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 23, 2017 Мени је срећа права река коју немају (а не уски канали, зашто бих осећао моралну обавезу да лажем да ми је то лепо кад није), планина или брдо које немају (зашто бих морао да се претварам да ми непрегледна равница без разноврсности флоре и фауне није депресивна) укусна храна коју немају, музика у кафићима које се изгледа секташи плаше, срећа ми је да дођем на сабор ЖРУ и будем близак с људима које сам први пут срео у животу, а не да морам да идем на обавезне коктеле које организују неки тамо и на којима морам с неким типом без емоције на лицу да причам о неким тоталним глупостима које ме не занимају итд. Срећа ми је да не морам да возим бициклу баш сваки дан, а да ме не гледају као да сам с марса пао, да свако има слободу да бира које боје џемепра му се свиђају, а не да имају две тамне нијансе које су "дозвољене". Ма могао бих буквално роман о овим ситним стварима, ал ћу стати јер ми секташење ма ког облика увек дигне притисак, а ово масовно које захвати читаве народе ми је најбизарније. И да, знам да тога има у свим народима, али се углавном проблем задржава на иритирајућим коментарима, до изопштавања из друштва баш ретко долази због боје јакне. Ма нек се гоне... RYLAH, Икар Губелкијан, Зосима and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 23, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 23, 2017 Ал ето, хвала Данијели за текст, да не помислим и ја и други да трипујем нешто. Ако Хуанито лаже, Блиц не лаже. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 23, 2017 Пријави Подели Написано Мај 23, 2017 @Juanito Da ti se srce razveseli http://www.boredpanda.com/alternative-creative-ways-to-use-lego/?utm_source=facebook&utm_medium=link&utm_campaign=getinspired Juanito је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 23, 2017 Пријави Подели Написано Мај 23, 2017 Северњаци vs Јужњаци, вечита подела... Ту стварно клима има много утицаја. Зато треба сви лепо да се преселимо на нека тропска острва ко Ник Слотер и уживамо. Juanito је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 23, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 23, 2017 пре 5 минута, Grizzly Adams рече Ту стварно клима има много утицаја. Једино што Ирци опасно руше ту климатску теорију... А и клима у Паризу није ништа битно другачија од климе у Холандији. Grizzly Adams and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Мај 23, 2017 Пријави Подели Написано Мај 23, 2017 Butan je po nekim istrazivanjima zapravo najsrecnija zemlja. Oni imaju planinsku klimu, poprilicno je hladno i izolovani su ali eto ne daju da im se rusi standardni nacin zivota na kojeg su naviki. Tako da s jedne strane klima utice na formiranje mentaliteta, nekih drustvenih obrazaca itd...ali definitivno ne moze biti presudni faktor da jedno kompletno drustvo slijedi jedna te ista pravila. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 23, 2017 Пријави Подели Написано Мај 23, 2017 пре 11 минута, Juanito рече Једино што Ирци опасно руше ту климатску теорију... А и клима у Паризу није ништа битно другачија од климе у Холандији. Обори ми теорију из прве... бакзуз... Све једно, тропска острва рулз! Paradoksologija and Juanito је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 23, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 23, 2017 Управо сада, Grizzly Adams рече Обори ми теорију из прве... бакзуз... Све једно, тропска острва рулз! Несводљива комплексност: од јужњака нису могли настали северњаци јер ниједна та северњачка црта не може да опстане у јужњаку сама по себи, морали су северњаци одједном да буду створени. Avocado and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 23, 2017 Пријави Подели Написано Мај 23, 2017 Северњаци су настали од белих медведа и моржова... Juanito је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 23, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 23, 2017 Цитат Sprijateljiti se s danskom obitelji - onako da im upadate u kuću, zovete se na večere, idete na pića i plaćate naizmenično runde, zovete ih u poslednji čas kad nema ko da vam čuva decu i ne brojite usluge - jako, jako je teško. Oni su nepopravljivi individualci. Kristina je pak baš to sebi dala u zadatak. U početku je bez kraja i zvala koleginica i roditelje sinovih prijatelja na večere. Svi su uredno dolazili, ali niko ih nije pozvao kod sebe. Sve dok je jedna kolegica iznenada nije pozvala na suši zabavu, malo druženje kolega kod nje kod kuće povodom unapređenja. I dok je zabava već pala u zaborav, Kristinu je jednog dana na stolu dočekala poručica: dužna je 100 kruna. Za sastojke. RYLAH and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 23, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 23, 2017 Скелетор на десктопу Grizzly Adams, Avocado and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 23, 2017 Пријави Подели Написано Мај 23, 2017 пре 2 часа, Grizzly Adams рече Северњаци vs Јужњаци, вечита подела... Ту стварно клима има много утицаја. Зато треба сви лепо да се преселимо на нека тропска острва ко Ник Слотер и уживамо. Канађани Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Мај 23, 2017 Пријави Подели Написано Мај 23, 2017 Stvarno ne razumem otkud ovako surov nacin odgoja malih Danaca kad je opste poznato da je za zdrav emotivni razvoj beba i todlera najvazniji KONTAKT. Koliko se secam, bio je i neki neplanirani "eksperiment" tokom ll sv. rata kada se na jednom mestu nasao veliki broj beba, ratne sirocadi. Organizovali su im redovno hranjenje ali nisu mogli zbog okolnosti da im se vise posvete. Veliki broj beba je preminuo... Bas me dirnula prica ove Hrvatice o deci koju ostavljaju da se "sama zabave" https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 23, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 23, 2017 пре 2 часа, florenntina рече Stvarno ne razumem otkud ovako surov nacin odgoja malih Danaca kad je opste poznato da je za zdrav emotivni razvoj beba i todlera najvazniji KONTAKT. Koliko se secam, bio je i neki neplanirani "eksperiment" tokom ll sv. rata kada se na jednom mestu nasao veliki broj beba, ratne sirocadi. Organizovali su im redovno hranjenje ali nisu mogli zbog okolnosti da im se vise posvete. Veliki broj beba je preminuo... Bas me dirnula prica ove Hrvatice o deci koju ostavljaju da se "sama zabave" Мени је такође тужна прича о односу према старијима, бакама и декама... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука