Драшко Написано Август 3, 2015 Пријави Подели Написано Август 3, 2015 Ево о чему се заправо ради.. Овде нико не зна ко сам ни шта сам.. Зато је та слобод у писању, што вама личи на глупости.. По природи сам јако повучена особа, потребно ми је за промену да избацим неке глупости из себе и ако су за вас оне ситне и једноставне за мене некад буду ужасавајуће... Ја немам жељу да неког на нешто навучем, да испаднем духовит или да се доказујем, колико ће ово глупо да звучи, ја бих волео да нађем своје место под сунцем.. Имам 21. годину не знам ни ко сам ни шта сам.. Који је мој пут.. Нестрпљив сам па бих све сада.. Знам теме је глупа, то сам схватио одмах после неколико написаних постова и шта сад... :cmizdrenje: 7896634 Праштајте мало сам confused1 Ма дај бре опусти се! На правом си месту Кога ми утешимо тај....... Само пиши! JESSY, Олимп, Ненад Р. and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 3, 2015 Пријави Подели Написано Август 3, 2015 Ево о чему се заправо ради.. Овде нико не зна ко сам ни шта сам.. Зато је та слобод у писању, што вама личи на глупости.. По природи сам јако повучена особа, потребно ми је за промену да избацим неке глупости из себе и ако су за вас оне ситне и једноставне за мене некад буду ужасавајуће... Ја немам жељу да неког на нешто навучем, да испаднем духовит или да се доказујем, колико ће ово глупо да звучи, ја бих волео да нађем своје место под сунцем.. Имам 21. годину не знам ни ко сам ни шта сам.. Који је мој пут.. Нестрпљив сам па бих све сада.. Знам теме је глупа, то сам схватио одмах после неколико написаних постова и шта сад... :cmizdrenje: 7896634 Праштајте мало сам confused1 Није глупа тема, ја се шалим мало, слободно пиши о свему што те мучи, увек ће се наћи неко добронамеран да те саслуша и помогне ти. Није ово за џабе ЖРУ Добродошао Kaludjerovic Sreten, Драшко, Олимп and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Август 3, 2015 Пријави Подели Написано Август 3, 2015 Знам теме је глупа, то сам схватио одмах после неколико написаних постова и шта сад... Тема дефинитвно није глупа, напротив. Ја бих те замолио за опроштај ако си моје шале схватио на погрешан начин, али сам заправо мислио да ти тако дам подршку, ма како чудно изгледало.Још једном извини због неспоразума, и настави са темом. Svetlost svetu, Драшко, Олимп and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 3, 2015 Пријави Подели Написано Август 3, 2015 Ајд да се и ја извиним, молим те опрости брате "Светлост свету" Можда ти делује да сам се спрдао са тобом, али нисам, само сам се пошалио Шта сам све ја писао по овом форуму, не би веровао! Овде има људи који ће саслушати, и пружити неку лепу реч сигурно Лидија Миленковић, Данче*, JESSY and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 3, 2015 Пријави Подели Написано Август 3, 2015 Ево о чему се заправо ради.. Овде нико не зна ко сам ни шта сам.. Зато је та слобод у писању, што вама личи на глупости.. По природи сам јако повучена особа, потребно ми је за промену да избацим неке глупости из себе и ако су за вас оне ситне и једноставне за мене некад буду ужасавајуће... Ја немам жељу да неког на нешто навучем, да испаднем духовит или да се доказујем, колико ће ово глупо да звучи, ја бих волео да нађем своје место под сунцем.. Имам 21. годину не знам ни ко сам ни шта сам.. Који је мој пут.. Нестрпљив сам па бих све сада.. Знам теме је глупа, то сам схватио одмах после неколико написаних постова и шта сад... :cmizdrenje: 7896634 Праштајте мало сам confused1 Nemoj da places... :0442_feel: Ja stvarno nisam htela da budem drska i da te povredim. Tvoja tema nije glupa...samo je malo naivna...Imas 21.godinu...ceo zivot je pred tobom,to ti kazem kao neko ko je zaista stariji od tebe...i ko je u zivotu doziveo i raj i pakao.Moras da zauzmes stav pobednika. Uvek je tesko,ali ti imas cemu da se nadas,vreme brzo prolazi...i sve sto je sada tesko,jednog dana ce biti proslost...a ti ces iz buducnosti samo da se prisecas tog perioda i da blagodaris Bogu sto je proslo to vreme izuzetnih napora... Ja cu da ti kazem sta si ti utvari...Ti si jedninstvana i neponovljiva licnost,neko ko ima svoju svrhu,svoj put,neko ko ide svojim putem i zivi svoj zivot...Ako verujes,onda je Bog taj koji te vodi ...Sta se onda sekiras kad si u najsigurnijim rukama ? Prastaj ti meni. Znam da je glupo...svi smo te napali... Pisi,ali bolje bi bilo da ucis. Svetlost svetu је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Август 3, 2015 Пријави Подели Написано Август 3, 2015 Nije ti tema glupa, nego se time ne treba baviti previse. Da citiram +Porfirija: "Треба само спознати да си грешан, а не да анализираш, треба то да прихватиш и да се и даље бориш." Kaludjerovic Sreten, Драшко, Олимп and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Svetlost svetu Написано Август 3, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Август 3, 2015 Нема потребе за овликим извињавањем :good2: Волим вас све и ако вас не знам.. Ја могу да будем љут само на себе.. Не знам шта да напишем... Потребно ми је мало свега.. Да се неко извиче на мене, да ме слуша, да се смејемо.. ахахахха Боже колико ово звучи ретардираноо.. Снежана, Kaludjerovic Sreten, JESSY and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Август 3, 2015 Пријави Подели Написано Август 3, 2015 Ako tema ne preraste u http://ispovesti.com nista niste uradili. Снежана, Svetlost svetu, JESSY and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 3, 2015 Пријави Подели Написано Август 3, 2015 Нема потребе за овликим извињавањем :good2: Волим вас све и ако вас не знам.. Ја могу да будем љут само на себе.. Не знам шта да напишем... Потребно ми је мало свега.. Да се неко извиче на мене, да ме слуша, да се смејемо.. ахахахха Боже колико ово звучи ретардираноо.. МА опуштено Моја ћерка се одушевила кaд је видела твој аватар "Малац-свештеник!" JESSY, Драгана Милошевић, Sanja Т. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 3, 2015 Пријави Подели Написано Август 3, 2015 Нема потребе за овликим извињавањем :good2: Волим вас све и ако вас не знам.. Ја могу да будем љут само на себе.. Не знам шта да напишем... Потребно ми је мало свега.. Да се неко извиче на мене, да ме слуша, да се смејемо.. ахахахха Боже колико ово звучи ретардираноо.. Па што одмах ниси рекао да ти треба девојка ??? Kaludjerovic Sreten, Goku, Олимп and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Svetlost svetu Написано Август 3, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Август 3, 2015 Па што одмах ниси рекао да ти треба девојка ??? ) Раскино сам недавно једну јако дугу везу.. Нисам могао више.. Она се баш била примила а ја ништа.. Олимп је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 3, 2015 Пријави Подели Написано Август 3, 2015 Нема потребе за овликим извињавањем :good2: Волим вас све и ако вас не знам.. Ја могу да будем љут само на себе.. Не знам шта да напишем... Потребно ми је мало свега.. Да се неко извиче на мене, да ме слуша, да се смејемо.. ахахахха Боже колико ово звучи ретардираноо.. Hvala... Moras prvo da znas da zivot nece da te miluje...I da ljudi cesto nece ni da obracaju paznju na to da ti ustvari jesi ljudsko bice,a ne neki tamo redni broj...Zato moras da znas da ti ta borba sa celim svetom i sa samim sobom predstoji... ...Shvatices jednu stvar.Svi se bore za svoje mesto.Ljudi te dozivljavaju kao konkurenciju,a ti toga nisi svestan...Ti pomazes,dajes sve od sebe za drugog,pozajmljujes,pozajmljujes da bi pozajmio,odlazes svoje obaveze da bi pomogao nekome da resi neki problem... a kad se ti nadjes u problemu,shvatis da nigde nikog nema.Kad tebi zatreba skripta,niko je nema,kad ti zatreba neki intrument,svima treba,kad konkurises za posao,shvatis da je tvoj drug primljen pre 2 meseca...Niko te ne zove da te pita kako si,jer vise nisi vazan..jer nemas vise sta da das...Kapiras ? Zato moras da se boris...jer niko nece da ti pomogne ako sam sebi ne pomognes. Svetlost svetu and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган_Петровић Написано Август 3, 2015 Пријави Подели Написано Август 3, 2015 Хехе,добар покушај љаксе,чак бих рекао да си у праву,поготово за фрустрирани живот, само бих ти рекао једну ствар: Кад се исповедаш,никако не смеш стављати у уста другу особу и његове мане или тражити алиби за своје грехе преко туђе грбаче,то се онда не рачуна као искрено покајање! Што се мог "бахатог" понашања тиче,оно је превентивно и педагошки, да се спусте на земљу такви као ти,што се још уче смирењу и трпљењу , свака моја критика има јаку духовну димензију,готово да сам светлост форуму, светлости свету... :0442_feel: Коко златна, данас си потпуно подбацио. Тотално си покварио свој просјек. Био си ми пуно ефикаснији на оно теми о теленору. Размислићу о даљњој сарадњи.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Август 3, 2015 Пријави Подели Написано Август 3, 2015 Уживај док си млад и док носиш ружичасте наочале. Ми овде све окренемо на шалу, не замери. Свако има своје проблеме па се некад посвађамо, али на кратко. Пиши шта ти воља, тако ћеш најбоље насликати себе. Goku је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган_Петровић Написано Август 3, 2015 Пријави Подели Написано Август 3, 2015 Јел' а јел смијем и ја да се исповидим? Случајно сам притисно неку тему слике форумаша и свашта нешта видио тамо, неке плаже, жене, шопове. Јел' сам се ја сад огријешио да идем код попа ил море вако да остане? Лидија Миленковић and Svetlost svetu је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука