Arsenija Написано Октобар 4, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2015 ...неки, можда чак и многи, потенцијално дивни и свети људи, страће време боравка овде, бавећи се другима уместо Богом, и собом... авај... Avaj,avaj...To mora da sam ja... Potencijalno savrseno ljudsko bice ... Idem sada da se bavim humanitarnim radom i da umirim svoju savest koja me muci ... Avaj,avaj ovaj forum nije human . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Октобар 4, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2015 Da nisi ti malo polupao-lončiće...i da nije u pitanju bio obućar a ne krimos? Pa možda je on utajio porez ko Ceca a to je težak kriminal i gotovo neoprostiv greh Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Октобар 4, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2015 Neki likovi na forumu preozbiljno shvataju pokušaj hristijanizovanja nekih događaja i ličnosti a posebnu komičnost izazivaju oni koji misle da se ljudi u Crkvi sablažnjavaju ovakvim pojavama a tek poređenje sa kamenovanjima bludnice...tipična kvazihrišćanska empatija. Ovaj folk izrod je zbog raspada sistema u kome živimo izbjegla sledovani joj zatvor od min. 10god. zbog lopovluka i kriminala, i umjesto da se pokrije maramom i da se ne pojavljuje na svakoj pisti onda se još šepuri okolo, glumi neku muzičku veličinu i obnavlja svetinje...a to za obnavljanje svetinja je posebno zanimljivo, jedan prilično popularan način da se umiri savjest i stavi na sebe neka prepodobna maska. Pa el ti umiruješ svoju savest tako što daješ pare na Crkvu ili i sam prepodobon pa ti je savest mirna? Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Октобар 4, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2015 извините на офф-у Имаш овде свашта нешто, те тако и записе... https://mega.nz/#F!854UXRCQ!tP7jHUDWFCjhpYNSdTEdAQ Au koliko knjiga. Hvala ti za ovo, nasao sam Kaludjerovic Sreten and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 4, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2015 @@Deja Vu, @, Нема на чему. Човек Жоја and Deja Vu је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Октобар 4, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2015 Isus oprostio prostitutki Naravno da je oprostio jer nije imao šta ni da oprašta. Bavila se tim zanimanjem i pošteno zarađivala za hleb. JESSY је реаговао/ла на ово 1 пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 4, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2015 Da nisi ti malo polupao-lončiće...i da nije u pitanju bio obućar a ne krimos? Nisam ja nista polupao, niti prolupao. Bio je razbojnik i pouka je jasna za one koji vole Istinu i svetlost. Isus Hristos je sve grehe coveka uzeo na sebe i bilo bi ti bolje da to odmah bukvalno shvatis, da su tu cecini i tvoji gresi, koje je Hristos otkupio smrcu na Krstu, prijatelju. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Октобар 4, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2015 Па да, па цеца переца. Драшко, Juanito and Дидим је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Октобар 4, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2015 Naravno da je oprostio jer nije imao šta ni da oprašta. Bavila se tim zanimanjem i pošteno zarađivala za hleb. A što bi opraštao ako nema šta da prašta?Ću ti oprostim nako usput iako nema šta kad sam već tu...mislim logika ti je na veoma visokom nivou. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Октобар 4, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2015 Nisam ja nista polupao, niti prolupao. Bio je razbojnik i pouka je jasna za one koji vole Istinu i svetlost. Јеси пролупао и измислио,није био кримос већ обућар,панцакес је у праву,а ево ти и корпус деликт: https://www.pouke.org/news.php?do=view&id=6871&cid=0 А ти ако волиш светлост и истину ,онда не лупетај којешта да би одбранио калаштуру са естраде! "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Октобар 4, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2015 I Ceca nije krimos nego pevačica.A to što tebe lično nervira reši sam sa sobom. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Октобар 4, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2015 El Isus oprostio prostitutki?Ako on jeste ko si ti osuđuješ druge? Није баш исто јер су ону блудницу, која је била осрамоћена и није била узор никоме, пребили и довели је да је убију. Цеца је узор другима и уз то једна од најбогатијих и најзаштићенијих личности у Србији коју нема шансе нико ни да пљуне, а камоли да баци камен. Не може чак нико ни јавно да каже нешто о њој (осим Јелене Карлеуше), него само на друштвеним мрежама. Али стоји то да већ 5 страница питаш за шта је то крива и за шта треба да одговара и да ти нико на то није одговорио. Јер нема шта. Ако би забранили Цецу због "неукуса", у Србији би од музичара опстали једино Браћа Теофиловићи и црквени хорови јер су сви остали једнако неукусни или неукуснији од ње. Кратос, Sanja Т. and zuti car је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NemanjaVa Написано Октобар 4, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2015 Ja verujem da ovi što hejtuju Cecu kad popiju znaju svaku njenu pesmu naizust i dižu ručice gore. Poznati su mi pacijenti te vrste Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NemanjaVa Написано Октобар 4, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2015 Neki likovi na forumu preozbiljno shvataju pokušaj hristijanizovanja nekih događaja i ličnosti a posebnu komičnost izazivaju oni koji misle da se ljudi u Crkvi sablažnjavaju ovakvim pojavama a tek poređenje sa kamenovanjima bludnice...tipična kvazihrišćanska empatija. Ovaj folk izrod je zbog raspada sistema u kome živimo izbjegla sledovani joj zatvor od min. 10god. zbog lopovluka i kriminala, i umjesto da se pokrije maramom i da se ne pojavljuje na svakoj pisti onda se još šepuri okolo, glumi neku muzičku veličinu i obnavlja svetinje...a to za obnavljanje svetinja je posebno zanimljivo, jedan prilično popularan način da se umiri savjest i stavi na sebe neka prepodobna maska. Žena je odležala svoje kako je odležala. Prvi bih ja iskoristio poznanstva na nivou da što blaže budem kažnjen, ako hoćeš ono iskreno. Retko ko bi rekao da ga kazne strožije. Drugo, žena se bavi pevanjem i većinu para je zaradila od pevanja što je činjenica. Treće, vrata Raja su svakom otvoreno, Hristos je došao da spasava grešne a ne pravedne... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 4, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2015 И онда такви људи једног дана падну на колена и плачу, грцају брате, буквално, и тако психички растројени, кажу, буквално: "не могу више да издржим, свега ми је преко главе". I onda kad dozive neko ozarenje,prosvetljenje,spoznaju ...razdaju sve imanje svoje i odu u pustinju da se podvizavanju zarad Carstva Nebeskog... Sakrili se od novinara da ih ne vidi svet...Jer se oni ne mole da ih vidi svet...nego da spasu svoje duse od vecite zlobe. Miroslave,bogatasi ne pomisljaju na to da se necega odreknu...Oni svoj zivot celog zivota prilagodjavaju duhu vremena...i nikad im nije dosadno...sve dok imaju novca. P.s. Samo da se ogradim->Ja nemam nista protiv Cece...Ako ne smeta onima koji su sa njom sedeli za istim stolom,zasto da smeta meni koja nikada nece biti u toj prilici... zuti car је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука