АлександраВ Написано Јул 10, 2017 Пријави Подели Написано Јул 10, 2017 пре 1 минут, Снежана рече Ако имаш проблем а неким лично или нечуким ставовима то је твој проблем. А шта се ти сада мешаш? Не знам шта значи "нечуким". Ако ти се не допада мој став, то је твој проблем. Не мораш да читаш шта пишем. пре 2 минута, Снежана рече тема није твоја прћија да одређујеш ко ће и како да коментарише. Тема није ни твоја прћија да ти мени одређујеш како ћу да изнесем своје МИШЉЕЊЕ. Ако ти се не допада мој стил, то је искључиво твој проблем. пре 4 минута, Снежана рече Ми - не постојимо Па наравно да не постојите. Зато се и чудим на МИ одговор. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kopitar Написано Јул 10, 2017 Пријави Подели Написано Јул 10, 2017 пре 8 минута, АлександраВ рече Нас двоје нисмо имали буквално ништа када сам ја затруднела са Николом. Буквално ништа. Ко то може да зна? како то можеш да знаш? Па како тек то можеш да знаш побогу Јелена? Хајде молим те прочитај поново шта си написала. Па шта је ово него осуда на невиђено, стереотип, предрасуда? Ти не смеш због здравља и наравно да ћеш се чувати да трајеш себи и својој породици, нико ни очекује да извршиш самоубиство рађајући децу. Па да, проблем је само у новцу. Само у новцу. Нашем новцу који не дамо. Ето, не дамо. И то је једини проблем. Брига неког искрено за ту децу. Проблем је у новцу коју не желимо да дамо. Koja si ti lavica čovječe.. Sanja Т., JESSY, Рапсоди and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јул 10, 2017 Пријави Подели Написано Јул 10, 2017 пре 1 минут, АлександраВ рече А шта се ти сада мешаш? Не знам шта значи "нечуким". Ако ти се не допада мој став, то је твој проблем. Не мораш да читаш шта пишем. Тема није ни твоја прћија да ти мени одређујеш како ћу да изнесем своје МИШЉЕЊЕ. Ако ти се не допада мој стил, то је искључиво твој проблем. Па наравно да не постојите. Зато се и чудим на МИ одговор. Nije ni tvoja prćija da shvatiš ovo toliko lično da niko ne sme da pisne. Ok, imali ste teška vremena, niko nije hteo da vam pomogne, verujem da vam nije bilo lako, ali ovo je forum i ljudi će da odgovaraju sviđalo ti se ili ne. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јул 10, 2017 Пријави Подели Написано Јул 10, 2017 А ако неком није јасно зашто сам писала ВИ, то је лична заменица за друго лице множине. Користи се и за обраћање свим потенцијалним саговорницима, нарочито у медијима, не нужно одређеној групи људи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 10, 2017 Пријави Подели Написано Јул 10, 2017 пре 5 минута, АлександраВ рече А шта се ти сада мешаш? Не знам шта значи "нечуким". Ако ти се не допада мој став, то је твој проблем. Не мораш да читаш шта пишем. Тема није ни твоја прћија да ти мени одређујеш како ћу да изнесем своје МИШЉЕЊЕ. Ако ти се не допада мој стил, то је искључиво твој проблем. Па наравно да не постојите. Зато се и чудим на МИ одговор. Обраћам ти се као модеатор, већ су позната твоја учитавања и твоји пасивно - агресивни напади на сваког ко се не слаже а твојим мишљењем. На жалост као модератор морам да читам шта се пише и како се у дијалогу опходите једни према другима. Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 10, 2017 Пријави Подели Написано Јул 10, 2017 вратите се на тему Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јул 10, 2017 Пријави Подели Написано Јул 10, 2017 пре 3 минута, Natasa. рече Nije ni tvoja prćija da shvatiš ovo toliko lično da niko ne sme da pisne. Ко каже да ја ово схватам лично? Стално ми се то спочитава како би се оспорило то што пишем. Не, не схватам лично. За разлику од неких који схватају јако лично и одмах их запече новчаник када се поведе прича о потребитим људима. И неки други, који такође схватају лично, али без обзира на тему, него онако... пре 4 минута, Natasa. рече niko nije hteo da vam pomogne Ко је то рекао? пре 9 минута, Natasa. рече verujem da vam nije bilo lako ма каве то везе има, лако, нелако, то нема везе са мојим ставовима које сам изградила још пре него што сам се и удала... пре 4 минута, Natasa. рече ali ovo je forum i ljudi će da odgovaraju sviđalo ti se ili ne. Управо тако. Ја одговарам на тему колико год се некоме то свиђало или не. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јул 10, 2017 Пријави Подели Написано Јул 10, 2017 пре 4 минута, Снежана рече Обраћам ти се као модеатор Види стварно! Откад си ти поново мод. ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јул 10, 2017 Пријави Подели Написано Јул 10, 2017 пре 4 минута, Снежана рече Обраћам ти се као модеатор Тражим супервизију. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 10, 2017 Пријави Подели Написано Јул 10, 2017 пре 3 минута, Сања Т. рече Види стварно! Откад си ти поново мод. ? У паузи док не постанем админ Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 10, 2017 Пријави Подели Написано Јул 10, 2017 пре 4 минута, АлександраВ рече Тражим супервизију. тражи, али не на овој теми. Пријатан дан Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јул 10, 2017 Пријави Подели Написано Јул 10, 2017 Управо сада, Снежана рече У паузи док не постанем админ Hehehe , misli da cu i ja raditi na svojim ambicijama ovih dana Снежана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јул 10, 2017 Пријави Подели Написано Јул 10, 2017 пре 5 минута, Снежана рече У паузи док не постанем админ Вратимо се на тему. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kopitar Написано Јул 10, 2017 Пријави Подели Написано Јул 10, 2017 пре 2 минута, Снежана рече тражи, али не на овој теми. Пријатан дан 10000 poruka bravo. A djece E sad sam gotov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јул 10, 2017 Пријави Подели Написано Јул 10, 2017 Да додам н а тему. Супруг и ја смо дакође били без ичега ( посао, кућа, кола...) када смо родили децу. Прво су нам некако и опросрили, за друго су рекли да нисмо нормални,а за треће су срекли да смо стварно храбри ( значи горе од ниси нормална) ...али...имали амо вољу и жељу да успемо.Били смо вредни,веома вредни и имали занат у рукама. Данас , хвала Богу имамо све. То опет не значи да можда опет нећемо остаати без ичега, или ко зна шта. Живот је једноставно превртљив. Е, то је што се тиче имања. Сад, видим да се помиње нехигијена и небрига. Отприлике, онда би требао на лекарски преглед свако ко жели децу?! Знате шта, ни то не пије воду, мада има смисла, али нема правила..... Рапсоди, Жика, JESSY and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука