Jump to content

Šta ste po profesiji, čime se bavite, da li ste zadovoljni svojim poslom, kako preživljavate...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Занимање  

118 члановâ је гласало

1. 1. Занимање

• Инжењер
      28
    • Економиста
      9
    • Правник
      6
    • Теолог
      6
    • Техничар
      8
    • Доктор
      6
    • Агроном
      1
    • Музичар
      2
    • Фриленсер
      2
    • Физикалац
      4
    • Остало
      48
    • Војно лице
      1
    • Пензионер
      2
    • Просветни радник
      4
    • Социјални радник
      3

Препоручена порука

@@Биљана,

Mislim da sam pročitala negde na temi da smo koleginice :))) 8086.gif

Јој, ја ти тај посао књиговође баш и не волим, али шта ћу кад морам :) 

• Волим 1

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Po struci sam Andragog, ali trenutno se ne bavim svojim poslom...trenutno ni nemam posao...pa se bavim nekim kreativnim stvarima. Izradjujem nakit, upotrebne i ukrasne predmete od gline. :)

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

Пошто ми родитељи нису дали да упишем Средњу богословску, уписао сам трогодишњу угоститељску, у нади да ћу након завршене трогодишње брже боље на ПБФ, али мало сутра. Сад јурим 4. разред угоститељске да бих могао факс. 
Иначе тренутно радим као еклисијарх у Цркви у Инђији.

citat.jpg

Подели на овим сајтовима

Po struci sam Andragog, ali trenutno se ne bavim svojim poslom...trenutno ni nemam posao...pa se bavim nekim kreativnim stvarima. Izradjujem nakit, upotrebne i ukrasne predmete od gline. :)

Andragog? Kad pocinjemo da se druzimo? ;)
Подели на овим сајтовима

auuu ti si baš zaglavila u tom poslu hehe tako ću i ja kako sam krenula.. Dobro je da imam ovde iskusniju koleginicu da pitam za savete   Just_Cuz_19

Potom ću se vratiti, i sazidaću dom Davidov, koji je pao, i njegove razvaline popraviću, i podignuću ga

Подели на овим сајтовима

auuu ti si baš zaglavila

јој ћути......јашта него да јесам. :)

Него, јеси ти књиговођа у предузећу, буџетским корисницима или водиш просто књиговодство? Гледала сам контни план за Србију, мале су разлике. Само у неким аналитичким контима. Ја сам ти у својој фирми ( што се тиче књиговодства) била скоро па све. :) Била сам и материјални књиговођа и благајник и финансијски књиговођа. :) Сад сам "унапријеђена" у шефа стоваришта, али и даље радим финанс. књиговодство. :)

По којем књиговодственом програму радиш? Ми имамо "PANTHEON"..............програм има милион и једну функцију и у мору тих функција, лако се "изгубиш". Мислим, одличан је програм, само га треба дооообро "сажвакати".  

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Andragog? Kad pocinjemo da se druzimo? ;)

Da znas da bismo zaista mogle da uprilicimo druzenje... :aplauz: dogovoricemo se. ( nismo na kraj sveta  :D )

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...