Аурор Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Плутон*, уз саосећање са грађанима С.А.Д. због катастрофалне политичке сцене готово равне оној у Србији, прогнозира да ће Хилари Клинтон бити нова председница С.А.Д. *Плутон никад није погрешио у политичкој прогнози Za nju je okrsaj sa Trumpzillom nightmare scenario (jedva cekam). A meni neko treba da objasni kako bi bilo bolje to nego The Donald. Zato sto je 'soft spoken' i koristi politicarski filter kad govori ili..? Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 A meni neko treba da objasni kako bi bilo bolje to nego The Donald. Zato sto je 'soft spoken' i koristi politicarski filter kad govori ili..? Нисам реко да је боље, у ствари, још увек нисам сигуран која од те две опције је гора. Без обзира на то, сигуран сам да ће Хилари да добије изборе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Evo zbog cega ja mislim da bi bilo bolje da Tramp pobedi, ako ce se uopste ista pitati i ako ne promeni stav The Donald Trump doctrine: 'Assad is bad' but US must stop 'nation-building' The US needs to focus on fixing itself rather than on “nation-building” abroad, Donald Trump told the Guardian in an exclusive interview. Kad bi bilo ovako, svet bi bio mnogo bolji. (Mada je u ovom intervjuu rekao da podrzava bombardovanje Srbije.) Аурор је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 (измењено) (Mada je u ovom intervjuu rekao da podrzava bombardovanje Srbije.) ... му се ја њему мало! Измењено Март 3, 2016 од RYLAH Речник. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Koliko mi je zabavno kad vidim koliko su svi odlepili zbog predstojeceg Tramp predsednikovanja. I demokrate i republikanci i svi na fejsu i po vestima... Da, opstenarodna histerija levicara. Jutros otvaram vesti i citam ovo http://www.vancitybuzz.com/2016/03/how-to-move-to-canada-donald-trump/ Sou program Аурор је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Риле и модерацијо, извин'те, просто не могу да разумем да тамо нема ни једног који нас не би бомбардовао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Риле и модерацијо, извин'те, просто не могу да разумем да тамо нема ни једног који нас не би бомбардовао. Има Рон Пол. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Риле и модерацијо, извин'те, просто не могу да разумем да тамо нема ни једног који нас не би бомбардовао. Ниси кажњен, само опоменут Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Ниси кажњен, само опоменут Па кад не смете да казните Плутона да вам не би укинуо субвенције. RYLAH, Avocado, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Риле и модерацијо, извин'те, просто не могу да разумем да тамо нема ни једног који нас не би бомбардовао.Pitanje je kod koga je najmanja sansa za WW3 sad kad su Rusi u Siriji. Cuj ostale GOP kandidate samo, Tramp je tu najbolji izbor definitivno. feeble and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Ниси кажњен, само опоменут Ма знам, него ми глупо тако кад људи скупљају по мене, а не мора. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Има Рон Пол. Море, пре бих да ме бомбардују него да либертаријанац... Шалим се, навијао сам за њега у она два наврата кад се кандидовао. GeniusAtWork and Аурор је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 ... му се ја њему мало! RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Март 4, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 4, 2016 Има Рон Пол. Већ четврту годину држим на лаптопу текст једног његовог говора у Конгресу:"Шта ако". Он ме је и заинтересовао за економију и политику на крају крајева. Иако је сада у доста ствар иекстреман за мене, чика Рон од мене има вјечну захвалност и дивљење Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 4, 2016 Пријави Подели Написано Март 4, 2016 Трамп се похвалио величином пениса. http://video.foxnews.com/v/4785505749001/donald-trump-look-at-those-hands-theres-no-problem/?#sp=show-clips Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука