aliluja Написано Децембар 18, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2015 Nažalost izgleda da živimo u koristoljubivom i samoljubivom društvu... gde su mnogi sposobni da iskoriscavaju jedni druge... žena čoveka.. čovek ženu..brat brata.. dete oca.. unuk babu... itd... i to sve u zavisnosti od tipa strasti kojoj treba da se ugodi... -Владимир- and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Децембар 18, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2015 Наравно да су способне, спонзорство никад није било израженије ,него у ова времена ... U sustini sponzoruse iskoriscavaju bogate muskarce ... Budale iskoriscavaju dobre devojke ... A dobri momci ne mogu da nadju normalnu devojku ... Dobre im vise nisu tako dobre , a ove lose im dodju kao neko opravdanje . Zene opet imaju vece sanse da se udaju . Sponzorusa uvek nadje nekog sponzora , dobra i glupa se zakaci za nekog idiota , a samo mali % stanovnistva zivi istinske emocije . Eto , da ne duzim vise ... To je neko moje vidjene stvari . Neša_ and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Децембар 18, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2015 Прођите летом поред Бгд сплавова,непрегледне колоне дотераних девојака креће у ловину ... И само да се осврнем на социјални па и физички статус... свако ко је свестан свог лошег социјалног положаја и физичког изгледа,гледаће да неком другом способношћу придобије симпатије,обично је то другарство,простодушност, духовитост,образовање и слично,мада је мени све то релативно,јер као што добра риба истиче своје адуте,са истом намером ради и она која то није... По мени,битно је провалити фолирање, каква год да је... Pa to... realno, koji procenat društva spada u te i takve splav-elite, bilo kog pola? Bilo ko od nas ovde? Teško. Pa smo se mnogi ovde ipak "zakrpili" i prilično smo srećni u svojim vezama - nismo ni tražili partnere u splav-elitama. Šta mene briga što lik sa splava traži sređenu i ultra-zgodnu - a šta bi nekog bilo briga što devojka sa splava traži bogatog? Kakve veze to sa mnom i mojim životnim prilikama ima? Плутон је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Децембар 18, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2015 Diplomatski odgovor kojim možda želiš da pokriješ činjenicu da optužuješ bez osnova. Da li ti uopšte shvataš o čemu ja pišem? Može biti da nisam dovoljno jasan. Ja tebe odlično shvatam. Očito, ne shvatam. Ali da sam čula svog dečka/simpatiju/i sl. da išta slično kaže kao što ste ti i Vasa govorili na ovoj temi o ženama u globalu, verovatno bih se uklonila i povukla iz te priče. Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Децембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2015 Vidim da vrlo pogrešno postavljaš stvari, pa me to podstaklo da pokušam da ti objasnim gde grešiš. Bojim se da moje postavke proizilaze direktno iz tvog pisanja. Nema vise sta da ti pricam. Previse sam i rekla. TI misljenje promeniti neces nikada, posto ti to odgovara. I to je ok. Svako bira ono sto mu iz nekog razloga vise odgovara, nego nesto drugo. Jednostavna stvar. Јелена011, Paradoksologija and Џуманџи је реаговао/ла на ово 3 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Децембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2015 Bojim se da moje postavke proizilaze direktno iz tvog pisanja. Nema vise sta da ti pricam. Previse sam i rekla. TI misljenje promeniti neces nikada, posto ti to odgovara. I to je ok. Svako bira ono sto mu iz nekog razloga vise odgovara, nego nesto drugo. Jednostavna stvar. Jesi ti beše lekar za dušu po struci? Nećeš nikome pomoći ovakvim stavom. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Децембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2015 Људи, мени сви кажу да лепо изгледам. Имам колегинице којима се из авиона види да су спонзоруше, али ишлифоване и прилично су добре у томе. Мушкарци се лепе за њих као блесави. Покушавала сам чак мало и да им се приближим да видим како оне то размишљају и схватила да ми нису блиске те њихове приче. Ја не бих била срећна да имам мужа с неком великом вилом, аутима, овим-оним. Тако да нисам срећна ни да се дружим с таквим девојкама, сматрам их прилично празним и досадним, иако оне у очима тих мушкараца изгледају вероватно јако занимљиво, шаљу им такав неки вајб недодирљивих... Дефинитивно падам на друге ствари. Моја слаба тачка су уметници. Neša_ and milijan75 је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Децембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2015 Чак ћу бити безобразна да кажем како се са користољубивим људима треба дружити, не треба их одбацити, али дружити се из истог разлога, из користи. Никада им то не рећи, нити признати. Само их не одбацивати. Ми морамо да функционишемо по ономе што нам свет диктира. Колико год се изнутра разликовали. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2015 Људи, мени сви кажу да лепо изгледам. Имам колегинице којима се из авиона види да су спонзоруше, али ишлифоване и прилично су добре у томе. Мушкарци се лепе за њих као блесави. Покушавала сам чак мало и да им се приближим да видим како оне то размишљају и схватила да ми нису блиске те њихове приче. Ја не бих била срећна да имам мужа с неком великом вилом, аутима, овим-оним. Тако да нисам срећна ни да се дружим с таквим девојкама, сматрам их прилично празним и досадним, иако оне у очима тих мушкараца изгледају вероватно јако занимљиво, шаљу им такав неки вајб недодирљивих... Дефинитивно падам на друге ствари. Моја слаба тачка су уметници. Opet ti je rekao onaj drug da si lijepa i posebna? I ja volim malu planinsku kuću, i neku, jednaku malenu, na obali mora...ništa veliko. Očigledno ne znaš kako umjetnici žive. Oni su ti kao hodočasnici...malo vremena odvoje za emotivni život a svo ostalo za njihovu religiju zvanu - umjetnost. Boemi u srcu, umjetnici u duši...ne vole da ih guše stavovima i bježe od lažnog morala. Ne bi se usrećila sa njima. Nađi kakvog inžinjera, ili pravnika...ekonomista isto nije loš kao izbor. A jesi li razmišljala o životu na selu? To bi bila prava stvar. Чак ћу бити безобразна да кажем како се са користољубивим људима треба дружити, не треба их одбацити, али дружити се из истог разлога, из користи. Никада им то не рећи, нити признати. Само их не одбацивати. Ми морамо да функционишемо по ономе што нам свет диктира. Колико год се изнутра разликовали. Ne razlikuješ se od njih ako razmišljaš na ovaj način. Juanito, Плутон and Neša_ је реаговао/ла на ово 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Децембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2015 Društvena/socijalna klasa Moja drugarica je doktorirala na antropologiji na temu dugotrajnih partnerstava/brakova u Beogradu. Zaključak studije je bio da se ljudi oba pola odlučuju na partnerstvo/brak u okviru klase kojoj pripadaju ili smatraju da treba da pripadaju. Свашта је тамо набројано. Мене интересује шта ти конкретно подразумеваш под тиме да ти је муж класа испод тебе, односно ти класа више? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Децембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2015 Očigledno ne znaš kako umjetnici žive. Oni su ti kao hodočasnici...malo vremena odvoje za emotivni život a svo ostalo za njihovu religiju zvanu - umjetnost. Boemi u srcu, umjetnici u duši...ne vole da ih guše stavovima i bježe od lažnog morala. Ne bi se usrećila sa njima. Nađi kakvog inžinjera, ili pravnika...ekonomista isto nije loš kao izbor. а ја и инжењер и уметник у исто време, шта ја да радим! Juanito, Ayla , drvce and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2015 а ја и инжењер и уметник у исто време, шта ја да радим! Pa ti si prilika, jer si spojio nespojivo...legendo! Плутон је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Децембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2015 Jednostavna stvar. Јесте једноставно, али никад онако како ти се на први поглед чини. Увек има разлог... који можеш увидети ако и само ако заиста и искрено желиш да разумеш човека Danijela and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Децембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2015 Pa ti si prilika, jer si spojio nespojivo...legendo! можеш мислити како је мени самим са собом... Ayla , Neša_ and -Владимир- је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2015 можеш мислити како је мени самим са собом... Znam...fenomenalno. Zato i govorim. Kao što rekoh, posebni su ljudi koji spoje nespojivo. (drug moj ) Neša_, Иван ♪♫ and -Владимир- је реаговао/ла на ово 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука