Avocado Написано Септембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2016 Управо сада, Господин Дареалис рече Samo se nadam da je van Starog Zaveta, koga niko ne cita kako sugerises, a definitivno ne kako muslimani citaju Kuran. Ima i van Starog Zaveta... Postoji mnogo ljudi koji čitaju Stari Zavet onako kako sugerišem. Postoje muslimani koji ne čitaju Kuran onako kako ti sugerišeš. 3 u 1. А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2016 2 minutes ago, Avocado рече Postoji mnogo ljudi koji čitaju Stari Zavet onako kako sugerišem. Ko? Cak ni kod americkih denominacija/sekti nisam to video. 2 minutes ago, Avocado рече Ima i van Starog Zaveta... Pa reci, nemoj da budes misteriozan. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2016 3 minutes ago, Grizzly Adams рече Ако ти неко каже да мисли сасвим супротно од онога што учи идеологија коју заступа, онда имаш пуно разлога да му не верујеш. To naravno pod pretpostavkom da ti bolje od njega znaš šta je njegova ideologija i njegovu veru ispravnije tumačiš od njega... što ja (uz dužno poštovanje) nalazim za smešnu ideju... Цитат Ај, на пример, разговараш са неким ко је члан нацистичке партије и питаш га да ли мрзи Јевреје и црнце, а он каже "не". Да ли имаш разлога да му не верујеш? Neadekvatno poređenje. Цитат Не знам шта друго да ти кажем осим да се ради о незнању. Без намере да те вређам, једноставно види се да не познајеш ту тему, да ниси читао нити се потрудио да сазнаш нешто више. Онда би бар требало да мало опрезније пишеш овде... Koju temu ne poznajem? Ako imam neko negativno mišljenje o pojedinim delovima Biblije onda nedovoljno poznajem "neku" temu? А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2016 8 minutes ago, Господин Дареалис рече Rona Pola Однос према исламу је једна од ретких ствари у којима се са њим не слажем. Види се исто што и са нашим саговорницима овде - једноставно не познаје и не разуме ствари. Заузео је став једноставно по "либертаријанском инстинкту". Економију и политичку теорију је проучио уздуж и попреко, за то му свака част. Али о исламу нема појма. Није се потрудио уопште. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2016 10 minutes ago, florenntina рече Stvarno ne razumem cemu ovolika rasprava. Ako su kroz Evropu i Ameriku prosli toliki narodi, imigranti, raznih vera, ubedjenja, boje koze itd a jedino muslimani u ime Alaha prave teroristicke napade, onda neka mi molim vas neko objasni kako to da tumacim drugacije osim da je islam glavni uzrok i problem. Ne postoji apsolutno nijedan razlog na strani muslimana koji opravdava njihov bes a da ne moze da se nadje na strani bilo kog drugog imigranta. Ali samo muslimani izvode teroristicke napade i ubijaju neduzne ljude bez potrebe. Evo, ako je neko mudar, neka slozi jednacinu pa da dobijemo neki drugi rezultat osim da je islam problem. Pogrešna ti je početna premisa. Muslimani nisu jedini narod koji je vršio terorističke napade u Evropi. Gotovo da ne postoji narod u Evropi koji nije rodio bar po nekog teroristu. Juanito and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2016 1 minute ago, Grizzly Adams рече Однос према исламу је једна од ретких ствари у којима се са њим не слажем. Види се исто што и са нашим саговорницима овде - једноставно не познаје и не разуме ствари. Ako mi verujes, ne secam se kakav je po tom pitanju. Mislim da ga nisam slusao... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2016 8 minutes ago, Avocado рече To naravno pod pretpostavkom da ti bolje od njega znaš šta je njegova ideologija i njegovu veru ispravnije tumačiš od njega... što ja (uz dužno poštovanje) nalazim za smešnu ideju... Не треба да знаш "боље" од њега. Потребно је само да знаш довољно. Ја сигурно не познајем нацизам и дела Адолфа Хитлера боље од неког нацисте, али знам довољно да могу да претпоставим кад ме лаже, а када не. 8 minutes ago, Avocado рече Koju temu ne poznajem? Хришћанство и ислам. 8 minutes ago, Avocado рече Ako imam neko negativno mišljenje o pojedinim delovima Biblije onda nedovoljno poznajem "neku" temu? Познавање нечега не значи имати "негативно" или "позитивно" мишљење. На том примеру значи да знаш тачно шта у том делу Библије пише, који је контекст, порекло текста, када је настао итд. Да л` ти се свиђа или не свиђа то са "познавањем" нема никакве везе. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2016 6 minutes ago, Avocado рече Pogrešna ti je početna premisa. Muslimani nisu jedini narod koji je vršio terorističke napade u Evropi. Gotovo da ne postoji narod u Evropi koji nije rodio bar po nekog teroristu. Муслимани нису народ. florenntina је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2016 8 minutes ago, Avocado рече Gotovo da ne postoji narod u Evropi koji nije rodio bar po nekog teroristu. Brate... Arapski muslimani su ~99% terorista. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2016 Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2016 27 minutes ago, Grizzly Adams рече А зашто мислиш да се то не односи и на њих? Већ сам написао (чини ми се на овој истој теми негде) да ми уопште није јасно како неко може да буде расиста и живи у САД, посебно кад су у питању већи градови. Није ли то потпуно исто? И нико се није "саблажњавао" како Гризли може "тако нешто страшно да каже"... Свима било нормално. Шта мене брига шта Дарко конкретно мисли кад је алт-рајт идеологија инхерентно фашистичка и расистичка? Не могу ја да знам шта је њему у глави, могу једино да судим о идеологији. Према томе, без обзира на писање, треба га бановати. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2016 24 minutes ago, florenntina рече Stvarno ne razumem cemu ovolika rasprava. Ako su kroz Evropu i Ameriku prosli toliki narodi, imigranti, raznih vera, ubedjenja, boje koze itd a jedino muslimani u ime Alaha prave teroristicke napade највећи број терористичких напада у Европи су правили католици, комунисти и анархисти, само што је то било до пре двадесет година па се заборавило. И то још одрасли у Европи, беле боје коже и све остало, имали и много више предности од имиграната, а постављали бомбе и убијали невине људе. Шта с њима? Paradoksologija, Avocado and Juanito је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2016 12 minutes ago, Grizzly Adams рече Муслимани нису народ. Lapus. Hvala na ispravci. Grizzly Adams and florenntina је реаговао/ла на ово 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2016 4 minutes ago, Juan рече Шта мене брига шта Дарко конкретно мисли кад је алт-рајт идеологија инхерентно фашистичка и расистичка? Не могу ја да знам шта је њему у глави, могу једино да судим о идеологији. Према томе, без обзира на писање, треба га бановати. Па ајде да видимо, ја не знам стварно шта је то алт-рајт, који су извори и шта та идеологија учи. Осим тога, нисам приметио да се Дарко изјаснио као припадник/следбеник те идеологије. Ако је тако, онда да проучимо како стоје ствари па ћемо да му пресудимо лако. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Септембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2016 (измењено) 28 minutes ago, florenntina рече Ako su kroz Evropu i Ameriku prosli toliki narodi, imigranti, raznih vera, ubedjenja, boje koze itd a jedino muslimani u ime Alaha prave teroristicke napade, onda neka mi molim vas neko objasni kako to da tumacim drugacije osim da je islam glavni uzrok i problem. Ali samo muslimani izvode teroristicke napade i ubijaju neduzne ljude bez potrebe. https://en.wikipedia.org/wiki/Christian_Identity Измењено Септембар 21, 2016 од Џуманџи "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука