Jump to content

Избори у САД 2016. - Бернард Сандерс

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ovo su platili lobbyists & special interests, ubiše se da ga nekako izbace iz igre, ali im ne ide naročito dobro. :)

A takođe gube iz vida jednu drevnu istinu:  Can't stump the Trump!    :)))

P.S. Da li si video ovaj post?

https://www.pouke.org/forum/topic/40105-избори-у-сад-2016-бернард-сандерс/?p=1420157

Подели на овим сајтовима

Ти репортери знају да буду толики мајмуни да просто уживам кад их неко овако одува... А гарантујем да се 90% Амера тако осећа. Овим "нападима" они праве катастрофалне грешке, њему је то само реклама. Као оно што су довели Ромнија да прича против њега... О људи моји, каква глупост! Па људи су за Трампа управо зато што су им се "корисни идиоти" попут Ромнија попели преко главе... Једноставно им је доста више таквих људи. Зато и подржавају аутсајдере попут Бернија и Трампа.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Као оно што су довели Ромнија да прича против њега... О људи моји, каква глупост!

Да, неуспели кандидат (и то против Обмане) и оличење естаблишмента. 

Одувао је и њега, a овај га напао из свих топова...  ГОП естаблишмент покушава против њега све што може, али ово са Ромнијем је само помогло Трампзили. :)    Чак мислим да им је и Хилари прихватљивија него он - јер он неће њихове паре и не може да буде контролисан.

Подели на овим сајтовима

ак мислим да им је и Хилари прихватљивија него он - јер он неће њихове паре и не може да буде контролисан.

О да, мислим да је неко од њих то и јавно рекао.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Чак мислим да им је и Хилари прихватљивија него он - јер он неће њихове паре и не може да буде контролисан.

Заправо, то је његова жвака, ал истина је скроз другачија. Гледо емисију Џона Оливера о њему. Није изненађење да га Оливер не подноси, ал истраживао изворе његових прихода и утврдио колико добија од донација а колико својих пара за кампању користи, и испоставило се да не стоји баш да сам финансира своју кампању или да је толико богат да не могу да га купе и сличне ствари које воли да прича у кампањи. 

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

истина је скроз другачија.

Истина је тачно таква.

или да је толико богат да не могу да га купе и сличне ствари које воли да прича у кампањи. 

Тотално нетачно.

Чак је и богатији него што су мислили... :)

Такође имај у виду да добија доста бесплатног публицитета, као и да саме председничке изборе неће морати да финансира он, него Републиканска партија (а они имају неку опцију да му не дају ако не скупи довољно делегата неким случајем, али да не улазимо у то сад). Он само треба прајмериз да плати, а има и "олакшицу" дакле.

О да, мислим да је неко од њих то и јавно рекао.

Па ето :)

Подели на овим сајтовима

Истина је тачно таква.

Нашли су му бројке, и то његове званичне бројке, које га демантују. Ако би ме упутио негде да видим како је право стање, био бих ти захвалан.

Тотално нетачно.   Чак је и богатији него што су мислили...

Исто као и горе. Чак је тужио неког ко је за њега рекао да не вреди ни 200 милиона долара, јер му је "рушио пословни углед". Кад су отишли на суд, човек извадио званичне податке колко Трамп има пара, и било је знатно испод 200 милиона долара. Трамп је на то имао коментар да његово богатство флуктуира, и да "зависи од тога како се он осећа".  

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

и било је знатно испод 200 милиона долара.

:)))  

Нашли су му бројке, и то његове званичне бројке, које га демантују. Ако би ме упутио негде да видим како је право стање, био бих ти захвалан.

http://www.businessinsider.com/donald-trump-net-worth-2015-6

Donald Trump is running for president.

Trump also says he is worth $8.7 billion.

And here's his balance sheet to prove it.

trump%20assets.jpgDonald Trump

So if we break this down into smaller pieces, at the top is stuff Donald himself has, in cash, stocks, and other financial assets. That totals $302 million.

Then we get to the various real-estate holdings that are 100% owned by Trump. That totals about $4 billion; $943 million in assets are attributable to properties he owns only partially.

Then there is the $3.3 billion in real-estate licensing deals and other branded products. That basically implies that Trump values his character at $3.3 billion.

Then there is about $300 million of other stuff and about $15 million from the Miss America pageant.

In all, Trump's net assets total $9.2 billion.

His liabilities stand at about $500 million, and so his net worth goes to $8.7 billion ($9.2 billion minus $500 million).

It's worth noting that Forbes pegs his net worth at about $4 billion.

In his speech announcing his candidacy on Tuesday, Trump said, "I'm really rich."

"That's the kind of thinking you need for this country," Trump added. "Because you've got to make the country rich. It sounds crass … It's not crass."

At least according to this balance sheet, yes, Trump is very rich.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

@@Господин Бореалис,

ОК, верујем.

Ал гледај емисију испод ако имаш времена, забаван је Џон Оливер свеједно, па ти неће бити тешко, од 4:12 минута о финансирању кампање (то траје око два минута), а од 8:11 о његовом богатству (о томе мало дуже прича), а од 9:10 о стварном богатству, иако његова кампања помиње цифру од десет милијарди долара.  ИНтересантно је, па можемо да упоредимо, јер знам да Оливер вазда добро истражује приче.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...