Рапсоди Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 Не то су ликови из живота само се скривају од мене , амо никако да их пронађем а чула сам да су прави мушкарци , баш онакви какви требају да буду. Наравно јунаци из епске поезије. сем Омер момка Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 ... парадокс, он не би пристао да будеш удата на силу, али би свакако уживао у томе што га волиш... Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 Jа уопште нисам феминисткиња али заиста нисам.Пристајем и да ме на силу удају за неког јунака ко Бановић Страхиња, моментално се одричем свих права на одлучивање, свих побуна, потпуно се ослањам на таквог мушкарца и све конце управљања у руке му предајем.Једино право које тражим је право да волим таквог мушкарца. Ne možeš nikako da pristaneš da te na silu udaju! Ako pristaješ, nije na silu; ako je na silu, nisi pristala. Neša_, Juanito, Suncokret54 and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 ... " Ђевојка је чарне очи... Вујадина, са обадва сина..."... клела ,чарне очи да не би гледале , све гледасте данас не виђосте ђе прођоше Турци Лијевљани, одведоше из горе хајдуке Вујадина са обадва сина Нисам крива што су ми прве песме, које ме тата научио биле Мали Радојица и Стари Вујадин. И како онда да не тражим у свима јунаке као што су они. Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 Ne možeš nikako da pristaneš da te na silu udaju! Ako pristaješ, nije na silu; ako je na silu, nisi pristala. Па ја сам тамо негде у неком опису себе рекла да сам оксиморон Suncokret54 and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 клела ,чарне очи да не би гледале , све гледасте данас не виђосте ђе прођоше Турци Лијевљани, одведоше из горе хајдуке Вујадина са обадва сина Нисам крива што су ми прве песме, које ме тата научио биле Мали Радојица и Стари Вујадин. И како онда да не тражим у свима јунаке као што су они. Joj, a ja sam htela i ja da budem junak - mada su mi neki drugi žanrovi bili malo bliži. Ali mrka kapa i od tvojih i mojih maštanja. Ni junaci nisu kao junaci iz fikcije, a kamo li mi ili naši izabranici (pardon, muževi-na-silu) Suncokret54, Рапсоди and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 Joj, a ja sam htela i ja da budem junak - mada su mi neki drugi žanrovi bili malo bliži. Ali mrka kapa i od tvojih i mojih maštanja. Ni junaci nisu kao junaci iz fikcije, a kamo li mi ili naši izabranici (pardon, muževi-na-silu) Ја без маште немам ваздуха, гушим се. Моја девиза је боље голуб на грани но врабац у руци. Suncokret54 and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 ... јесте душо, али смо све оскуднији са шумом, а ђе ће ајдук без шуме, него у проклето Лијевно, и онда, миц по миц, све Омер до Омера... ех,очи чарније... Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 Ја без маште немам ваздуха, гушим се. Моја девиза је боље голуб на грани но врабац у руци. Maštaj koliko ti duša ište, ali meni je drago što u realnosti imamo zakone protiv udaje mlađanih kćerki na silu. Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 Maštaj koliko ti duša ište, ali meni je drago što u realnosti imamo zakone protiv udaje mlađanih kćerki na silu. Suncokret54 and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 Ево одговора! feeble and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 Чисто информативно, то су ликови из епске поезије. izgleda voli „epskog" muskarca Suncokret54 and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 ? hocu reci da se uzalud trudis da objasnjavas svoje vidjenje feminizma, jer ljudi i dalje misle isto. Isto kao sto ti pokusavas da ih ubedis u svoje, tako i oni tebe ubedjuju. Zato kazem ne treba se odmah deklarisati Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 ???pa ne znam bre nekako ne pokazujes emocije, sve je nekako savrseno sroceno, nista te ne isprovocira, uvek imas racionalan odgovor. Nekako ne pokazujes emocije dovoljno, ovde na forumu barem, koliko se uopste moze zakljuciti iz obicnog teksta. I meni tu odmah nesto sumnjivo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 pa ne znam bre nekako ne pokazujes emocije, sve je nekako savrseno sroceno, nista te ne isprovocira, uvek imas racionalan odgovor. Nekako ne pokazujes emocije dovoljno, ovde na forumu barem, koliko se uopste moze zakljuciti iz obicnog teksta. I meni tu odmah nesto sumnjivo ŠTA SI TO REKAO?! JA SUMNJIVA? bangin ...bolje? Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука