Плутон Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Evo i demokrate su bahati i arogantni, nije samo Tramp http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=03&dd=03&nav_category=78&nav_id=1103488 То је зато што у Мађарској имају зид па „интернет-сигнал“ не бежи напоље, треба и Америка да изгради зид да би имали већу брзину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Koliko mi je zabavno kad vidim koliko su svi odlepili zbog predstojeceg Tramp predsednikovanja. I demokrate i republikanci i svi na fejsu i po vestima... Плутон*, уз саосећање са грађанима С.А.Д. због катастрофалне политичке сцене готово равне оној у Србији, прогнозира да ће Хилари Клинтон бити нова председница С.А.Д. *Плутон никад није погрешио у политичкој прогнози feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Hehe, jos ne shvatas da si precenio Radula Sto se tice ovoga, i ja isto ocekujem u SAD. A i ponuda im je katastrofalna, kao i kod nas. RYLAH and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Морам да те разочарам, али (да се изразим у Бернијевом стилу) чак и Београд има у просеку бољи (и јефтинији) интернет од САД, барем од 2010, па на овамо. Телекомуникације су једна од ствари (поред здравства и школства и још пар) које су скроз никакве у САД. Било ми то чудно, па сам се распитивао мало и изгледа да је разлог некадашњи монопол AT&T-а од кога се још увек нису потпуно опоравили. Па могуће, имам утисак да је код нас већа конкуренција са пуно малих провајдера који обарају цену. Мада у САД имају шта год желе, ако плате колико већ кошта. Није тачно да немају приступ бржем интернету како рече Берни. Његов проблем је само што би он све хтео бесплатно... А то нема ни у чудесном Букурешту... feeble је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Hehe, jos ne shvatas da si precenio Radula Видећемо, видећемо... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Па могуће, имам утисак да је код нас већа конкуренција са пуно малих провајдера који обарају цену. Мада у САД имају шта год желе, ако плате колико већ кошта. Није тачно да немају приступ бржем интернету како рече Берни. Његов проблем је само што би он све хтео бесплатно... А то нема ни у чудесном Букурешту... Зависи да ли си у предграђу Њујорка или у селу у Тексасу. Можда мисли да држава треба да финансира увођење интернета у којекакве забити које нису исплативе провајдерима, а не да интернет буде бесплатан? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Можда мисли да држава треба да финансира увођење интернета у којекакве забити које нису исплативе провајдерима, а не да интернет буде бесплатан? Шта знам... Вероватно је само хтео да погоди слушаоце у неки патријотски живац. Како су тамо неки чобани бољи од њих... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Вел брате Берни, не знам како је у Букурешту, ал ја имам 50 Mbps интернет. Добро је, напредујете полако feeble, Juanito, Grizzly Adams and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Палите, мишеви! Државни интернет из 2010 године: GeniusAtWork, RYLAH, feeble and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Ja bolje da ne stavljam, gori sam i od Rumuna i od Bernija. Плутон, RYLAH, GeniusAtWork and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Sta li smo mi ovdje zgrijesili. GeniusAtWork, RYLAH, Grizzly Adams and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 @@Justin Waters Сервер: Пирамида у Високом feeble, Justin Waters, RYLAH and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Морам да те разочарам, али (да се изразим у Бернијевом стилу) чак и Београд има у просеку бољи (и јефтинији) интернет од САД, барем од 2010, па на овамо. Телекомуникације су једна од ствари (поред здравства и школства и још пар) које су скроз никакве у САД. Било ми то чудно, па сам се распитивао мало и изгледа да је разлог некадашњи монопол AT&T-а од кога се још увек нису потпуно опоравили. Фора је што ми исто имамо монополисту. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Ја се радујем што ће Трамп да победи, јер није фер да Србија има најгорег председника. Bice mi i zbog tebe drago. :p Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 То је зато што у Мађарској имају зид па „интернет-сигнал“ не бежи напоље, треба и Америка да изгради зид да би имали већу брзину. Изем ти живот, у твиту пише Букурешт, Румунија, а ја 'ладно пишем за Мађарску. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука