Jump to content

Избори у САД 2016. - Бернард Сандерс

Оцени ову тему

Препоручена порука

Evo i demokrate su bahati i arogantni, nije samo Tramp

bernie.png

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=03&dd=03&nav_category=78&nav_id=1103488

То је зато што у Мађарској имају зид па „интернет-сигнал“ не бежи напоље, треба и Америка да изгради зид да би имали већу брзину.

Подели на овим сајтовима

Koliko mi je zabavno kad vidim koliko su svi odlepili zbog predstojeceg Tramp predsednikovanja. I demokrate i republikanci i svi na fejsu i po vestima...

Плутон*, уз саосећање са грађанима С.А.Д. због катастрофалне политичке сцене готово равне оној у Србији, прогнозира да ће Хилари Клинтон бити нова председница С.А.Д.

*Плутон никад није погрешио у политичкој прогнози

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Морам да те разочарам, али (да се изразим у Бернијевом стилу) чак и Београд има у просеку бољи (и јефтинији) интернет од САД, барем од 2010, па на овамо. Телекомуникације су једна од ствари (поред здравства и школства и још пар) које су скроз никакве у САД. Било ми то чудно, па сам се распитивао мало и изгледа да је разлог некадашњи монопол AT&T-а од кога се још увек нису потпуно опоравили. 

Па могуће, имам утисак да је код нас већа конкуренција са пуно малих провајдера који обарају цену.

Мада у САД имају шта год желе, ако плате колико већ кошта. Није тачно да немају приступ бржем интернету  како рече Берни. Његов проблем је само што би он све хтео бесплатно... А то нема ни у чудесном Букурешту...

• Волим 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Па могуће, имам утисак да је код нас већа конкуренција са пуно малих провајдера који обарају цену.

Мада у САД имају шта год желе, ако плате колико већ кошта. Није тачно да немају приступ бржем интернету како рече Берни. Његов проблем је само што би он све хтео бесплатно... А то нема ни у чудесном Букурешту...

Зависи да ли си у предграђу Њујорка или у селу у Тексасу. :)

Можда мисли да држава треба да финансира увођење интернета у којекакве забити које нису исплативе провајдерима, а не да интернет буде бесплатан?

Подели на овим сајтовима

Можда мисли да држава треба да финансира увођење интернета у којекакве забити које нису исплативе провајдерима, а не да интернет буде бесплатан?

Шта знам... Вероватно је само хтео да погоди слушаоце у неки патријотски живац. Како су тамо неки чобани бољи од њих... :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Вел брате Берни, не знам како је у Букурешту, ал ја имам 50 Mbps интернет.

Добро је, напредујете полако   :)

5137455607.png

Подели на овим сајтовима

Sta li smo mi ovdje zgrijesili.

20axhlw.jpg

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Морам да те разочарам, али (да се изразим у Бернијевом стилу) чак и Београд има у просеку бољи (и јефтинији) интернет од САД, барем од 2010, па на овамо. Телекомуникације су једна од ствари (поред здравства и школства и још пар) које су скроз никакве у САД. Било ми то чудно, па сам се распитивао мало и изгледа да је разлог некадашњи монопол AT&T-а од кога се још увек нису потпуно опоравили. 

Фора је што ми исто имамо монополисту. :)

Подели на овим сајтовима

То је зато што у Мађарској имају зид па „интернет-сигнал“ не бежи напоље, треба и Америка да изгради зид да би имали већу брзину.

Изем ти живот, у твиту пише Букурешт, Румунија, а ја 'ладно пишем за Мађарску. googlyeyes.gif

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...