Баба Написано Јул 11, 2015 Пријави Подели Написано Јул 11, 2015 Milan Nikolic, feeble and Sasa 015 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Јул 11, 2015 Пријави Подели Написано Јул 11, 2015 Recenica citirana u Srebrenici na transparentu, izgovorena je u proslosti, ali u zaru nemilih dogadjaja, kao revolt i verbalna odmazda iz afekta zbog nastavka zlodela Bosnjaka u tim krajevima nad srpskim civilima, zenama i decom, govorim o ovome -https://sr.wikipedia.org/sr/%D0%9C%D0%B0%D1%81%D0%B0%D0%BA%D1%80_%D1%83_%D0%9A%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%86%D0%B8Inace, Vucic se svojevremeno uz objasnjenje o tome, cak i izvinuo zbog toga. Slicne reci su se cule od savetnika i sina Izetbegovica i drugih, a ni jednog zala ili izvinjenja nismo culi. No, to nam ne smeta da pljujemo po nasem premijeru i citiramo njegove izjave. PS. Nisam bot, ni clan stranke. Sasa 015, Јефимија Крунић and Баба је реаговао/ла на ово 3 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
geronymo Написано Јул 11, 2015 Пријави Подели Написано Јул 11, 2015 On 11. 7. 2015. at 18:17, Crveni Baron рече docekace mo vas mi Srbi bez problema ... Ako ostane Srba ,prijatelju dobri, dobra vecina pocela "ko srbin jel` ja ?" . Da bar budemo kao sv. ap. Petar da se bar zaplacemo nakon treceg puta,dao nam Bog. Баба, Благовесник, Пг and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Јул 11, 2015 Пријави Подели Написано Јул 11, 2015 Nisma ljubitelj Vucica i mislim da mu je politika pogresna posebno u ekonomskom smislu. Ali za to sto je otiso stvarno zasluzuje pohvalu. JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 11, 2015 Пријави Подели Написано Јул 11, 2015 И тако...... опет ћемо једно недељу дана да расправљамо о каменицама упућеним премијеру уместо о егзистенцијалним темама.... Док се не роди нека нова афера... "А то што Петровићи немају ни кучета ни мачета то је њихова приватна ствар." http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 11, 2015 Пријави Подели Написано Јул 11, 2015 Rukama i pancir torbama zaštitili Vučića / FOTOPremijer Aleksandar Vučić i njegova pratnja napadnuti su u Memorijalnom centru u Potočarima, a iz minuta u minut pojavljuju se nove fotografije incidenta. Godišnjica genocida u Srebrenici pala je u senku napada na predsednika srpske Vlade koji je sa pratnjom morao bukvalno da pobegne iz Potočara. foto: Beta/AP . foto: Beta/AP . foto: Getty Images Kako su naveli iz delegacije, Vučić je pogođen kamenom u lice i polomljene su mu naočare. Pojedinci iz mase su nasrtali na obezbeđenje srpske delegacije u pokušaju da dođu do Vučića i tom prilikom je došlo do fizičkog obračuna s članovima obezbeđenja. foto: Getty Images Reporter B92 javlja da je sve bilo mirno do trenutka kada su Vučić i ostali članovi delegacije krenuli u memorijalni centar. Nakon što je položio cveće na spomenik žrtvama, masa je krenula ka njemu i u tom trenutku su uletele kamenice. foto: Getty Images U pokušaju da zaštite premijera Vučića članovi njegovog obezbeđenja su otvorili pancir torbe. Policija je intervenisala i sukobila se sa napadačima, a srpska delegacija je evakuisana. Premijer Srbije je rekao na konferenciji za medije u Beogradu da je napad na njega dobro organizovan, ali je dodao i da je pružena ruka pomirenja Bošnjacima. http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=07&dd=11&nav_category=11&nav_id=1014514 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Јул 11, 2015 Пријави Подели Написано Јул 11, 2015 On 11. 7. 2015. at 12:41, Плутон рече Ако пажљиво преслушате снимак, можете чути како Вучић прети стоструком одмаздом за сваки камен. Kako ono bese 9. Bozja zapovest :.mislise. ?! ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јул 11, 2015 Пријави Подели Написано Јул 11, 2015 Ko rece da nece biti patetike? http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=07&dd=11&nav_category=12&nav_id=1014579 Плутон, obi-wan and Караконџула је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јул 11, 2015 Пријави Подели Написано Јул 11, 2015 On 11. 7. 2015. at 22:09, Веља рече Kako ono bese 9. Bozja zapovest :.mislise. ?! Шала, брате. -- У Сребреници се окупио најгори политикантски шљам - сви они којима тамо није место (укључујући и Вучића). Постоји огромна мржња међу становништвом БиХ и она се свакодневно испољава, али данас није нападнут српски премијер него конкретно Александар Вучић који је тамо много омраженији од неких других личности које представљају Србију. Одлазак Вучића у Сребреницу има исти атрибут као и сваки други његов поступак - лицемерно. Уосталом, нико није сумњао у савете Тонија Блера, искреног пријатеља балканских народа. Што се тиче званичника Велике Британије, С.А.Д. и Немачке, још од Другог светског рата није владао тако ужасан дискурс немара према људском животу. Без икакве параноје се може рећи да деловање поменутих држава нескривено подрива мржњу и даје подршку исламистичким терористима на Балкану. Резолуција о Сребреници није нимало случајна и она није противна само српским интересима већ и интересима сваког нормалног човека који не жели да сутра Балкан (поново) постане место рата, паљења, силовања... Ужасно је гледати како ниједан народ није ништа научио и да су опет на најмањи шапат са стране сви спремни да крену једни на друге. Volim_Sina_Bozjeg, Лидија Миленковић, obi-wan and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Јул 12, 2015 Пријави Подели Написано Јул 12, 2015 Kad covek koji u jeku rata izjavljuje "Za jednog Srbina ubicemo 100 muslimana" sa sve pricom posle 20 godina kako ce ga tamo napasti ali se on ne plasi ima onu stvar,pa se kao junaci samo ja idem necu drugima da rizikujem zivote...onda nemoj da sad loze nas da to sve nisu znali. Ako su sve znali a opet je otisao,onda je svestan sta mu se bilo pripremalo i samim tim je takodje odgovoran,nemojte sad da nam spinuju mozak narednih 10 dana. Kad covek koga stiti obezbedjenje kao besno odguruje svoje pripadnike obezbedjenja ne dajuci da rade posao zbog kojih su tu (ili su za sah sa njim) onda je takodje odgovoran. Kao covek koji je lepio plakate Bulevar Ratka Mladica,sigurna kuca za Ratka Mladica,ocekivano je da prodje i gore. Tako da ako je neko kriv za ono sto se juce desilo to je Aleksandar Vucic. Na stranu skroz prica o Srebrenici,na stranu lazi o Srebrenici,na stranu Bil Klinton koji na pitanje o napadu izjavljuje da je dosao kasnije (Vucic) ne bi bilo napada i ostalo. To je skroz druga prica. Inace je meni zanimljiva ta amplituda u dogadjajima juce,prvo pogodjen u rame flasom,pa onda pogodjen kamenom u lice,pa onda razbijene naocare ozbiljno povredjen,pa onda vise puta pogodjen u glavu,pa onda...do kraja cemo saznati ko zna sta sve ne,naravno ako bude potrebe i naravno u isto vreme na rtsu,studiju b,b92,pinku,hepiju,prvoj. feeble, Плутон, GeniusAtWork and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
BorisR Написано Јул 12, 2015 Пријави Подели Написано Јул 12, 2015 On 11. 7. 2015. at 22:26, feeble рече Ko rece da nece biti patetike? http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=07&dd=11&nav_category=12&nav_id=1014579 Ja sam ti rekao da nije bilo patetike na konferenciji za stampu. I nije je bilo. To sto navodis je izjava Suzane Vasiljevic. A kako bi ti reagovao da si se nasao u takvoj situaciji? ... Odvlacis paznju na patetiku, samo da ne bi neka desavanja nazvao pravim imenom. Благовесник and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јул 12, 2015 Пријави Подели Написано Јул 12, 2015 On 12. 7. 2015. at 8:53, BorisR рече Ja sam ti rekao da nije bilo patetike na konferenciji za stampu. I nije je bilo. To sto navodis je izjava Suzane Vasiljevic. A kako bi ti reagovao da si se nasao u takvoj situaciji? ... Odvlacis paznju na patetiku, samo da ne bi neka desavanja nazvao pravim imenom. Ja sam nazvao desavanja pravim imenom: Vucic je budala sto je isao tamo ako su mu iz MUP RS rekli da nije bezbedno. Ja od muslimana i Hrvata ne ocekujem da budu normalni i miroljubivi, ali ocekujem od naseg rukovodstva da se ponasa normalno i odgovorno. Zbog njegovog ludila, ljudi iz z RS koji su mu radili obezbedjenje su rizikovali najvise. A moglo je sve bez toga proci, samo da nije otisao. A otisao je da pokupi malo pluseva od zapadnih politicara i naseg naroda jer je sad kao ispao heroj. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
BorisR Написано Јул 12, 2015 Пријави Подели Написано Јул 12, 2015 On 12. 7. 2015. at 5:53, 'МилошБГ рече Tako da ako je neko kriv za ono sto se juce desilo to je Aleksandar Vucic. Ne vidim razliku izmedju ove tvoje tvrdnje i izjave Bila Klintona. Sustina je ista, samo sto je on neko mocan, a ti nisi. Ovde se javljaju kao neki vernici, ateisti, ljudi razlicitih nacionalnosti, polutani, razlicitih stranackih orijentacija....ali to nije nikakvo merilo da li je neko covek ili necovek. I to je jedino ispravno polaziste i podela. Sve drugo je magla. Na izborima niko nije dobio moj glas, jer politika svih politicara ovoga sveta je mutna i prevrtljiva, i bas niko nema moje poverenje u tom smislu. Ali, to me nije sprecilo da prihvatim sve izglasane politicare kao vodje drzave u kojoj zivim. Moja percepcija na Kostunicu, Djindjica, Tadica, Vucica, je ista. Posmatram kako svako od njih vodi ovu zemlju. U Srbiji sam rodjen, tu sam se iskolovao, tu radim i zivim, tu pripadam... I mnogobrojne poteze nasih politickih vodja ne odobravam, ali nikome od njih ne bi pozeleo da budu meta linca, jer to je necovecno. To isto vazi i za politicare drugih drzava. Ako je neko nesto skrivio, za to postoji zakon, pa neka odgovara. I sad kad bi se vodio tvojom percepcijom i napravio paralelu, i uporedio sve one silne srpske zrtve sa prostora Hrvatske, Bosne i dr. stratista, ispalo bi da su ti isti Srbi krivi sto su poubijani, jer gle cuda, pa oni su znali gde zive i kolika je mrznja na tim prostorima... Jadno, bedno i neljudski.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
BorisR Написано Јул 12, 2015 Пријави Подели Написано Јул 12, 2015 On 12. 7. 2015. at 9:12, feeble рече Ja sam nazvao desavanja pravim imenom: Vucic je budala sto je isao tamo ako su mu iz MUP RS rekli da nije bezbedno. Ja od muslimana i Hrvata ne ocekujem da budu normalni i miroljubivi, ali ocekujem od naseg rukovodstva da se ponasa normalno i odgovorno. Zbog njegovog ludila, ljudi iz z RS koji su mu radili obezbedjenje su rizikovali najvise. A moglo je sve bez toga proci, samo da nije otisao. A otisao je da pokupi malo pluseva od zapadnih politicara i naseg naroda jer je sad kao ispao heroj. I ja smatram da nije trebao da ide u Srebrenicu, ali mi ne znamo kakvom su pritisku izlozeni nasi politicari. Pa Tadic je sam izjavio da su izlozeni nevidjenim pritiscima i ponizenjima, i da za mnoge javnost nece ni saznati. Kakvi plusevi, oni rade sve u skladu sa ucenama, pa to je sad bar ocigledno. Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 12, 2015 Пријави Подели Написано Јул 12, 2015 On 11. 7. 2015. at 23:34, Плутон рече У Сребреници се окупио најгори политикантски шљам - сви они којима тамо није место (укључујући и Вучића). Постоји огромна мржња међу становништвом БиХ и она се свакодневно испољава, али данас није нападнут српски премијер него конкретно Александар Вучић који је тамо много омраженији од неких других личности које представљају Србију. Одлазак Вучића у Сребреницу има исти атрибут као и сваки други његов поступак - лицемерно. Уосталом, нико није сумњао у савете Тонија Блера, искреног пријатеља балканских народа. Што се тиче званичника Велике Британије, С.А.Д. и Немачке, још од Другог светског рата није владао тако ужасан дискурс немара према људском животу. Без икакве параноје се може рећи да деловање поменутих држава нескривено подрива мржњу и даје подршку исламистичким терористима на Балкану. Резолуција о Сребреници није нимало случајна и она није противна само српским интересима већ и интересима сваког нормалног човека који не жели да сутра Балкан (поново) постане место рата, паљења, силовања... Ужасно је гледати како ниједан народ није ништа научио и да су опет на најмањи шапат са стране сви спремни да крену једни на друге. Konacno jedan tacan, jasan i potpuno zaokruzen komentar. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука