Avocado Написано Септембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2016 1 hour ago, Господин Дареалис рече Ovo je meni ignorisanje realnosti, ja ne znam... Potrebna je mentalna gimnastika ili pogled na svet kroz jedne specifične naočare da se izbegne takav zaključak. Hajde sad pažljivo pročitaj šta sam ja napisao... nije nikakvo ignorisanje realnosti ni mentalna gimnastika... uostalom postavio sam pitanje, a ne tvrdnju o realnosti. Zanemari i temu... evo napravićemo vrednosno neutralno pitanje sa nepoznatima: - ako X postoji već 1300 godina, Y i neY postoje i duže od toga, a Z postoji oko 150 godina, - pri čemu tek u poslednjih 20-30 godina, kombinacija XY proizvodi Z, a ranije nije proizvodila Z, - dok kombinacija X i neY i dalje ne proizvodi Z, da li je razumno tvrditi da je X jedini li prevashodni uzrok Z? Da li je možda razumnije tvrditi da je Y bitniji uzrok i da se u poslednjih 30 godina pojavio neki drugi uzrok koji je trigerovao Z? Prosto, odgovor bi trebao da bude principijelno isti za svaku nepoznatu, bez obzira da li je X=islam, Y=arapi, Z=terorizam... 1 hour ago, Господин Дареалис рече Muhamed je od samog početka krenuo sa mačem, nasiljem, ratom, osvajanjima, terorom... Imaš zapise od pre hiljadu godina kad su osvajali Persiju, koliko su zatucani, nasilni i fanatični bili. Svi su pre hiljadu godina bili zatucani, nasilni, fanatični i vodili osvajačke ratove... kakve to ima veze sa modernim terorizmom... Paradoksologija and Juanito је реаговао/ла на ово 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2016 12 minutes ago, Grizzly Adams рече Једноставно сви овде знају ко и шта је Трамп. Осим оних 50% Амера који га сматрају опасним. Али то су све левичари и нису прави Американци, издали су свете оце, пардон, оце осниваче. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2016 12 minutes ago, Господин Дареалис рече Nemoj toliko neodređen da budeš, ne valja za jetru... Ali ozbiljno, upravo ovo i gura alt-right i slične stvari. Ovo ga je i stvorilo. You cried wolf too many times. ( https://en.wikipedia.org/wiki/The_Boy_Who_Cried_Wolf ) Znam... "Ako je kokain droga, onda sam i ja narkoman, hahaha" je dobilo novu formu: "Ako je nipodaštavanje jedne rase, etničke ili verske grupe rasizam, onda sam i ja rasista, hahaha"... nažalost... Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2016 Управо сада, Avocado рече Znam... "Ako je kokain droga onda sam i ja narkoman, hahaha" je dobilo novu formu: "Ako je nipodaštavanje jedne rase, etničke ili verske grupe rasizam, onda sam i ja rasista, hahaha"... nažalost... Svaka ti čast, brate, samo nastavi... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2016 1 minute ago, Juan рече Осим оних 50% Амера који га сматрају опасним. Али то су све левичари и нису прави Американци, издали су свете оце, пардон, оце осниваче. Da sam na njihovom mestu, Hilari bi mi bila 5 puta opasnija. Meni bar. Grizzly Adams and florenntina је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2016 Управо сада, Juan рече Осим оних 50% Амера који га сматрају опасним. Али то су све левичари и нису прави Американци, издали су свете оце, пардон, оце осниваче. Нешто нисам уверен да ли га заиста сматрају опасним. Чини ми се да само покушавају да његов наступ употребе да оне који "нису сигурни" уплаше и придобију за своју партију. Хилари Клинтон је била на његовом венчању, добијала и донације од њега, ако нису баш кућни пријатељи свакако се веома добро знају већ деценијама. И сад је одједном укапирала да је расиста и манијак... Јес`... Аурор је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2016 5 minutes ago, Господин Дареалис рече Da sam na njihovom mestu, Hilari bi mi bila 5 puta opasnija. Исто. Паника ме ухвати кад помислим да она мож` да буде прецедник-ца. Пада ми на памет да бежим одавде, стварно... Аурор је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2016 2 minutes ago, Grizzly Adams рече Нешто нисам уверен да ли га заиста сматрају опасним. Чини ми се да само покушавају да његов наступ употребе да оне који "нису сигурни" уплаше и придобију за своју партију. Хилари Клинтон је била на његовом венчању, добијала и донације од њега, ако нису баш кућни пријатељи свакако се веома добро знају већ деценијама. И сад је одједном укапирала да је расиста и манијак... Јес`... А одакле ти идеја да неко ко сматра Трампа опасним одједном мора да подржава Хилари (и обрнуто)? Колико знам, у овом универзуму оба исказа могу бити тачна: 1) Трамп је лудак и 2) Хилари је лудак (или лудакиња или лудошкиња, како се већ каже на феминистичком). И одакле ти идеја да су људи који мисле да је Трамп лудак то чули од Хилари, а нису сами закључили својим разумом? Avocado and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2016 5 minutes ago, Господин Дареалис рече Svaka ti čast, brate, samo nastavi... Nisam siguran da li misliš da tvrdnja da je ideologija geto crnaca "GIMME WELFARE!" ne predstavlja nipodaštavanje istih, ili misliš da nipodaštavanje tih crnaca ne predstavlja rasizam... šta god da je od ta dva, ti si u zabludi, ne ja... Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2016 Управо сада, Grizzly Adams рече Исто. Паника ме ухвати кад помислим да она мож` да буде прецедник-ца. Пада ми на памет да бежим одавде, стварно... Buy guns, stockpile food, water and ammo! (ovo je šala koja u isto vreme nije šala) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2016 3 hours ago, Avocado рече šta god da je od ta dva, ti si u zabludi, ne ja... It's always the other guy... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2016 1 minute ago, Juan рече А одакле ти идеја да неко ко сматра Трампа опасним одједном мора да подржава Хилари (и обрнуто)? Колико знам, у овом универзуму оба исказа могу бити тачна: 1) Трамп је лудак и 2) Хилари је лудак Па нисам то ни рекао. Мој став је управо да обоје нису баш сасвим здрави у главу. Уз важну напомену да су различите дијагнозе - један је блесав, други је психопата. 2 minutes ago, Juan рече (или лудакиња или лудошкиња, како се већ каже на феминистичком) Зато те волим! 3 minutes ago, Juan рече И одакле ти идеја да су људи који мисле да је Трамп лудак то чули од Хилари, а нису сами закључили својим разумом? Нисам ни то рекао. Само сам је навео као пример. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2016 Много озбиљна ова дискусија... Морамо мало да пресечемо. Момци, узимајте бомбоне! GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Септембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2016 https://www.theguardian.com/world/2015/dec/08/donald-trump-famous-muslims-us-history https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2016 1 hour ago, Juan рече 1) Трамп је лудак Tramp je politički nekorektan čovek, bez ikakvog političarskog (t)akta, ne kontroliše ga niko, govori istinu i ja sam mu zahvalan na tome, zato što niko drugi neće. On je jedini kandidat, možda u istoriji politike, koji je ušao u stvar a da nije do lične koristi, interesa, novca, moći itd. Da li njemu treba da bude predsednik? Ne treba mu. Da li iko drugi može to da kaže? Ne može. Da li je savršen? Nije. Da li je rasista? Nije. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука