Снежана Написано Април 8, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Април 8, 2016 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 22, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Април 22, 2016 Чунга Лунга and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 30, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Април 30, 2016 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 6, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Мај 6, 2016 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 7, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Мај 7, 2016 Sad kaže da Stigla je ponoć iznova Sa druge strane zidova To svjetlo lampiona vara Ova glazba na ples nas zove Baš su mekane note ove Dok vani čitav grad već spava Svjetlo mjeseca pita za nas Nema prkosa tu da te spasi I ne reci preumorna da si Ovakvi balovi su samo nedeljom Dok noisy saturday se odmara za monday Idemo tako lako ko da ne idemo Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 8, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Мај 8, 2016 GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 8, 2016 Пријави Подели Написано Мај 8, 2016 Epitaf za suze boje runolista - Miladin Beric Romanov Jos mi ponekad dodje u snove u istom haljetku duginih boja iste mi rijeci njoj mrakom zaplove: "Laka ti noc malena moja." Udje u oci, u srce u pore korakom vojnika pred sudnji boj njene mi usne sapatom zbore: "Laku ti noc maleni moj." Negde jos ima u ovom gradu ulica ljubavi klupa bez broja jedno palidrvce za jednu baladu: "Laka ti noc malena moja." Imas suzu boje runolista kosulju, neki smijesan kroj. . . ti isti, ja, sebi ni slicna: "Laku ti noc maleni moj." da li cu te jos jednom sresti ili ces zauvijek nestati k'o Troja. . . jos jedna sjen'a na srebrnoj niti: "Laka ti noc malena moja." Na po' si puta a vec na dnu sa glavom u pijesku kao noj . . . ?! u svakom osmijehu jos trazis Nju? "Laku ti noc maleni moj." Снежана and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeleni Zub Написано Мај 8, 2016 Пријави Подели Написано Мај 8, 2016 Снежана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 9, 2016 Пријави Подели Написано Мај 9, 2016 Снежана је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 11, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Мај 11, 2016 U ovoj noći bez jutra Ko je ta svetiljka sa ugla Pogledom me tvojim obavija I prati do našeg oslepelog stana I svetli na pustim nasipima vena I ko je ta ptica Na napuklom nebu moga srca Jednina pticа Glasom me tvojim k sebi zove Jer ne ume bela Na zemlju da sleti (opsednuta vedrina) Vasko Popa Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 13, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Мај 13, 2016 Sva obličja iz sna Paul Celan, POEZIJA Sva obličja iz sna, kristalna, koja si sticala u jezičkoj senci, njima privodim svoju krv, redove slika, koje treba da skrijem u raspuklim venama svoga saznanja - , moja tuga, vidim, prelazi na tvoju stranu. Paul Celan, ''Sva obličja iz sna'' Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 14, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Мај 14, 2016 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Мај 14, 2016 Пријави Подели Написано Мај 14, 2016 Maki zmaj,drga pesma ,Da sam ja netko...razvalila Снежана је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 18, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Мај 18, 2016 АлександраВ, Караконџула and Phoebe је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 22, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Мај 22, 2016 Sonet noći Velika mudra noći Ti me izvlačiš Ispod zidina gradskih Iz zgloba čudovišta I na pusti trg Bezumnog izvodiš Da se oko samog sebe Iznova okrenem Da opet vidim Da još sam živi Stvor u vazduhu Sin tutnjave i dima Sin izgubljeni Usamljeni, usoljeni - Niko Novica Tadić АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука