Jump to content

El rincón de Juan

Препоручена порука

• Одговори 1.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Д' отварам?

o0f0z.jpg

Otvaraj, naravno, veoma ti je dobar izbor [emoji2]

Отправлено из моего iPhone используя Tapatalk

Подели на овим сајтовима

Д' отварам?

o0f0z.jpg

Sipaj i ne misli. :D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Д' отварам?

o0f0z.jpg

Е мој Јуане

па то се отвара са друштвом са форума....сад кад си био у Бг уместо да нас позовеш на гајбу да и ми мало сркнемо....париш нам очи, надражујеш нам пљувачне жлезде

ццц

:)))

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Отворио, пробао и променио мишљење о вотки. Поклон од пријатеља из Москве, а паковање као да је из личне колекције неког од Романових. Би ми жао да отварам, ал једном мора. :)

Е мој Јуане

па то се отвара са друштвом са форума....сад кад си био у Бг уместо да нас позовеш на гајбу да и ми мало сркнемо....париш нам очи, надражујеш нам пљувачне жлезде

ццц

:)))

Ово је у другој гајби, морали бисте мини бус да изнајмите да дођете. :)

Подели на овим сајтовима

морали бисте мини бус да изнајмите да дођете. :)
а у повратку цео бус :)
  • Волим 1

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Знаш колко и ја.   :D

Нека поворка прошла, појма немам којим поводом. Прво трубачи свирајући неку смешну музику која звучи између химне и марша. После ови ликови и гомила слично костимираних и пуних некаквог ордења. Углавном у познијим годинама. Онда кочије са слично обученим мушко-женским паром (ти су ваљда велики мајстори највишег степена). И, коначно, иза њих црнци који су ударали у бубњеве разне и релативно оскудно одевене (сходно времену) црнкиње које су у свом стардандном стилу мешале куковима.

Па сад ви пустите машти на вољу. :D

Подели на овим сајтовима

Крајњи стадијум штреберства - кад гледаш са женом објаву једног од највећих открића у последњих X година у физици (детекција гравитационих таласа које је Ајнштајн предвидео) и плачете. :)

Подели на овим сајтовима

Крајњи стадијум штреберства - кад гледаш са женом објаву једног од највећих открића у последњих X година у физици (детекција гравитационих таласа које је Ајнштајн предвидео) и плачете. :)

Jel i Juanita u nauci?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...