Jump to content

Da li se u Srbiji samuje zbog nerealnih očekivanja?

Оцени ову тему

Дејан

Препоручена порука

Јесте једноставно, али никад онако како ти се на први поглед чини. Увек има разлог... који можеш увидети ако и само ако заиста и искрено желиш да разумеш човека

:) Nemoj da se brines, razumevanje je jedna stvar, a opravdavanje i slaganje sa necijim stavovima je druga. 

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

Ево решења !!!!

Твртко....постани спонзорушица...можда промениш став.

:)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Pitam ja starijeg burazera da li misli da su zenama najbitnije pare kao kriterijum izbora partnera.

On mi kaze: Zanimljivo, ali ne. Koliko god to bilo ocekivano, i logicno, nisu. 

To je bio njegov vrlo kratak odgovor na pitanje. 

A ja mu verujem, posto covek ima iskustva :D

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

a jedan jer sam bila suviše otvorena i iskrena, a nedovoljno misteriozna, ili tako nešto.

:)):)) :))

Pitam ja starijeg burazera da li misli da su zenama najbitnije pare kao kriterijum izbora partnera.

On mi kaze: Zanimljivo, ali ne. Koliko god to bilo ocekivano, i logicno, nisu.

Koje godiste bata? :D :D

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

:)):)) :))

Ozbiljno, to mi rekao - on ti je bio ozbiljan umjetnik i trebala mu je žena koja će mu biti inspiracija tako što će vazda ostati tajanstvena i zavoditi ga i slatkim mukama uvoditi u misterije neznamvišečega - a ne što-na-umu-to-na-drumu.

Rekao mi je i da nisam uspela da prođem pored arhonata njegove duše :smeh2:

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Pa, verujem ti, zato mi i jeste smesno. :)) Znam o cemu pricas, doduse, samo sam osetila takav vibe (da nisam dovoljno "zaebana" i sl.) par puta; nEje mi obrazlagano. :D

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Реално , тако јесте . Свестан сам да има доста девојака које ступају у везу и брак због новца али ја лично не знам ни једну такву . Можда једну или две додуше, али ни за њих нисам 100 % сигуран, да не грешим душу  .

Подели на овим сајтовима

Реално , тако јесте . Свестан сам да има доста девојака које ступају у везу и брак због новца али ја лично не знам ни једну такву . Можда једну или две додуше, али ни за њих нисам 100 % сигуран, да не грешим душу  .

Poznavala sam jednu devojku koja se po svemu gledajući.. udala zbog imanja.. To je bio pretežak krst za nju.. koji nije mogla da nosi...
Подели на овим сајтовима

Ozbiljno, to mi rekao - on ti je bio ozbiljan umjetnik i trebala mu je žena koja će mu biti inspiracija tako što će vazda ostati tajanstvena i zavoditi ga i slatkim mukama uvoditi u misterije neznamvišečega - a ne što-na-umu-to-na-drumu.

@Anika citaj ovo,ovo ti je a od azbuke ako oces umetnika.

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Pa ti si prilika, jer si spojio nespojivo...legendo! :D

Ево га још један. До душе, не формално инжињер, али ту негде.

У мени се стално боре боем и рационалиста. :D

Подели на овим сајтовима

Ovo je potpuno tacno. Njima je to itekako potrebno. I upravo na ovom polju sam se i ja spotakla kod decka koji je umetnik. Misterioznost i spontano zavodjenje kod njih itekako pali. Provereno iskustvom. Dok sam bila takva, radio je carobne stvari za mene, obrnuo mi je svet u poz.smislu, letela sam od zelje za zivotom i dokazivanjem. Uffff, "da mi je da mi se vrati moj dragi..."  :D 

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Ево га још један. До душе, не формално инжињер, али ту негде.

У мени се стално боре боем и рационалиста. :D

Inzenjer - boem ..oplakah :)) 

to je sad nesto kao kul biti boem,kao svi su nesto boemi...niko i ne kapira kakv je to stvarno zivot ,spoljasnji a da ne pricam o unutrasnjem.

batali ,to ti je isto ko sto klinke nose pocepane farmerke(punk) sa sljokicama(fancy)-nidje veze.

with all due respect sir :skidamkapu:

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...