Гости Guest Написано Јун 15, 2015 Гости Пријави Подели Написано Јун 15, 2015 Ljudi citaju vide sta ko pise i koliko istine ima u tim porukama pa tako i reaguju Kako reaguju? Tako sto napadaju po licnoj osnovi? Ma jasno... zato mi je sve drazi stil o. Zokyja Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 15, 2015 Пријави Подели Написано Јун 15, 2015 Nadam se da ce adminitracija upozoriti doticnog. bio je brzi od nase reakcije i ispravio svoj post.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gresni rab Boziji Написано Јун 15, 2015 Пријави Подели Написано Јун 15, 2015 bio je brzi od nase reakcije i ispravio svoj po Izvinjavam se svima oprostite mada niste uklonili robotov post gde me je nazivao nepismenim i psom, al nema veze neljutim se u principu prvi je poceo da vredja ja nikad nikoga nisam uvredio na forumu samo se branio Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јун 15, 2015 Пријави Подели Написано Јун 15, 2015 Мислим да доњи текст има јаке везе са темом, тј. питањем Евхаристије: Што је коначно, кроз бесконачну Божанску суштину, то је творевина. Када оно што је коначно ступи у личносну бесконачност Свете Тројице, то је есхатолошко царство. Ништа нечисто неће ући у царство Божије јер је Бог тројична љубав и заједница. Оно што не може остати на љубави у заједници Свете Тројице, то неће бити спасено. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 15, 2015 Гости Пријави Подели Написано Јун 15, 2015 Izvinjavam se svima oprostite mada niste uklonili robotov post gde me je nazivao nepismenim i psom, al nema veze neljutim se u principu prvi je poceo da vredja ja nikad nikoga nisam uvredio na forumu samo se branio Неписмен јеси и то је факат, али те псом никад нисам назвао. То није мој начин комуникације. Једино ако си се пронашао у оној "пси лају, каравани пролазе". Но, да не тролујемо тему, мада је чувено форумско правило: Тема ће се развијати баш онако како постављач исте не очекује. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gresni rab Boziji Написано Јун 15, 2015 Пријави Подели Написано Јун 15, 2015 Неписмен јеси и то је факат, али те псом никад нисам назвао. То није мој начин комуникације. Једино ако си се пронашао у оној "пси лају, каравани пролазе". Но, да не тролујемо тему, мада је чувено форумско правило: Тема ће се развијати баш онако како постављач исте не очекује. Fakat je i da ti nisi u vin... I da se razumes u teologiju ko mag... u kantar, ali moj su post obrisali,bez obzira sto je to moj nacin komunikacije prema takvima koji me vredjaju samo se branim Izvini ako si se pronasao uvredjen A ni tvoje ruzne reci nisu izbrisali administratori, vidim imas dobru vezu u administraciji.. Svuda treba veza pa i ovde.. Dobro de necemo vise,rekli smo sta smo imali razvukao sam ti temu na 17 stranica, inace ti niko nebi ni pisao. Glupa tema treba je brisati osudjujes ljude kakvi god da su nezasluzuju da ih provlacis po forumima i ismejavas dobili su sta su trazili siroko im polje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 15, 2015 Гости Пријави Подели Написано Јун 15, 2015 Брате мој мили, неписмен си. То није увреда. Добио би кеца из српског јер не знаш када се "не" пише заједно, а када одвојено. А ово што ти мени упућујеш су класичне увреде. И какве то везе има са амдинистрацојом? Остави њих. Дакле, хајде још једном: одговори на постављена питања која ти је упутио о. Ђуровић. Можеш ли да ишта одговориш? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јун 15, 2015 Пријави Подели Написано Јун 15, 2015 Мислим да неможе. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јун 15, 2015 Пријави Подели Написано Јун 15, 2015 El če i ne pismeni da se spasu ili samo pismeni? :bleh: Zoran Đurović, Ламех, feeble and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 16, 2015 Пријави Подели Написано Јун 16, 2015 El če i ne pismeni da se spasu ili samo pismeni? :bleh: Samo ekumenisti ... I psmeni i nepismeni ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gresni rab Boziji Написано Јун 16, 2015 Пријави Подели Написано Јун 16, 2015 Мислим да неможе. Braco draga odgovorio sam! Vratite se nazad dve tri stranice procitajte imacete sta pametno da naucite, moji su odgovori utemeljeni cvrsto na Pravoslavnim stavovima i ucenjima svetih Otaca kojih se drzi sveta Srbska Pravoslavna crkva, a to sto filozofirate i fantazirate odnosno obmanjujete sebe i slicne sebi to je vas problem to se naziva prelost ,gordost... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јун 16, 2015 Пријави Подели Написано Јун 16, 2015 Мислим да неможе. неможесигурно Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gresni rab Boziji Написано Јун 16, 2015 Пријави Подели Написано Јун 16, 2015 El če i ne pismeni da se spasu ili samo pismeni? :bleh: Bogami ovi pismeni ako ovako nastave da se samoobmanjuju i fantaziraju protivno ucenja svete Pravoslavne crkve i svetih Otaca mogu da nedaj Boze zavrse tamo gde je plac i skrgut zuba.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јун 16, 2015 Пријави Подели Написано Јун 16, 2015 Braco draga odgovorio sam! Vratite se nazad dve tri stranice procitajte imacete sta pametno da naucite, moji su odgovori utemeljeni cvrsto na Pravoslavnim stavovima i ucenjima svetih Otaca kojih se drzi sveta Srbska Pravoslavna crkva, a to sto filozofirate i fantazirate odnosno obmanjujete sebe i slicne sebi to je vas problem to se naziva prelost ,gordost... Једно је сигурно: познајеш Оце колико и ортографију! Зато, олади. Бише паметнији фарисеји и књижевници... вели: Од тада га ништа више не питаху. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јун 16, 2015 Пријави Подели Написано Јун 16, 2015 mogu da nedaj Boze zavrse tamo gde je plac i skrgut zuba.. Hu, baš me podsjeti, poispadale mi sve plombe, moram po termin! Zoran Đurović and feeble је реаговао/ла на ово 2 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука