Grizzly Adams Написано Април 11, 2017 Пријави Подели Написано Април 11, 2017 пре 3 минута, Paradoksologija рече Izgleda da pokoji detalj nisam ispratila Ма @Juanito и ја не правимо питање око расе и нације, ништа не смета... Paradoksologija, Justin Waters and Juanito је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 11, 2017 Пријави Подели Написано Април 11, 2017 пре 31 минута, Grizzly Adams рече Ма @Juanito и ја не правимо питање око расе и нације, ништа не смета... Speaking of which... Jednom posle nekog ispita, bio ja baš srećan, a polagala neka crnkinja (sa Jamajke) sa mnom. Zvao je na kafu jer sam hteo da proslavim na neki mali način, pošto je bio neki ružan ispit (mikrobiologija), da bih ubrzo nakon toga shvatio da je to u njenoj glavi zapravo dejt. A joooj... Pričali mi tako bezveze, da bi me na kraju pozvala da idem za vikend sa njom u crkvu (protestantsku). Rekao sam da ne mogu jer idem nazad kući, što je bilo istina... Nije više nikad razgovarala sa mnom, iako smo bili ista grupa. RYLAH and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 11, 2017 Пријави Подели Написано Април 11, 2017 пре 2 минута, Аурор рече da bih ubrzo nakon toga shvatio da je to u njenoj glavi zapravo dejt А па то није зато што је црнкиња него зато што је женско... Ћириличар and Аурор је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Април 11, 2017 Пријави Подели Написано Април 11, 2017 1 hour ago, Аурор рече Pričali mi tako bezveze, da bi me na kraju pozvala da idem za vikend sa njom u crkvu (protestantsku). Могао си да је преведеш у православље. Мисионар да будеш. obi-wan, Grizzly Adams, Аурор and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Април 11, 2017 Пријави Подели Написано Април 11, 2017 пре 1 сат, Аурор рече Pričali mi tako bezveze, da bi me na kraju pozvala da idem za vikend sa njom u crkvu (protestantsku). A možda nije mislila da je dejt, već prilika da ona privede izgubljenu ovcu svome stadu... Grizzly Adams, Аурор and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 11, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Април 11, 2017 пре 3 минута, Paradoksologija рече A možda nije mislila da je dejt, već prilika da ona privede izgubljenu ovcu svome stadu... Мислила је да је дејт. У том делу света и северније не позиваш цуру на кафу осим ако није дејт. Јер зашто би ико желео да просто пије кафу с другим људским бићем... RYLAH, Natasa., Аурор and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Април 11, 2017 Пријави Подели Написано Април 11, 2017 пре 2 минута, Juanito рече Мислила је да је дејт. У том делу света и северније не позиваш цуру на кафу осим ако није дејт. Јер зашто би ико желео да просто пије кафу с другим људским бићем... Na Jamajci ljudi ne piju prosto kafu sa drugim ljudima? Je l' bar podele džoint onako prosto ljudski? Аурор, RYLAH, Grizzly Adams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 11, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Април 11, 2017 пре 28 минута, Paradoksologija рече Na Jamajci ljudi ne piju prosto kafu sa drugim ljudima? Je l' bar podele džoint onako prosto ljudski? Не познајем Џамајку баш најбоље, али рекао бих да је ту САД утицај баш јак. А у САД женске увек мисле да је дејт кад их позовеш у старбакс. Мада и код нас ”дођи на кафу” може свашта да значи. RYLAH, Grizzly Adams, Justin Waters and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 11, 2017 Пријави Подели Написано Април 11, 2017 пре 33 минута, Paradoksologija рече Je l' bar podele džoint onako prosto ljudski? То је већ мериџ пропоузал... Justin Waters, -Владимир-, RYLAH and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 11, 2017 Пријави Подели Написано Април 11, 2017 пре 45 минута, Paradoksologija рече A možda nije mislila da je dejt, već prilika da ona privede izgubljenu ovcu svome stadu... Možda je htela odmah da se uzmemo Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 12, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Април 12, 2017 But, but... where's the state to help 'em??? Сад чекам вест да су их ухапсили због неплаћања пореза... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 12, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Април 12, 2017 @Grizzly Adams Аурор and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 12, 2017 Пријави Подели Написано Април 12, 2017 Svađaju se kome pripada veštičarstvo Grizzly Adams, Juanito and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 12, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Април 12, 2017 пре 6 минута, Аурор рече Svađaju se kome pripada veštičarstvo Paradoksologija, Grizzly Adams, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 12, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Април 12, 2017 Коначно и ја да нацртам нешто лепо. Фала ти, технологијо. https://www.autodraw.com -Владимир-, obi-wan, Grizzly Adams and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука