-Владимир- Написано Јул 11, 2015 Пријави Подели Написано Јул 11, 2015 http://www.blic.rs/Vesti/Politika/574619/VUCIC-O-NAPADU-Grupa-navijaca-iz-Srbije-zapocela-je-incident VUČIĆ O NAPADU: Grupa navijača iz Srbije započela je incident Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јул 11, 2015 Пријави Подели Написано Јул 11, 2015 Budala Na pitanje da li misli da je prekršio bezbednosne protokole, Vučić je odgovorio: "Da, mislim da sam prekršio, ali da nisam, onda biste pitali što nisam otišao. I da sam izgubio glavu ja bih bio kriv." -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Јул 11, 2015 Пријави Подели Написано Јул 11, 2015 Ovo je izliv agresije koja tu nije od juče ili preključe već je možemo pratiti još od maja 1992. do februara 1993, kada je srpsko stanovništvo na području opštine Srebrenica doslovno desetkovano. Od 9390 Srba ostalo ih je 860, od 59 srpskih sela, 55 je etnički očišćeno. Uz povike ”Alahu ekber”, srebrenički džihadisti su pohode na okolna srpska naselja izvodili na velike hrišćanske praznike. Stradalo je više od 3.000 Srba (!), od kojih su mnogi svirepo mučeni, uključujući žene, decu i stare. Za ove žrtve nema rezolucija, manifestacija ni memorijalnih centara Pomirenje je shvačeno na jedan krajnje nekorektan način, način koji istinski ne može pomiriti dva čoveka, a ne narode u BiH. Пг, Данче*, Јефимија Крунић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
BorisR Написано Јул 11, 2015 Пријави Подели Написано Јул 11, 2015 Samo pitam sto je isao kad su mu rekli da nije bezbedno a i nije bio nesto pozivan ni od strane zvanicnika, osim ako ga Angela Merkel nije naterala da ide. Sad je sve dobro proslo, i naravno da ce iskoristiti priliku da patetise. Vidis, ipak nije patetisao. Na konferenciji za novinare ponasao se potpuno pribrano i dalje pozivao na pomirenje. JESSY, Благовесник and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 11, 2015 Пријави Подели Написано Јул 11, 2015 "Na pojavu srpskog premijera Aleksandra Vučića masa je počela glasno da negoduje, a dodatnu tenziju podiglo je skandiranje Žena u crnom iz Beograda, koje su premijera nazivale fašistom i tražile odgovornost." (Kurir) Ако је ово тачно онда су бабе у црном опасност за мир у региону и показују одлике терористичке организације, дакле треба их просецуирати за удружени злочиначки подухват. Тим пре што су из Београда. Молим власт у Србији да се обрачуна са овом терористичком организацијом и обезбеди безбедност и миран сан грађана Србије. Пг, Јефимија Крунић, Благовесник and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 11, 2015 Пријави Подели Написано Јул 11, 2015 Vučić: Dobro organizovan napad, budala ima svuda Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da današnji napad na njega u Potočarima nije incident, već dobro organizovan napad i da budala ima u svakom narodu. Premijer je rekao da je pristojno dočekan u Srebrenici, ali da je pri dolasku čuo "nekoliko pogrda". "Kada smo izlazili, odjedanput je, jedna grupa navijača fudbalskog kluba iz Srbije i navijača iz nekih gradova BiH, povikala pogrde, kada sam spustio cvet uz povike "Alahu egber" i "Ubij," počeli su da bacaju predmete, a ja sam hteo da pitam: Zašto me napadate? Zašto me gađate kada sam vam pružio ruku i želim sa vama mir?", rekao je premijer na konferenciji za štampu. On je naglasio da je "taj napad bio dobro organizovan, ali njega nisu organizovale porodice stradalih". "Video sam da je ograda probijena ranije, nije moguće da to nisu videli ranije. Naši automobili su polupani, sem jednog blindiranog, pogođen sam kamenom u usnu, usna mi je pukla, naočare su mi polomljene. Izražavam žal što se ovako nešto dogodilo, što neki ljudi nisu prepoznali da se zalažem za pomirenje. Ali, bez obzira što sam video mržnju kakvu do sada nisam video, moja ruka ostaje ispružena Bošnjačkom narodu", istakao je Vučić. "Budala ima u svakom narodu, nismo ni mi u deficitu", dodao je on, naglašavajući da "zna da se većina Bošnjaka ne slaže sa onim što se dogodilo danas". "Poručio bih svim Srbima da ponosno koračaju, da nikada i nigde ne pokažu mržnju prema komšijama Bošnjacima. mi s Bošnjacima moramo da živimo u budućnosti. Dosta je bilo mrtvih, dosta je bilo besa. A, neću da govorim o onim političarima koji su ovo organizovali. jer kod nas je Rama dolazio posle incidenta koji su oni izazvali i nije mu dlaka sa glave falila", naveo je Vučić i dodao da Bakiru Izetbegoviću nikada ništa neće loše da se dogodi u Srbiji. On je ponovio da Bošnjacima još jedanput pruža ruku, a narodu u Republici Srpskoj je poručio: "Narod ne treba da se oseća poniženo i uvređeno jer smo mi ponosito svoju glavu držali i jer smo znali da se gnušamo onima koji su učestvovali u zločinu". Vučić je rekao i da neki političari u BiH podgrevajući atmosferu nisu bili svesni šta su mogli da naprave svom narodu. "Želim da ljudi razumeju da nasiljem ne mogu ništa da dobiju, oni su danas samo povredili porodice žrtava više nego bilo koga drugog, Šta su uradili? Žao mi je porodica koji na današnji dan slušaju o budalama više nego o žrtvama", zaključio je premijer i dodao da se nije javio načelniku opštine Srebrenice Ćamilu Durakoviću jer čeka da se smiri. http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=07&dd=11&nav_category=11&nav_id=1014488 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 11, 2015 Пријави Подели Написано Јул 11, 2015 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
BorisR Написано Јул 11, 2015 Пријави Подели Написано Јул 11, 2015 Tako je. Voleo bih da jednog dana svako ko je proneverio petocifrenu cifru evra iz budžeta (ili veću), u bilo kojoj aferi u poslednjih 20 godina bude kamenovan, onako kolektivno, da se okupi masa naroda koja je jedva sastavljala kraj sa krajem, pa udri. Vidis, postoje ljudi koji su samo spremni da nekog napadaju i kamenuju, a postoje i oni koji zele nesto da stvaraju. I vecina ljudi koji su istinski sastavljali kraj sa krajem, nisu nikoga fizicki napadali, vec su to uvek radili dzabalebarosi koji se nisu ni posteno preznojili. Lezilebovici koje samo interesuju kladionice, tuce i anarhija. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јул 11, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јул 11, 2015 Јусуфспахић: Могли смо да будемо ближе, а сада смо даље Драшко, Благовесник, Баба and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 11, 2015 Пријави Подели Написано Јул 11, 2015 Мени никад неће бити јасно како патриоте и ови НВО типа жене у црном могу да говоре, пишу и мисле исто о српској власти? Милан Ракић, Севастократор and Благовесник је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 11, 2015 Пријави Подели Написано Јул 11, 2015 Samo pitam sto je isao kad su mu rekli da nije bezbedno a i nije bio nesto pozivan ni od strane zvanicnika, osim ako ga Angela Merkel nije naterala da ide. Sad je sve dobro proslo, i naravno da ce iskoristiti priliku da patetise. Pa nije isao valjda medju kretene vec medju ljude ... Ili ja gresim pa je u stvari isao medju kretene? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 11, 2015 Пријави Подели Написано Јул 11, 2015 Tako je. Voleo bih da jednog dana svako ko je proneverio petocifrenu cifru evra iz budžeta (ili veću), u bilo kojoj aferi u poslednjih 20 godina bude kamenovan, onako kolektivno, da se okupi masa naroda koja je jedva sastavljala kraj sa krajem, pa udri. Koji ste vi fundamemtalisti ateisti pojma nisam imao .. Nije ni cudo sto ste organizovali gulage i slicne stvari .. Tako brate Muramasa, pokazite i vi pravo lice pa mozete sledeci put skupa sa ovim islamskim teroristima, docekace mo vas mi Srbi bez problema ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 11, 2015 Пријави Подели Написано Јул 11, 2015 Мени никад неће бити јасно како патриоте и ови НВО типа жене у црном могу да говоре, пишу и мисле исто о српској власти? Zato sto nisu patriote, patriotizam kao i sve ostalo koriste sam kao masku a celj je uvek samo jedan, Srbi, Srbija, srpka drzava .. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 11, 2015 Пријави Подели Написано Јул 11, 2015 Мени никад неће бити јасно како патриоте и ови НВО типа жене у црном могу да говоре, пишу и мисле исто о српској власти? Da, ovdje piše da su spremne svakog novinara odvest u Srebrenicu i ispričat mu tu pravu i istinitu verziju toga što se desilo u Srebreniíci. Pozivaju onda sve novinare sa Zapada i iz cijelog svijeta pa tako i te češke novinare i novinarke i vrlo rado im svima prezentiraju i tumače istinu. http://www.tabletmedia.cz/cz/karolina-krelinova-do-srebrenice-se-zenami-v-cernem/ Благовесник је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 11, 2015 Пријави Подели Написано Јул 11, 2015 Milan Nikolic, feeble and Sasa 015 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука