Jump to content

Šta ste po profesiji, čime se bavite, da li ste zadovoljni svojim poslom, kako preživljavate...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Занимање  

118 члановâ је гласало

1. 1. Занимање

• Инжењер
      28
    • Економиста
      9
    • Правник
      6
    • Теолог
      6
    • Техничар
      8
    • Доктор
      6
    • Агроном
      1
    • Музичар
      2
    • Фриленсер
      2
    • Физикалац
      4
    • Остало
      48
    • Војно лице
      1
    • Пензионер
      2
    • Просветни радник
      4
    • Социјални радник
      3

Препоручена порука

Тужно је кад човјек ради оно што не воли. Живот не може бити квалитетан, ако се не бавимо неким послом који нас испуњава. Ја сам радијо у једној приватној фирми и одлазак на посао ми је давао такав осјећај, као да излазим пред стрељачки вод. Сањао сам о тренутку када ћу скупити новац и започети приватни посао на селу(пољопривреда), да се ослободим из тога "ропства". Данас сам срећан и волим то што радим, ниједан други посао ме неби могао задовољити, чак и да је у питању нека велика зарада. Мишљења сам да је свако од Бога створен за неки посао, који воли и који најбоље ради.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Волим. Радим веома креативан посао са изузетним људима од којих може пуно да се научи у сваком смислу.

А шлаг на торту је што могу да радим одакле год желим, као на пример ова суморна канцеларија из које вам се јављам: :)

viestechair_zpsfc91bf1e.jpg

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Обожавам свој посао!

Да је којим случајем другачија ситуација давно бих био у тапацираној просторији   :fmqmtx:

Подели на овим сајтовима

Волим. Радим веома креативан посао са изузетним људима од којих може пуно да се научи у сваком смислу.

А шлаг на торту је што могу да радим одакле год желим, као на пример ова суморна канцеларија из које вам се јављам: :)

viestechair_zpsfc91bf1e.jpg

Wooow sta to radis? :))

Подели на овим сајтовима

nekad da, nekad ne... Sreca pa radim vise stvari, mada se jos uvek nisam pronasao... 

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

Koje je vase zanimanje, kako zaradjujete za zivot?...sta mogu sa gimnazijom ako batalim fakultet?

Kako to da je u Srbiji tesko naci posao, a svi zive nekako ?

I ako zavrsis fakultet, u Srbiji i BiH, a mozda i sire na Balkanu, ne znaci da ces imati posao u struci... Razlozi su stancovanje kadra, nepotizam, korupcija... Onda radis bilo sta, kako se snadjes i kako te sreca posluzi... Radim honorarno kao prevodilac, nisam zavrsila tu skolu iako imam kvalifikaciju, a ono sto sam zavrsila (ucitelj/socijalni radnik,) i za sta imam silnu volju, zelju, entuzijazam  - ne mogu da radim (bar ne za pare)... I tako.. silom prilika prevodilac, a skole a narocito domovi placu za ovakvom tetom koja ima i znanja i dara da utice na djecu i sto je najvaznije, srca za to...

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

@@pedja257, спојена тема са твојом....истоветне су, само други наслов... :)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Ја сам анонимни алкохоличар са талентом за спавање, вишак срца за давање и одличан за избегвање. :)

Koje je vase zanimanje, kako zaradjujete za zivot?...sta mogu sa gimnazijom ako batalim fakultet?

Много тога, ако завршиш неки курс, волонтерски стаж или нешто. ЕТо ја се на бироу водим као комерцијални техничар/комерцијалиста а још студирам и завршио сам гимназију. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...