DYNABLASTER Написано Јул 26, 2014 Пријави Подели Написано Јул 26, 2014 Hrabrost je kad te neko udari motkom, a motka pukne na tri dela i ne bude ti nista (licno sam prisustvovao dogadjaju). Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јул 26, 2014 Пријави Подели Написано Јул 26, 2014 Hrabrost je kad te neko udari motkom, a motka pukne na tri dela i ne bude ti nista (licno sam prisustvovao dogadjaju). ja bi' rekla da je to snaga doticnog. ako pritom i ne trepne, e onda je i hrabrost. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 26, 2014 Пријави Подели Написано Јул 26, 2014 ...лепо, само не разумем ко је у датом примеру храбар; ударени, ударач, мотка, или ти који си то посматрао... Pa hrabar je onaj koji ni ne mrdne ni ne trepne a motka pukne o njega, i ko da nista nije bilo, napadac je onda uso u kucu po jace oruzije ali mu ni to nije uspelo jer smo smirili strasti... ...a sto je paradox, isti taj sto mi je napao druga, mi je pre par godina rekao da boj ne bije svijetlo oruzije nego srce u junaka, posto sam imao vrhunski stap za pecanje Sportex HM Turbo Spin stara serija, a on neka matora stapikala imao pa mi zato rekao hahaa Suncokret54 and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Јул 26, 2014 Пријави Подели Написано Јул 26, 2014 hrabrost je velika i jaka rijec. hrabrost je kad se boris do kraja. “Cijeli život sam znao da je napolju sav novac koji želim. Sve što je trebalo je otići po njega.” K. Karlson “Čovjek koji nije hrabar ne može biti ni pošten, jer za poštenje su potrebne žrtve kakve kukavica ne umije da podnese, a potrebna je i velikodušnost koju on ne može razumijeti.” Suncokret54, DYNABLASTER, Дијана. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 26, 2014 Пријави Подели Написано Јул 26, 2014 ...biti pre svega ono sto jesi ....spoznati sebe i ziveti sa svojim ''ja'' ..... Драшко, Suncokret54, Melhisedek88 and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јул 26, 2014 Пријави Подели Написано Јул 26, 2014 ...biti pre svega ono sto jesi ....spoznati sebe i ziveti sa svojim ''ja'' ..... Možda pored toga biti spreman na žrtvovanje sopstvenih interesa u korist bližnjeg. Ništa više ne bih ni dodao ni oduzeo. Setih se jedne priče sa časa. Dobiju đaci za pismeni zadatak temu "(Šta je) hrabrost". Nađe se mangup pa napiše: "Ovo je hrabrost" i preda vežbanku. Možete da pretpostavite koju je ocenu time zaradio... JESSY and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 26, 2014 Пријави Подели Написано Јул 26, 2014 Dečji biser: pitanje: Šta je to hrabrost? dečak: To je kad pridje stariji i kaže, znaš ti ko sam ja??? A ti kažeš...ne znam. Иван Ивковић, DYNABLASTER and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 26, 2014 Пријави Подели Написано Јул 26, 2014 Суочити се са собом, признати себи све како јесте. Поставити кључна питања. Замолити за опроштај (од људи). Бити какав јеси, какав желиш да си, упркос ситуацији. Kaludjerovic Sreten, Иван Ивковић, Данче* and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bogoslovDusan Написано Јул 26, 2014 Пријави Подели Написано Јул 26, 2014 Nije hrabrost uraditi ono sto smes,vec uraditi ono sto ne smes Sanja Т., Suncokret54 and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Biky83 Написано Јул 26, 2014 Пријави Подели Написано Јул 26, 2014 Hrabrost je kada pobedis sopstveni strah ! DYNABLASTER and Bashful Anna је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 3, 2015 Пријави Подели Написано Јун 3, 2015 Друга врста храбрости 13 Nov 2013 ”Бдите, стојте у вери, мушки се држите, снажите се” (1. Коринћанима 16, 13)Шта је то храброст? Марк Твен је рекао; ”Храброст је мајсторство страха, а не одсуство страха.” Храбра особа није у потпуности без осећаја страха. (Са тоталним одсуством страха може бити само ограничена особа.) Храбра особа зна како да контролише и каналише свој страх и да са њим учини паметну ствар. Храброст је надилажење страха, кога сви имамо урођеног усвојој личности. Сви знамо за многобројне храбрости војника, почињене у рату или храбрости припадника полиције и специјалних снага. Међутим, постоји и једна друга врста храбрости. Говоримо о моралној храбрости, способности да будемо у опозицији према обесхрабрујућим дешавањима. Бити морално храбар значи бити поштена особа. Бити морално храбар значи поседовати интегритет. То значи да не вараш на тесту, да не вараш државу и да не вараш свог брачног партнера. Морална храброст је поштовање завета, које сте дали свом супружнику, приликом венчања, када сте обећали бити заједно и у љубави, макар били у злу или добру, у сиромаштву или богатству, у здрављу или болести. Много храбрости је потребно и да би се било следбеником Исуса Христа. Ми живимо у нехришћанском свету, а на западу је поготову присутан принцип СОХ (Све Осим Христа). Људи немају никакав проблем са вама, ма у шта да верујете, све док не кажете; ”Ја верујем у Исуса Христа и верујем да је Свето Писмо РечБожија.” У најбољем случају, одмах ће променити свој став према вама и посматраће вас као затуцаног примитивца. У најгорем случају, зависно од тога на ком географском простору живите, постаћете државни непријатељ број 1. Потребно је храбрости да би се сведочило за Господа Исуса Христа пред другима. Данас нам је свима потребно макар мало више такве моралне храбрости. http://svetatrojicaroterdam.com/%D1%82%D0%B5%D0%BA%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B8/page/14/ ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 Misaona imenica. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 23, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2015 Када браниш друге од себе / чојство/ као најдубљи израз храбрости. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Октобар 23, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2015 Чојство је највећа храброст јер бити хуман и праведан човек у најтежим ситуацијама није лако али је нај часније. Рапсоди and aliluja је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aliluja Написано Октобар 23, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2015 Ja ću se osećati hrabro onda kada predjem i izdržim... bez da se pokvarim... svaku tešku prepreku koja me snadje u životu.... U nekih 20.. 30 godina.. ako ovaj forum koš bude aktivan..znaću nešto više o tome šta je hrabrost... za sad samo verujem da to znam Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука