Слава Господу Написано Децембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2015 mladi imaju narcisoidni mentalitet, hedonistički odnos prema životu i stav da ostali postoje da bi zadovoljili njihove potrebe. Imaju ga sve vise i odrasli.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Децембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2015 To kazu (ne bas tim recima) sve generacije svih dobi. Плутон, Рапсоди and Драшко је реаговао/ла на ово 3 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2015 To kazu (ne bas tim recima) sve generacije svih dobi. млади су овакви, људи су овакви...себични, нарцисоидни-.....па то смо ми! ајд да престанемо да причамо како су сви себични, нарциси, непопустљиви, и пронаћићемо (ако немамо) сродну душу Лапис Лазули, Џуманџи and Zero је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Децембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2015 To kazu (ne bas tim recima) sve generacije svih dobi. Ал' је занимљиво. Од кад је света и века до неке тридесете се људи свађају са маторим џангризалима, а од тридесет и неке са никад гором омладином. Paradoksologija, Рапсоди and Џуманџи је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Децембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2015 Pomislila sam eto ga Pluton, dakle Vucic je kriv za nerealna ocekivanja Dobicu tikove Men' se mnogo ne svidjaju generalizacije, a i priznajem da nisam citala temu od pocetka, par poslednjih poruka... Kad god neko pocne sa "sve zene", "svi muskarci", "samuje se", "mladi imaju hedonisticki sta vec"... ja prvo pomislim, jaoj al je neko razocaran. Ako uopsteno pricam, sve te recenice sa svi, neki, sa bezlicnim povratnim glagolima, odvajaju nas od nas samih, ili nam nabacuju krivicu ili nas ubedjuju kako su neki tamo svi krivi i odgovorni, kako god "to nesto", je mimo nas samih, izvan nas i nase kontrole, a mi smo pasivni posmatraci sopstvenog zivota. Covek, ako je hriscanin, ako je pravoslavac, bi trebalo umesto svih onih bogoslovskih teza, antiteza i sinteza da nauci od veroucitelja il svestenika - da je biti Hriscanin znaci biti kreativan, biti spontan, biti satrudnik Boziji i sastvaratelj, aktivan delatnik u svom zivotu, a ne neko po pasivno i pesimisticki prima spoljasnje uticaje. Da li to znaci da ne treba da budemo zabrinuti, da ne treba da brinemo i zatvaramo oci pred ponekad surovom realnoscu? Ne, al kad nas zapljusne, treba da se povucemo korak unazad i smislimo kako da je preokrenemo u svoju korist, u Boziju korist, sta da uradimo da jednu jedinu makar sitnicicu izmenimo. Драшко, Џуманџи, Paradoksologija and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2015 Nije lako to... Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Децембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2015 Pomislila sam eto ga Pluton, dakle Vucic je kriv za nerealna ocekivanja Dobicu tikove Pazi kad si i ti, novajlija, primetila.Pluto, the time has come... "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2015 Pazi kad si i ti, novajlija, primetila. Pluto, the time has come... Новајлија? Можда је новајлија у смислу да је по први пут у новијој историји писала на овом форуму, али Јеца је форумски ветеран. У православном виртуелном свету је од самих почетака практично. Јелена011, Aquilius Cratus, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Децембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2015 Мало претерујете с мојим претеривањем о Вучићу. Sanja Т., Рапсоди, feeble and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Децембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2015 Eh Juan, dobra su to vremena bila priznajem Nije sto sam matora ali malcice jesam po forumima hihih Jeca ne zaboravlja stare forumase, ni sve sto su ucinili za nju, koliko su joj samo ljubavi i paznje pruzili! Malo sam se i povukla bila da ne smaram, zivot pise romane PS: laptop radi i dalje, iako baterija nije nesto vise, ali ja ga uvek koristim na struju, ipak se virusi i bakterije ne vole Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Децембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2015 Новајлија? Можда Oi. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Децембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2015 Tvrko da se vrati na temu, onu dvojicu banovati. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2015 Malo sam se i povukla bila da ne smaram, zivot pise romane У мом случају више сапунице, али разумемо се. Још ми само остаје да откријем да сам син Била Гејтса кога су заменили у породилишту. Јелена011 and Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Децембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2015 У мом случају више сапунице, али разумемо се. Још ми само остаје да откријем да сам син Била Гејтса кога су заменили у породилишту. Pa kad ne bi gotivio Apple u celini koliko sada gotivis mozda bi imalo smisla da se nadas. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Децембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2015 У мом случају више сапунице, али разумемо се. Још ми само остаје да откријем да сам син Била Гејтса кога су заменили у породилишту. E al da bi zadovoljili temu, negde moramo da uguramo Vucica u pricu Pa da, zato ti "imas srece" jer si sin bogatasa iako ti to nije bilo jasno, inace ne bi uspeo da se ozenis iz ljubavi Juanito је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука