Jump to content

Избори у САД 2016. - Бернард Сандерс

Оцени ову тему

Препоручена порука

2 hours ago, Џуманџи рече

:0222_shocked: Sta mu fali?

Ништа, само има превише конзервативизма за мој укус. Док се држи тема о слободи говора и сличним стварима гдје конзервативци доминирају, одличан је. Када се зађе у неке друге сфере, оставио ми је горак укус. Или нешто не разумије или не зна па прилази са чисто идеолошког становишта ( једном је причао о Брегзиту па је нешто лупио о томе зашто је ЕУ основана што благе везе са реалношћу није имало. Давно је било па заборавих шта је било ).

Заправо да, фали му нешто. Фали му мало такта. Но ваљда га и нема јер се стално свађа са ултраљибстерима ( затоонакобрзорпичакакобистигаорећисвештотребаидаразбијепротивника :D ).

Подели на овим сајтовима

Свети Трампе благослови нас. Моли Бога за интегритет и сигурност граница наших и не уведи нас међу мигранте, но избави нас од њих.

14440805_1755184928102667_34335644079853

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Ћириличар рече

Свети Трампе благослови нас. Моли Бога за интегритет и сигурност граница наших и не уведи нас међу мигранте, но избави нас од њих.

14440805_1755184928102667_34335644079853

Sveti Donald Menhetnski je nekako prikladnije. :)

Подели на овим сајтовима

2 hours ago, Господин Дареалис рече

14448991_746883785449519_142484426661102 

Protestvuju zbog toga što se mnogo puta desilo da policajac neopravdano ubije crnca i ne odgovara... i to nema ama baš nikakve veze sa ovom statistikom... neko mora da bude baš glup da to ne skapira... ili alt-right... (izađe na isto)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Avocado рече

Protestvuju zbog toga što se mnogo puta desilo da policajac neopravdano ubije crnca i ne odgovara...

Ako misliš na one prominentne slučajeve (Trayvon Martin, Michael Brown npr.), to je čist false narrative.

Jedini način da ti ono bude rasistički motivisan zločin je da potpuno ignorišeš realnost.  

Na dijagramu se vidi da je 6 puta veća šansa da te ubije drugi crnac nego beli policajac...

Подели на овим сајтовима

3 hours ago, Господин Дареалис рече

Na dijagramu se vidi da je 6 puta veća šansa da te ubije drugi crnac nego beli policajac...

U Srbiji je veca sansa da te ubije pravoslavac nego budista.

Kolko ima crnaca a kolko belih policajaca u USA?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Samo da dodam jos nesto sto sam primetila ali zaboravljam da napisem...

Ovde sam nekoliko puta primetila da se o Kinezima govori kao nekreativnim, da samo znaju da slusaju itd. s cime se btw. ne slazem jer ovde prave cuda ( u pozitivnom smislu).

Posto tema vrvi od vapaja za politickom korektnoscu, moze li mi neko objasniti zasto to nije diskriminacija( namerno ne koristim onaj levicarski omiljeni termin) a izjava da muslimani izvode teroristicke napade zbog islama jeste?

I btw. jos nisam razumela sta je vase objasnjenje, zasto muslimani izvode teroristicke napade a da nije zbog islama.

Подели на овим сајтовима

12 hours ago, Ћириличар рече

Док се држи тема о слободи говора и сличним стварима гдје конзервативци доминирају, одличан је. Када се зађе у неке друге сфере, оставио ми је горак укус. Или нешто не разумије или не зна па прилази са чисто идеолошког становишта

To velim, on makar ima ideJologiju. :D Sto da samoproklamovani hriscani (HiT) koji su patoloski lazovi/pate od NPD budu jedini koji ce se boriti za autodestrukciju ?. Let that orthodox Jew guy show us we're all the same. :)))

12 hours ago, Ћириличар рече

зато_онако_брзо_прича

Pa, ja ga zbog ovoga i gotivim. :D

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...