Jump to content

Избори у САД 2016. - Бернард Сандерс

Оцени ову тему

Препоручена порука

Већ четврту годину држим на лаптопу текст једног његовог говора у Конгресу:"Шта ако". Он ме је и заинтересовао за економију и политику на крају крајева. Иако је сада у доста ствар иекстреман за мене, чика Рон од мене има вјечну захвалност и дивљење :skidamkapu:

A ja znam napamet.

To i "Current conditions or just a bad dream"... :)

Подели на овим сајтовима

Lol, ne.

Netacna i tendenciozna recenica cak. Svi to rade coveku, cak i ovde. Ne bi li nekako bio otpisan kao neka totalna budala i sprdnja od coveka valjda...

Rekao je "he said that if my hands are small, something else must be small, and I guarantee you, there's no problem there". Ako je tebi to "Tramp se pohvalio velicinom penisa", ne znam sta da ti kazem.

P.s. Nisi uspeo, can't stump the Trump! :)))

Подели на овим сајтовима

Lol, ne. Netacna i tendenciozna recenica cak. Svi to rade coveku, cak i ovde. Ne bi li nekako bio otpisan kao neka totalna budala i sprdnja od coveka valjda... Rekao je "he said that if my hands are small, something else must be small, and I guarantee you, there's no problem there". Ako je tebi to "Tramp se pohvalio velicinom penisa", ne znam sta da ti kazem.

Добро, растумачи ми ти онда шта то значи. :)

Учинимо Америку поново великом попут мог ******?

Подели на овим сајтовима

Ау, немој само Хилари да победи... Шта ће онда од Америке да остане...?

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Kad sam procitao naslov, pomislio sam da je dosao i rekao "E ljudi, slusajte, moram nesto da vam kazem: mnooogo mi je veliki, ogroman je" :)
Подели на овим сајтовима

Ocekuje kaze, i u primaries i na federalnim... :)

Такође је рекао и "Can't stump the Trump!".     :)))

Него, јесте ли чули Хилари са својим аутентичним јужњачким акцентом? :)

Листао сам и форум Б92, ендорсовао га је и ММЋ изгледа: 

I ja zaista ne vidim nista toliko katastroficno kod Trampa - naprotiv, neko ko je toliko napadan u medijima (koji su u proseku vece zlo i od KKK i Nation of Islam zajedno) mora da ima ozbiljne vrline.

Подели на овим сајтовима

Могу ли да знам када се амерички циркус завршава? Веома ми је стало да знам (животно ми значи, може се рећи најозбиљније) а не могу да прегуглам...

П.С. Ко има највеће шансе, ич вас не разумем...

Хвала унапред.

П.П.С. Гризли, каква је ситуација тамо код вас, има ли какве назнаке рецесије, чујем да су неки превозници баш утањили са послом, не знају о чему се ради, дал` је до избора или нешто друго?

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Могу ли да знам када се амерички циркус завршава? Веома ми је стало да знам (животно ми значи, може се рећи најозбиљније) а не могу да прегуглам... П.С. Ко има највеће шансе, ич вас не разумем... Хвала унапред.

Негде тамо крајем године, ваљда беше новембар... Једва чекам да сјашу више са насловних страна, па да лепо читам вести о породици Кардашијан... :)

П.П.С. Гризли, каква је ситуација тамо код вас, има ли какве назнаке рецесије, чујем да су неки превозници баш утањили са послом, не знају о чему се ради, дал` је до избора или нешто друго?

Рецесија је у јеку, само се још вештачки одржава Вол Стрит и сток маркет, ал` то неће још дуго. Фирма са којом радим, велика интернационална корпорација, је отпустила много народа. Стравично је кад уђеш у ону огромну зграду, са стотинама "кјубова", а сви празни... Тек у једном од десет неко седи. Кад прођу избори, биће белаја...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ко има највеће шансе, ич вас не разумем...

Kod Republikanaca Tramp zasad vodi sa nekih 370 glasova delegata, a za njim juri Kruz sa oko 290 ako se ne varam. Za nominaciju je potrebno oko 1200 glasova delagata ne znam tacno, sto znaci da je kod republikanaca jos neizvesno bez obzira sta Borealis i Mladjoni pricali. Ostali kandidati su uglavnom ispusili. 

Kod Demokrata Hilari Klinton ubedljivo vodi, ima oko 1200 glasova delagata, treba nekih 2000 za nominaciju, Sanders ima oko 400 ne znam tacno brojke who cares, sto znaci da ce verovatno ona biti kandidat Demokrata za predsednika, ali i dalje postoji manja verovatnoca da je Sanders pretekne.  

Postoje glasine u SAD-u da ce Tramp biti kandidat, ali su i dalje glasine. Ko ima najvece sanse za predsednika, reklo bi se Hilari, ali sve je i dalje neizvesno. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...