Аурор Написано Март 4, 2016 Пријави Подели Написано Март 4, 2016 Већ четврту годину држим на лаптопу текст једног његовог говора у Конгресу:"Шта ако". Он ме је и заинтересовао за економију и политику на крају крајева. Иако је сада у доста ствар иекстреман за мене, чика Рон од мене има вјечну захвалност и дивљење A ja znam napamet.To i "Current conditions or just a bad dream"... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 4, 2016 Пријави Подели Написано Март 4, 2016 Трамп се похвалио величином пениса. http://video.foxnews.com/v/4785505749001/donald-trump-look-at-those-hands-theres-no-problem/?#sp=show-clips Lol, ne. Netacna i tendenciozna recenica cak. Svi to rade coveku, cak i ovde. Ne bi li nekako bio otpisan kao neka totalna budala i sprdnja od coveka valjda... Rekao je "he said that if my hands are small, something else must be small, and I guarantee you, there's no problem there". Ako je tebi to "Tramp se pohvalio velicinom penisa", ne znam sta da ti kazem. P.s. Nisi uspeo, can't stump the Trump! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 4, 2016 Пријави Подели Написано Март 4, 2016 Lol, ne. Netacna i tendenciozna recenica cak. Svi to rade coveku, cak i ovde. Ne bi li nekako bio otpisan kao neka totalna budala i sprdnja od coveka valjda... Rekao je "he said that if my hands are small, something else must be small, and I guarantee you, there's no problem there". Ako je tebi to "Tramp se pohvalio velicinom penisa", ne znam sta da ti kazem. Добро, растумачи ми ти онда шта то значи. Учинимо Америку поново великом попут мог ******? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 4, 2016 Пријави Подели Написано Март 4, 2016 Добро, растумачи ми ти онда шта то значи. Учинимо Америку поново великом попут мог ******? Ау, немој само Хилари да победи... Шта ће онда од Америке да остане...? Kaludjerovic Sreten, Juanito, florenntina and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 4, 2016 Пријави Подели Написано Март 4, 2016 Добро, растумачи ми ти онда шта то значи. Учинимо Америку поново великом попут мог ******? Kad sam procitao naslov, pomislio sam da je dosao i rekao "E ljudi, slusajte, moram nesto da vam kazem: mnooogo mi je veliki, ogroman je" Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 4, 2016 Пријави Подели Написано Март 4, 2016 Доналд има ”занимљив” смисао за хумор Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 4, 2016 Пријави Подели Написано Март 4, 2016 Momci, koji deo recenice "Can't stump the Trump" vam nije jasan? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 4, 2016 Пријави Подели Написано Март 4, 2016 Momci, koji deo recenice "Can't stump the Trump" vam nije jasan? Sta kaze Mladjoni? Ocekuje pobedu? Плутон, RYLAH, feeble and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 4, 2016 Пријави Подели Написано Март 4, 2016 Kad sam procitao naslov, pomislio sam da je dosao i rekao "E ljudi, slusajte, moram nesto da vam kazem: mnooogo mi je veliki, ogroman je" Што јес', јес', оно, није га баш извадио... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 5, 2016 Пријави Подели Написано Март 5, 2016 Sta kaze Mladjoni? Ocekuje pobedu? Ocekuje kaze, i u primaries i na federalnim... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 5, 2016 Пријави Подели Написано Март 5, 2016 Ocekuje kaze, i u primaries i na federalnim... Такође је рекао и "Can't stump the Trump!". Него, јесте ли чули Хилари са својим аутентичним јужњачким акцентом? Листао сам и форум Б92, ендорсовао га је и ММЋ изгледа: I ja zaista ne vidim nista toliko katastroficno kod Trampa - naprotiv, neko ko je toliko napadan u medijima (koji su u proseku vece zlo i od KKK i Nation of Islam zajedno) mora da ima ozbiljne vrline. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 @@Avocado, Na 3:20! https://youtu.be/MKH6PAoUuD0?t=200 Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Могу ли да знам када се амерички циркус завршава? Веома ми је стало да знам (животно ми значи, може се рећи најозбиљније) а не могу да прегуглам... П.С. Ко има највеће шансе, ич вас не разумем... Хвала унапред. П.П.С. Гризли, каква је ситуација тамо код вас, има ли какве назнаке рецесије, чујем да су неки превозници баш утањили са послом, не знају о чему се ради, дал` је до избора или нешто друго? "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Могу ли да знам када се амерички циркус завршава? Веома ми је стало да знам (животно ми значи, може се рећи најозбиљније) а не могу да прегуглам... П.С. Ко има највеће шансе, ич вас не разумем... Хвала унапред. Негде тамо крајем године, ваљда беше новембар... Једва чекам да сјашу више са насловних страна, па да лепо читам вести о породици Кардашијан... П.П.С. Гризли, каква је ситуација тамо код вас, има ли какве назнаке рецесије, чујем да су неки превозници баш утањили са послом, не знају о чему се ради, дал` је до избора или нешто друго? Рецесија је у јеку, само се још вештачки одржава Вол Стрит и сток маркет, ал` то неће још дуго. Фирма са којом радим, велика интернационална корпорација, је отпустила много народа. Стравично је кад уђеш у ону огромну зграду, са стотинама "кјубова", а сви празни... Тек у једном од десет неко седи. Кад прођу избори, биће белаја... Јанко, Juanito and Плутон је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Ко има највеће шансе, ич вас не разумем... Kod Republikanaca Tramp zasad vodi sa nekih 370 glasova delegata, a za njim juri Kruz sa oko 290 ako se ne varam. Za nominaciju je potrebno oko 1200 glasova delagata ne znam tacno, sto znaci da je kod republikanaca jos neizvesno bez obzira sta Borealis i Mladjoni pricali. Ostali kandidati su uglavnom ispusili. Kod Demokrata Hilari Klinton ubedljivo vodi, ima oko 1200 glasova delagata, treba nekih 2000 za nominaciju, Sanders ima oko 400 ne znam tacno brojke who cares, sto znaci da ce verovatno ona biti kandidat Demokrata za predsednika, ali i dalje postoji manja verovatnoca da je Sanders pretekne. Postoje glasine u SAD-u da ce Tramp biti kandidat, ali su i dalje glasine. Ko ima najvece sanse za predsednika, reklo bi se Hilari, ali sve je i dalje neizvesno. Јанко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука