Juanito Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 Да, да, пре брака скида звезде са неба, после не зна сијалицу да замени.. Па и не мора мушкарац да зна да замени сијалицу, осим ако ти баш то није обећао. Можеш ти да је замениш или да платиш неког да замени. Није на Балкану лако бити ни мушко ни женско, реално. Гомила неких глупавих очекивања која човек мора да испуни да би га/је признали као мушкарца или жену... Данче*, Justin Waters, Danijela and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 Па и не мора мушкарац да зна да замени сијалицу, осим ако ти баш то није обећао. Можеш ти да је замениш или да платиш неког да замени. Није на Балкану лако бити ни мушко ни женско, реално. Гомила неких глупавих очекивања која човек мора да испуни да би га/је признали као мушкарца или жену... Шалила сам се мало..иначе ја сам ти одавно превазишла мушке послове, дипломирана сам у кречење зидова, мешање малтера, премештање намештаја..итд. Neša_, Paradoksologija, Плутон and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 Шалила сам се мало..иначе ја сам ти одавно превазишла мушке послове, дипломирана сам у кречење зидова, мешање малтера, премештање намештаја..итд. Ма знам да си се шалила, али сам то чуо небројено пута. ”Овај мој не зна лустер да прикачи!” И опет, то нису никакви мушки послови или ја нисам мушкарац. У животу ништа од тога никада урадио нисам. У иедалном свету је то све посао машина и надам се да ћемо што пре доћи до тога као цивилизација. Постоји само једна ствар која је и мушка и женска: ”будимо људи”. Све остало су трице и кучине. Paradoksologija, Иван ♪♫ and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 Znači, žena je funkcija koja se može zameniti mašinama? I posle čemu feminizam... Јапанци већ пуном паром раде на томе . Додуше, још не кува и пере , али знајући Јапанце , није далеко ни тај дан . http://www.dailymail.co.uk/news/article-2722779/Japans-sex-doll-industry-reaches-level-creation-perfect-artificial-1-000-Dutch-Wife-comes-realistic-feeling-skin.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 Ne postavljam slučajno takva pitanja. Želim da znam pravi razlog zašto prosečna ženska osoba lako prihvati nekog muškarca iako za nju nije prstom mrdnuo, pa je nakon izvesnog vremena još i ostavi, a sa druge strane oštro odbija nekog ko se maksimalno trudio oko nje, jer je voli. Posle toga priča kako su svi muškarci isti. A mislim da pravi razlog nema nikakve veze sa tzv. dobrim osobinama, već sa time da li one osećaju bilo kakvo uzbuđenje kraj nekog muškarca ili ne, pa makar on bio i kriminalac, siledžija, alkoholičar... Novac tu ide u prilog takvom muškarcu. Paradoksologija baš i nije kompetentna, jer je žensko i udata je, što znači da nije imala taj problem, pa ga ne može ni shvatiti. Kod žena se sve svodi samo na izbor između ponuđenog, a muškarci su ti koji moraju skidati zvezde. Mnogo njih shvati koga su izabrale, tek kada rode decu. U ovo boldovano se krije odgovor. Bas ti koji ne mrdnu prstom, po odabiru i ukusu zena mrdaju onda kada je najpotrebnije i to je za zenu vrijednije jer pokazuje da su takvi samostalni, stabilni i da znaju u zivotu sta hoce, posto zemske traze oslonac onda im takvi djeluju kao stub. S druge strane oni koji se cesto maksimalno izlome oko zenske, jer navodno vole (pitanje je koliko), ponasaju se tako kao da cine sve kako bi zadrzali zensku paznju, i da nisu samostalni niti zaokupljeni u zivotu, dakle djeluju nestabilni i zene to ne vole jer ne ulivaju im osjecaj sigurnosti. Ima toga da su fini momci bas takvi, deprivirani i pored povrsnog ulivanja dobrote zene ih s pravom odbijaju, s druge strane ima finih momaka koji bas i nisu deprivirani, samostalni su i sigurni u sebe ali ipak malo im fali sarma, duhovitosti itd...i zene ih takodjer odbijaju ali u ovom slucaju je do iskompleksiranih i nesigurnih zena. Nema crno bijelog, nema generalizacie zasto zena ovo ono. Neša_ and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 . ”Овај мој не зна лустер да прикачи!” Или: "Не зна ексер да закуца". Ја немам тај проблем, кад сам била у браку нисам очекивала ништа, радила сам све што сам могла а могла сам, не бојим се посла..и нажалост схватила да ладно могу сама да живим. Paradoksologija and Juanito је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 уместо тога, да сам на твом месту, ја би мало у себе заронила, па се запитала, колико сам ја паметан када се ложим на особу која из неког разлога не прихвата моју љубав. Vrhunac ljubavi (u ovom slucaju erosnoj) i jeste da volis bez obzira da li je ta ljubav uzvracena ili nije. I ako je sa drugim/drugom da joj/mu zelis svu srecu. Paradoksologija, Neša_ and Juanito је реаговао/ла на ово 3 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 Или: "Не зна ексер да закуца". ... Najgore je kad nista ne zna , a u sve se razume . Paradoksologija, Neša_, Данче* and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 Najgore je kad nista ne zna , a u sve se razume . Moi. Dzastine, lepo si primetio. Tvrtko, evo, obecavam da necu vise da (te) smaram, ali gle u cemu je tvoj problem: Ali kome zaviriti u dušu kada je većina sebična i jure za onim što je materijalno i spoljašnje Non sequitur. Kako znas (da je vecina sebicna, 'vakva, 'nakva) ako prvo ne zaviris? Neša_ and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 Izvor Данче*, Paradoksologija, Плутон and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 https://www.facebook.com/107570889299180/photos/a.549618458427752.1073741834.107570889299180/961217270601200/?type=3 Плутон, Suncokret54, Данче* and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 DankaM, Иван ♪♫, Снежана and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 Ма знам да си се шалила, али сам то чуо небројено пута. ”Овај мој не зна лустер да прикачи!” И опет, то нису никакви мушки послови или ја нисам мушкарац. У животу ништа од тога никада урадио нисам. У иедалном свету је то све посао машина и надам се да ћемо што пре доћи до тога као цивилизација. Постоји само једна ствар која је и мушка и женска: ”будимо људи”. Све остало су трице и кучине. Samo da znaš da sam te upravo mentalno klasifikovala kao feministu, a ti se buni kol'ko 'oćeš To je to - gomila glupih, izneverenih očekivanja - jer niko nije idealan "muškarac" ni "žena" - a svuda toliko normalnih, stvarnih muškaraca koji ne znaju sijalicu da zamene a znaju da kuvaju i normalnih, stvarnih žena koje znaju da zamene sijalicu a ne znaju da kuvaju. Da prestanemo da tražimo "ženu" ili "muškarca" kao skup funkcija koje treba da obavlja "delić koji nam nedostaje" pa nam zato "treba", već da budemo ljudi i tražimo ljude za ljudski odnos, a ostalo se obično kod ljudi dogovori. Juanito, Рапсоди and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 3 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 https://www.facebook.com/107570889299180/photos/a.549618458427752.1073741834.107570889299180/1010081259048134/?type=3 Suncokret54, Рапсоди and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 Шалила сам се мало..иначе ја сам ти одавно превазишла мушке послове, дипломирана сам у кречење зидова, мешање малтера, премештање намештаја..итд. Нема везе са темом, али када спомињеш мушке послове... Прича мог познаника, иначе човек одавно није у цвету младости. - Даје мени жена цегер, каже 'ајде да идеш на пијацу. Как'а пијаца, кажем ја, то је женски пос'о, дај ти да ја радим неке мушке послове, да цепам дрва или тако нешто. Добро, каже она, 'оди са мном у собу, па мене за руку па у кревет. Ајде да видимо како радиш мушки пос'о. Ја тамте - овамте, ђа лево, ђа десно... Кажем, жено, дај ти мени онај цегер, идем ја на пијацу. Рапсоди, Suncokret54, Danijela and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука