Jump to content

Šta ste po profesiji, čime se bavite, da li ste zadovoljni svojim poslom, kako preživljavate...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Занимање  

118 члановâ је гласало

1. 1. Занимање

• Инжењер
      28
    • Економиста
      9
    • Правник
      6
    • Теолог
      6
    • Техничар
      8
    • Доктор
      6
    • Агроном
      1
    • Музичар
      2
    • Фриленсер
      2
    • Физикалац
      4
    • Остало
      48
    • Војно лице
      1
    • Пензионер
      2
    • Просветни радник
      4
    • Социјални радник
      3

Препоручена порука

U anketi, ja sam "ostalo". :D
Prezadovoljna sam sa mojim poslom, i definitivno najbolji izbor za mene. Kako je u expanziji industrija čiji sam akter, posla na pretek, a ideje kreativnije iz dana u dan. Može se živjeti i zadovoljna sam sa učinkom...mada bih isto radila i volonterski. :)

Подели на овим сајтовима

I ja sam ostalo :)

Davno diplomirah ekonomiju, sad sam formalno nezaposlena domacica, stalna mama koja puni kucni budzet od prevoda, pisanja radova, casova jezika, a ucim opet skolu za jedno totalno drugo zanimanje koji je u stvari moj san i priziv i sad se ucim pod "stare dane" i fenomenalno se osecam. Za godinu i po dana cu formalno moci da budem ono sto oduvek zeleh i osecaj je fenomenalan.

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

I ja sam ostalo :)

Davno diplomirah ekonomiju, sad sam formalno nezaposlena domacica, stalna mama koja puni kucni budzet od prevoda, pisanja radova, casova jezika, a ucim opet skolu za jedno totalno drugo zanimanje koji je u stvari moj san i priziv i sad se ucim pod "stare dane" i fenomenalno se osecam. Za godinu i po dana cu formalno moci da budem ono sto oduvek zeleh i osecaj je fenomenalan.

Sjajno! Da li neko ko studira pod stare dane moze da bude na budzetu ako ima preko 26 godina ?

:351780:

Подели на овим сајтовима

Ekonomista u turizmu. Radim kao kuvar. Nekad stresno a sa druge strane zanimljivo. :) pa živi se od rada od čega bi drugo ;)

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

Po profesiji sam Andragog ( vaspitanje i obrazovanje odraslih ili narodski receno " prevaspitacica" ) Inace bih imala posla koliko hoces, ali jako je tesko zaposliti se u drzavnom sektoru, pa povremeno radim kao turisticki vodic i to mi je super. Ali nisam stalno zaposlena sto nije super. :D  Mada uskoro ce se i to promeniti jer sam dobila odlicnu ponudu za posao u inostranstvu...tako da....bice sve dobro.

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

Sjajno! Da li neko ko studira pod stare dane moze da bude na budzetu ako ima preko 26 godina ?

Nisam na fakultetu, ovo traje ko fakultet ali je privatna rezija, ispucah svoje budzetske godine na ekonomiji, sad svi oce pare  :)))

Koliko znam moze, ne mozes preko 26godine valjda da primas porodicnu penziju i nisi vise posmatran kao dete, ali ukoliko polozis prijemni bilo gde i kvalifikujes se da upadnes u budzet niko ti ga valjda ne moze osporiti.

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

Znam da postoji neka misterija vezana za taj broj . Ako si student i imas npr. 27 godina , nemas prava na zdravstveno osiguranje ... I jos mnogo toga ...tipa -menza,studentski dom,povlastica za prevoz,stipendije i slicno ...U tim godinama se podrazumeva da si "svoj covek " , a roditelji nisu duzni da ti ispunjavaju zelje do kraja zivota .

Подели на овим сајтовима

Nekad bejah kvantni hemičar i računah osobine molekula. Onda sam postao samouki programer. Sad radim na inteligentnim tutorskim sistemima. Oblast je skroz svaštarska. Pola naravno programiranje i softversko inženjerstvo, a pola matematika, veštačka inteligencija, kognitivna psihologija...

Posao je jako kreativan i uživam u svakom trenutku. Oblast je relativno mlada i puna nerešenih problema, a ja obožavam da rešavam probleme. Svakog dana naučim nešto novo. Jedino me malo žulja akademsko okruženje. Voleo bih kasnije da nastavim u tom smeru, ali kao preduzednik. Potencijal je ogroman.

Подели на овим сајтовима

bice sve dobro.

Evo juce rekoh da ce sve biti dobro, i jeste. Jutros su me zvali da me obaveste da sam dobila vizu, i sad mogu da odem i da radim u Nemackoj. :navijanje:  

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

Gimnazija, pa viša medicinska (fizioterapija)... otišla za Minhen (nisu priznali).. Upisala akademiju za nemački jezik - završila).. postala majka... prekvalifikovala srednju u medicinsku... Plan:dalje studije u Minhenu (personalni menadžment u bolnici - ako Bog da)...

Trenutna zaposlenost :podižem svoja tri sina , spremam ispite i dajem po koji čas nemačkog da nešto i zaradim.

Подели на овим сајтовима

Danas kao da me je pregazio valjak ... P.s. Segrt , potrcko ... Ispunjavam zelje ... :))) ... Ne bih volela da budem sef ... To me uzasava ...

Подели на овим сајтовима

Хеј, ви што имате паре!
Pеците, како сте ви то зарадили?

Солидарност ће спасити свет.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...