DankaM Написано Децембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2015 Јесте једноставно, али никад онако како ти се на први поглед чини. Увек има разлог... који можеш увидети ако и само ако заиста и искрено желиш да разумеш човека Nemoj da se brines, razumevanje je jedna stvar, a opravdavanje i slaganje sa necijim stavovima je druga. Снежана and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2015 Ево решења !!!! Твртко....постани спонзорушица...можда промениш став. Лапис Лазули and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Децембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2015 Pitam ja starijeg burazera da li misli da su zenama najbitnije pare kao kriterijum izbora partnera. On mi kaze: Zanimljivo, ali ne. Koliko god to bilo ocekivano, i logicno, nisu. To je bio njegov vrlo kratak odgovor na pitanje. A ja mu verujem, posto covek ima iskustva milijan75, Ayla , Juanito and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Децембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2015 a jedan jer sam bila suviše otvorena i iskrena, a nedovoljno misteriozna, ili tako nešto. ) Pitam ja starijeg burazera da li misli da su zenama najbitnije pare kao kriterijum izbora partnera. On mi kaze: Zanimljivo, ali ne. Koliko god to bilo ocekivano, i logicno, nisu. Koje godiste bata? :D Paradoksologija, Плутон, Juanito and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Децембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2015 ) Ozbiljno, to mi rekao - on ti je bio ozbiljan umjetnik i trebala mu je žena koja će mu biti inspiracija tako što će vazda ostati tajanstvena i zavoditi ga i slatkim mukama uvoditi u misterije neznamvišečega - a ne što-na-umu-to-na-drumu. Rekao mi je i da nisam uspela da prođem pored arhonata njegove duše Juanito, Плутон, Neša_ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Децембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2015 Pa, verujem ti, zato mi i jeste smesno. Znam o cemu pricas, doduse, samo sam osetila takav vibe (da nisam dovoljno "zaebana" i sl.) par puta; nEje mi obrazlagano. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Децембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2015 Koje godiste bata? '79. a mislim da je prvu devojku imao sa 15 godina. Ima covek staza Juanito and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Децембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2015 Реално , тако јесте . Свестан сам да има доста девојака које ступају у везу и брак због новца али ја лично не знам ни једну такву . Можда једну или две додуше, али ни за њих нисам 100 % сигуран, да не грешим душу . Juanito, aliluja, Neša_ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aliluja Написано Децембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2015 Реално , тако јесте . Свестан сам да има доста девојака које ступају у везу и брак због новца али ја лично не знам ни једну такву . Можда једну или две додуше, али ни за њих нисам 100 % сигуран, да не грешим душу .Poznavala sam jednu devojku koja se po svemu gledajući.. udala zbog imanja.. To je bio pretežak krst za nju.. koji nije mogla da nosi... Снежана and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Децембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2015 Ozbiljno, to mi rekao - on ti je bio ozbiljan umjetnik i trebala mu je žena koja će mu biti inspiracija tako što će vazda ostati tajanstvena i zavoditi ga i slatkim mukama uvoditi u misterije neznamvišečega - a ne što-na-umu-to-na-drumu. Rekao mi je i da nisam uspela da prođem pored arhonata njegove duše @Anika citaj ovo,ovo ti je a od azbuke ako oces umetnika. Juanito and Anika је реаговао/ла на ово 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2015 Pa ti si prilika, jer si spojio nespojivo...legendo! Ево га још један. До душе, не формално инжињер, али ту негде. У мени се стално боре боем и рационалиста. Paradoksologija and Ayla је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2015 Зашто су инжењери савршени партнери? Воле да решавају проблеме, откривају скривене поруке итд... Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2015 Ево га још један. До душе, не формално инжињер, али ту негде. У мени се стално боре боем и рационалиста. Pa, ćao... ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Децембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2015 Ozbiljno, to mi rekao - on ti je bio ozbiljan umjetnik i trebala mu je žena koja će mu biti inspiracija tako što će vazda ostati tajanstvena i zavoditi ga i slatkim mukama uvoditi u misterije neznamvišečega - a ne što-na-umu-to-na-drumu. Rekao mi je i da nisam uspela da prođem pored arhonata njegove duše Ovo je potpuno tacno. Njima je to itekako potrebno. I upravo na ovom polju sam se i ja spotakla kod decka koji je umetnik. Misterioznost i spontano zavodjenje kod njih itekako pali. Provereno iskustvom. Dok sam bila takva, radio je carobne stvari za mene, obrnuo mi je svet u poz.smislu, letela sam od zelje za zivotom i dokazivanjem. Uffff, "da mi je da mi se vrati moj dragi..." "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Децембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2015 Ево га још један. До душе, не формално инжињер, али ту негде. У мени се стално боре боем и рационалиста. Inzenjer - boem ..oplakah to je sad nesto kao kul biti boem,kao svi su nesto boemi...niko i ne kapira kakv je to stvarno zivot ,spoljasnji a da ne pricam o unutrasnjem. batali ,to ti je isto ko sto klinke nose pocepane farmerke(punk) sa sljokicama(fancy)-nidje veze. with all due respect sir Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука