Аурор Написано Октобар 13, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2016 42 minutes ago, ☺︎ Juan ☺︎ рече Нараво, жене су површне глупаче. Ја се најискреније бринем за ваше (трамписта) здравље... Мало сам претерао, није да само то гледају, али то је некако пресудно код већине. И нисам никакав "трамписта"... 40 minutes ago, ☺︎ Juan ☺︎ рече Само да цитирам оно због чега се бринем забздравље, да бих био јасан. Ја бих се пре забринуо за здравље оних који мисле да би Хилари Клинтон била добар председник, искрено. А оно друго је једна стилска фигура која се зове 'хипербола'... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Октобар 13, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2016 52 minutes ago, Господин Дареалис рече Али све и да заиста ни најмање није фин и пристојан, Kao što nije... Цитат и да је тотални кретен Kao što jeste... Цитат - ништа од тога нема никакву корелацију са његовим способностима Kojim sposobnostima? Da lupeta gluposti? Цитат и колико је добар кандидат. Toliko je dobar da će uspeti da izgubi od one grozne kučke i to sa opasnom razlikom... Цитат А код жена је код оваквих ствари пресудан тај неки утисак само и ништа више не гледају. Утисак је да је он балван и свиња, ништа више није битно, можеш да причаш шта хоћеш и може да буде најбољи могући анти-естаблишментски кандидат, џабе... Kakav utisak da steknu kada se on sve vreme i ponaša kao balvan i svinja, priča šta god mu padne na pamet (u 99% slučajeva gluposti)? Glupo bi bilo da iz takvog ponašanja i retorike steknu neki drugi utisak... Juanito је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Октобар 13, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2016 42 minutes ago, Господин Дареалис рече А код жена је код оваквих ствари пресудан тај неки утисак само и ништа више не гледају. Upravo to o zenama (kao i o muskarcima) misle levicari. Zato se, uz bezgranicnu aroganciju, i uzdaju u svoju kontrolu nad medijima i u to da ce svi da pomisle kako je Tramp balvan i svinja zato sto ce da objave kukavicki ukraden snimak koji je nastao kada je Tramp mislio da je jedina osoba koja to slusa Bili Bus i pored krajnje uznemiravajucih optuzbi za silovanje upucenih muzu levicarske kandidatkinje. Levicari od pocetka narod nazivaju "mase" ("Opijum za mase") i prema ljudima se odnose kao prema retardiranim idiotima kojima mozes sta god ti padne na pamet da serviras na CNN-u i to je kraj price, formirao si misljenje mase. Ali - ne mere vise. Bilo je potrebno vise od decenije da internet nadjaca mainstream medije i konacno se i to zavrsilo. Аурор, Grizzly Adams and florenntina је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 13, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2016 2 hours ago, Avocado рече Kojim sposobnostima? Da lupeta gluposti? Ахам... 2 hours ago, Avocado рече Kakav utisak da steknu kada se on sve vreme i ponaša kao balvan i svinja, priča šta god mu padne na pamet (u 99% slučajeva gluposti)? Glupo bi bilo da iz takvog ponašanja i retorike steknu neki drugi utisak... Штета што десетине милиона америчких гласача немадоше тебе да их просветлиш на време... Причао је у приватном разговору, где је мислио да га чује само Били Буш. Сигуран сам да и ти имаш многе разговоре за које би се стидео када би их цео свет знао (исто као и готово сваки човек, сем можда покојног патријархa...). 2 hours ago, Avocado рече Toliko je dobar da će uspeti da izgubi od one grozne kučke i to sa opasnom razlikom... Видећемо и то, you know... И та "испитивања рејтинга" су такође намештена (CNN је прогласио њену победу 15 минута након завршетка дебате, а сви остали резултати кажу да је тотално изгубила), мада је очигледно да бисте ви много више волели да видите ону сатанску рептилку. Бонус питање, зашто мислиш да су на десној слици доле и горе у средини плаве боје? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 14, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2016 Ron Pol (nas omiljeni, 'the greatest president that never was'... ) nikada za njih nije bio 'existential threat'. U tom smislu je Tramp bolji kandidat. Ovo i njegovi biraci znaju... uros је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Октобар 14, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2016 (измењено) 9 hours ago, Господин Дареалис рече Али све и да заиста ни најмање није фин и пристојан, и да је тотални кретен овако (што уопште није...) - ништа од тога нема никакву корелацију са његовим способностима и колико је добар кандидат. А код жена је код оваквих ствари пресудан тај неки утисак само и ништа више не гледају. Код каквих оваквих? 8 hours ago, uros рече i prema ljudima se odnose према народу, народу. Измењено Октобар 14, 2016 од Џуманџи "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Октобар 14, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2016 Muškarci glasaju za Trampa iz čisto iracionalnih i površnih razloga, koji su usto seksistički - samo jer ima penis, jer se folira da je nekakav 'alfa mužjak' što imponuje raznim kompleksašima koji se identifikuju s njim, jer govori o ženama sa nipodaštavanjem i grubošću, jer izjavljuje stvari poput toga da žene treba kažnjavati za abortuse i da je dojenje odvratno i da žene ništa ne vrede ako nisu lepe. A sad bez šale, i meni je potpuno fascinantno koliko normalnih ljudi oba pola je uspeo da mobiliše da glasaju za kandidatkinju za koju inače nikada ne bi, jer se ne slažu sa njenom politikom i vrednostima koje zastupa - ali alternativa im je toliko neprihvatljiva da im je čak Hilari manje zlo. Za to mu svaka čast. Naišla sam na par (samo delimično šaljivih) teorija zavere da su Trampa ubacile demokrate da bi pobedila Hilari Avocado, Џуманџи and Juanito је реаговао/ла на ово 3 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Октобар 14, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2016 10 hours ago, Господин Дареалис рече Ахам... Штета што десетине милиона америчких гласача немадоше тебе да их просветлиш на време... Jel taj "argument" važi i kad se priča o Hilari ili samo o Trampu? Цитат Причао је у приватном разговору, где је мислио да га чује само Били Буш. Сигуран сам да и ти имаш многе разговоре за које би се стидео када би их цео свет знао (исто као и готово сваки човек, сем можда покојног патријархa...). Pričao je sa novinarem, u novinarskom autobusu, sa mikrofonom zakačenim za rever... pri čemu ne znam ni zašto je to važno... ako je Tramp privatno takva svinja, jel onda to u redu? Ja sigurno imam razgovore kojih bi se stideo kada bi ih ceo svet znao ali ovakav nemam jer nisam svinja i balvan poput Trumpa. Prosto, nisam nikada, pa ni u tinejdžerskim danima na takav način posmatrao žene i na takav način govorio o njima. Цитат Видећемо и то, you know... И та "испитивања рејтинга" су такође намештена (CNN је прогласио њену победу 15 минута након завршетка дебате, а сви остали резултати кажу да је тотално изгубила), мада је очигледно да бисте ви много више волели да видите ону сатанску рептилку. Naravno da su sva ispitivanja koja ti se ne dopadaju nameštena, a ona koja ti se dopadaju su taman kako treba. Цитат Бонус питање, зашто мислиш да су на десној слици доле и горе у средини плаве боје? Jel to napravljeno po nameštenim ili pouzdanim ispitivanjima? Juanito, Ћириличар and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 3 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Октобар 14, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 14, 2016 13 hours ago, ☺︎ Juan ☺︎ рече Само да цитирам оно због чега се бринем за здравље, да бих био јасан. Немо да ти сад причам како сам се био разочарао у средњошколску љубав кад је рекла да би гласала за Тадића јер јој је он ( цитирам ):"Уф, какав је, какав глас има..." што је завршила са дубоким уздахом и руком на срцу које је почело лупати 100 на сат Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Октобар 14, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2016 4 minutes ago, Ћириличар рече Немо да ти сад причам како сам се био разочарао у средњошколску љубав кад је рекла да би гласала за Тадића јер јој је он ( цитирам ):"Уф, какав је, какав глас има..." што је завршила са дубоким уздахом и руком на срцу које је почело лупати 100 на сат Колико видим, MGTOW-ци/ црвенопилулци су махом за Трампа. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 14, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2016 1 hour ago, Avocado рече Ja sigurno imam razgovore kojih bi se stideo kada bi ih ceo svet znao ali ovakav nemam jer nisam svinja i balvan poput Trumpa. Prosto, nisam nikada, pa ni u tinejdžerskim danima na takav način posmatrao žene i na takav način govorio o njima. Ti si onda jednostavno divan... 1 hour ago, Avocado рече Naravno da su sva ispitivanja koja ti se ne dopadaju nameštena, a ona koja ti se dopadaju su taman kako treba. Establišmentski mediji daju samo nameštena ispitivanja i ništa više. To je takođe svima očigledno, sem možda par nekih... Tramp nema to iza sebe, svi oni su protiv njega. 1 hour ago, Avocado рече Jel to napravljeno po nameštenim ili pouzdanim ispitivanjima? Nisi mi odgovorio na pitanje. Zašto su države u sredini dole i gore plave? 1 hour ago, Avocado рече Pričao je sa novinarem, u novinarskom autobusu, sa mikrofonom zakačenim za rever... Nije znao da je live mic. Pogledaj šta su snimali tada, žena mu u seriji nudi seks da bi joj dao posao/unapređenje: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Октобар 14, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 14, 2016 1 hour ago, Џуманџи рече Колико видим, MGTOW-ци/ црвенопилулци су махом за Трампа. А радикални феминацији за Хилари Ја кажем да саградимо колосеум, ставимо редпиловце са једне и феминације са друге стране, опремимо их зарђалим кашикама и пустимо их да се бију. И онда побједнике ( преживјеле ) са једне стране изведемо пред стрељачки вод и покосимо из митраљеза. Win-win ( наградно питање, одакле сам украо фору? ) P.S. Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 14, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2016 3 hours ago, Paradoksologija рече Muškarci glasaju za Trampa iz čisto iracionalnih i površnih razloga, koji su usto seksistički To nisu razlozi iz kojih su ljudi za njega. Bilo je i drugih muškaraca u borbi za nominaciju, i on ih je rasturio fair and square. Čak je i sugestija smešna (ako bi bila uzeta ozbiljno...). 3 hours ago, Paradoksologija рече jer se folira da je nekakav 'alfa mužjak' što imponuje raznim kompleksašima koji se identifikuju s njim E pa izvini, on jeste alpha as f**k, i to jeste imalo uticaja. To je potvrdio nesrećni Džeb (koji jeste weak person). Čuj na kraju kako traži dozvolu od moderatora da govori... Kad bi Tramp to uradio? U pravu je ovo. Zato i Baraka Obamu ne poštuju kao čoveka i predsednika... 3 hours ago, Paradoksologija рече vrednostima koje zastupa Da - kriminal, korupcija, pay to play politika, tu i tamo poneko ubistvo, zataškavanje silovanja i ostalih zločina, nameštanje izbora... Ali Trump said mean things, to je najbitnije! To je ono na šta svi treba da obrate pažnju. 3 hours ago, Paradoksologija рече Naišla sam na par (samo delimično šaljivih) teorija zavere da su Trampa ubacile demokrate da bi pobedila Hilari To su njihovi cinični fazoni. Beskrajna arogancija, snishodljivost i cinizam = liberalni modus operandi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Октобар 14, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2016 (измењено) 28 minutes ago, Ћириличар рече https://www.youtube.com/watch?v=9u32nkfFj-c Шта знам, мени је он ипак само класични Еминем ванаби. Едит: а остатак чине исти аргументи - има пара (па, има и Парис Хилтон ) Цитат He is rich(which is why no one will bribe him). He is not a career politition(he hasn’t been corrupted). He wants to destroy ISIS. He wants to bring back the American Dream. He has been divorced in the past, which is why I think he might support men’s rights https://www.mgtow.com/forums/topic/donald-trump-for-president/ Измењено Октобар 14, 2016 од Џуманџи Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Октобар 14, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2016 12 hours ago, Господин Дареалис рече Ја бих се пре забринуо за здравље оних који мисле да би Хилари Клинтон била добар председник, искрено. Па за неког ће бити добра сигурно, за Србију, бојим се, биће врло лоша. Вероватно и за многе друге. Јер колико видим, планира да настави агресивну спољну политику Америке, а с друге стране имамо Путина који баш није расположен да узмиче. Тако да, нек нам је Бог упомоћ ако је изаберу за предсеника. Аурор, florenntina and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука