Jump to content

El rincón de Juan

Препоручена порука

Posle kad nas istrebe Sajlonci onda će nam đavo biti kriv...

pod "đavo" mislim na Juana naravno...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Склапамо сувенир из Париза. Баш су супер направили тако да конструкција прати историјску. И кад завршимо један ”историјски” део, имамо свечано отварање. :ani_biggrin:

DSjg7y9.jpg

А док она склапа, ја све гледам да ли ће модуларно и плански или како јој који део падне шака, да ли ће ботом ап или топ даун и поредим с оним Гризлијевим генерализацијама из теме о феминизму о неефикасности жена. Или Гризли греши или сам ја с неком Zhe, Ze... :)))

А овај LEGO је одлична ствар за разумевање ”композиционалног” приступа програмирању. Склапаш део по део, па онда то спајаш у кохерентну целину итд.  

Подели на овим сајтовима

Ал стварно је прелеп Париз. И онда нека ми неко каже да су ови моји холандски роботи такви због климе, а Париз има скоро исту климу...

Подели на овим сајтовима

A sto ovo ima samo Holadnijama a kod nas nema?  :scratch_head:

https://www.thunderplugs.nl/shop/

I ovo:

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Juanito рече

Jel skupljamo lovu za odbranu uhapšenog brata?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 46 минута, Avocado рече

Jel skupljamo lovu za odbranu uhapšenog brata?

Pravda za pivobranitelja!

On da brani, ono da bude popijeno!

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...